Ali Gök 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Merhaba Ceyranlı bir willys aldım. Hiç resmi yok temsili bir resim ekledim 2023 model . 46binde Güzel olur inşallah 🧿 Bir resim çekmişim düzelteyim ekledim Araba gri renk 7 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun. Diğer modellerinden daha çok yollarda denk geldiğim bir model. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Oo aileye hosgeldin 😁 kazasiz belasiz iyi günlerde saglikli sihatle kullan insallah 🧿yokus inis destegi var 4 farkli surus modu var elektrikli bagajda vardir sanirim 1 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: yokus inis destegi var Arazi modu var mı ? Kia’ya da koymuşlar iniş desteği. 8km hızla iniyor. Ali Gök yazdı: Merhaba Ceyranlı bir willys aldım. Hiç resmi yok temsili bir resim ekledim 2023 model . 46binde Hayırlı olsun Ali. Güle güle kullan 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Herkese çok teşekkür ederim Arazi modu var Kar Çamur Kum Yokuş iniş modu da var Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun.. çatının altındaki en yakışıklı olanı bence Yorum bağlantısı
Ali Gök 58 dakika önce Yazar Paylaş 58 dakika önce (düzenlendi) Selec terrain sürüş yönetimi koymuşlar adını Sinan Akgöl yazdı: Oo aileye hosgeldin 😁 kazasiz belasiz iyi günlerde saglikli sihatle kullan insallah 🧿yokus inis destegi var 4 farkli surus modu var elektrikli bagajda vardir sanirim Elektrik bagaj Seviye 2 adaptif sürüş led matriks far ısı pompası vs gibi zamane donanımları mevcut 55 dakika önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Hayırlı olsun. İyi günler de kullanın. Deneyimleri bekliyoruz Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Kia’ya da koymuşlar iniş desteği. 8km hızla iniyor. Kar kaplı rampa inişte çok işe yarar gibi Hayırlı olsun Ahmet abi güle güle kullan 42 dakika önce tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Arazi modu var mı ? Kia’ya da koymuşlar iniş desteği. 8km hızla iniyor. Hayırlı olsun Ali. Güle güle kullan Var abi 4 mod + solda on cam isitma ile yokus inis destegide var. Inis desteginin yaninda cam isitma tusuda var ise on cam buz cozucude var. Ha stelantislerde gizli ozellik acarak butun hepsine eklenebiliyor 4 farkli surus modu. Alininki kremalisi Ali Gök yazdı: Selec terrain sürüş yönetimi koymuşlar adını Elektrik bagaj Seviye 2 adaptif sürüş led matriks far ısı pompası vs gibi zamane donanımları mevcut Ee mis gibi masallah. Kurcala biraz daha 39 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Hayırlı olsun. Fiat 600 ile aynı araç aslında. Ancak tabi tipi bence daha albenili. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts