Ali Gök 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Fikri Keleş yazdı: Hayirli olsun SW degil bu ama olsun SW tutkusu focusla devam😂teşekkürler Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun. Hiç bilmediğim bir model. Bir inceleme gelmez mi? Teşekkürler öğrendiklerimi anlatırım zaman içerisinde Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Ali. Pil ve menzil değerlendirmesi alalım kullandıkça. Teşekkürler Emin abi 54kw pil menzil karma 397 km kağıt üstünde Gerçeğini kullandıkça yazarım👋 Mehmet Göktürk yazdı: Hayırlı olsun. Corsa ile aynı piller mi acaba? Teşekkürler. Bundaki batarya motor ikilisi stelantisde geliştirilmiş versiyon olarak geçiyormuş Mokkanın 2025 lerinde var diye biliyorum tam aynısı değil yani Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullan Teşekkürler 🙏 Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun Ali Teşekkürler Önder abi🙏 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bı liberty değil ama hayırlı olsun :P Çok ters köşe yaptın ama Tek renk diye aklım buna kaydı sonradan esas Mokka bakıyordum siyah tavan işine emin olamadım😆 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çooooook beğeniyorum bunları. Hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Var abi 4 mod + solda on cam isitma ile yokus inis destegide var. Inis desteginin yaninda cam isitma tusuda var ise on cam buz cozucude var. Ha stelantislerde gizli ozellik acarak butun hepsine eklenebiliyor 4 farkli surus modu. Alininki kremalisi Harika donanım. bayıldım. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Soğutma ısıtma sisteminde uzaktan bağlantı yok ama saatini ayarlayınca sabah başlatıyor o saatte işe yarar bir özellik bence Murat Sahın yazdı: Çooooook beğeniyorum bunları. Hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız kullanılsın Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim👋 6 saat önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce listemde 3. sıradaki araç kendisi alfa dan daha mantıklı, abisi modelinden de daha kaliteli 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Böyle hareketler yapabiliyor. Jeep marka algısını kaybettirmek istemiyor zamane ceyranlısı bile olsa 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: listemde 3. sıradaki araç kendisi alfa dan daha mantıklı, abisi modelinden de daha kaliteli Tüm herkes elektirink etkisinde iken senin bu sessizlik fırtına öncesi mi abi Yoksaa elektrikli yat filan mı aldin. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çok bakınıp teğet geçtiğim makina. Sarı aldıysan tadından yinmez. Menzili minnak piline göre çok çok iyi. Jeep genleri mosfetlerin her yerine işlenmiş makina Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Gri renk aldım sarısını alsam laf olur ufak yer buralar😆 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İlk test 141 km yol yapıldı klima hep açık : - 20 km şehir içi -120 km si şehir dışı Şehir dışının 60 kilometresi sabit 110 İkinci 60 kilometresinin yarısı 140 sabit Kalan 30 km 110 sabit ara sıra dip gaz denemeli Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 5 yaşındaki bana anlatır gibi anlat shellden hızlı şarj ettin diyelim . Kaç kuruş yakmış sayacaz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: 5 yaşındaki bana anlatır gibi anlat shellden hızlı şarj ettin diyelim . Kaç kuruş yakmış sayacaz Bu kadar yakıtla 5bin km gidersin pilli ile Ali Gök yazdı: Gri renk aldım sarısını alsam laf olur ufak yer buralar😆 Camdaki detay efsanedir Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Jeneratör e mazot mu almış gibi düşün diyon Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: 5 yaşındaki bana anlatır gibi anlat shellden hızlı şarj ettin diyelim . Kaç kuruş yakmış sayacaz Evden şarj imkanın varsa bedava yol yapıyorsun ücretsiz gibi😂 Yoksa 2.5 lira gibi km de Ben öyle anladım daha bir tam pil bitiremedim ölçmek için😁 1 saat önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Ali Gök yazdı: Evden şarj imkanın varsa bedava yol yapıyorsun ücretsiz gibi😂 Yoksa 2.5 lira gibi km de Ben öyle anladım daha bir tam pil bitiremedim ölçmek için😁 Yakmaz o kadar. Wat 10 lira mı ne DC de . 15 kw yaksa 1.5 lira yapar. Yorum bağlantısı
Ali Gök 50 dakika önce Yazar Paylaş 50 dakika önce Mertol Kip yazdı: Yakmaz o kadar. Wat 10 lira mı ne DC de . 15 kw yaksa 1.5 lira yapar. O rakama da vardır tam detay bakmadım henüz Yakınımda olanlar genelde 13 16 arası kwh ücreti Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Ali Gök yazdı: O rakama da vardır tam detay bakmadım henüz Yakınımda olanlar genelde 13 16 arası kwh ücreti Koçunki işte. Fiat ford falan filan bayiisi varsa onların servislerinde var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts