Mehmet Göktürk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Servet Aydın yazdı: Nasıl ya? Pilliyle karavan yokmu, bilmiyordum modele göre bazıları yok. çoğunun var. togg yok. mg var. Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Servet Aydın yazdı: Nasıl ya? Pilliyle karavan yokmu, bilmiyordum Pilli diye değil Bu arabaya takılmıyor Toga takılmıyor Cherynin çoğu arabasında yok Katar ağırlığı gibi bişe eksik evrakta. Ruhsata işlenemiyor. Takılan pilliler de var Tesla kgm vs Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun Ali güle güle kullan, bi canlı fotosunu da görelim, google görseller tat vermiyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun Ali güle güle kullan, bi canlı fotosunu da görelim, google görseller tat vermiyor. Teşekkürler Köksal abi çektim şimdi. Yüklüyorum🤣 Murat Azalma yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler inşallah Teşekkürler Servet Aydın yazdı: Bu kadar yakıtla 5bin km gidersin pilli ile Camdaki detay efsanedir 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Herkes benim gibi düşünmeyebilir tabi ama ben herşeyin ekrandan donunmatikle kontrol edilmesinden hiç hoşlanmıyorum. Bu arabada klima teyp cam ayna ısıtma vs herşe için tuş koymuşlar manuel bu sebep bende alırken ön sıraya aldı aracı Ve tuşların kullanımı çok kolay Teybi 1976 yılındaki gibi kıvırarak kısıp açabiliyorsun Klima derecesi için tuşun altına basınca soğuyor yukarı itince ısınıyor vs Sadece koltuk ısıtmalar ekranda onuda Mersin'de kullanmıyoruz zaten😂 Bu arabada rejen kademesi yok D ve B modu var. D normal sürüş onda çok az rejen yapıyor araba akıcı kalıyor ama ayağı gazdan çekince tabi pili dolduruyor B modu daha fazla arabayı tutuyor pili daha çok dolduruyor ama b modu da tog lardaki gibi arabaya komple yığmıyor öne Tek pedal kullanımı yok özetle Aşırı rejen kuvveti yaratmadığından Kışın yağmur vs gibi havalarda sorun yaşatmıyormuş bu sebeple çok kuvvetli rejen nadir de olsa arabayı zor durumda bırakabiliyormuş kötü havada Bunda fren balatası eskir daha az şarj eder 6 saat önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Not: aşırı rejen kuvveti tabiri doğru mu oldu bilmiyorum ayağı gazdan çekince araba aşırı motor freni yapmıyor şarj etmek için demek istedim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Gök yazdı: Not: aşırı rejen kuvveti tabiri doğru mu oldu bilmiyorum ayağı gazdan çekince araba aşırı motor freni yapmıyor şarj etmek için demek istedim B de yapıyor mu? Sonuçta o zaman iki kademe. Peki kırmızıda beklerken ayağı gazdan çekmek her ikisinde de aynı mı araba yürüyor mu duruyor mu Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: B de yapıyor mu? Sonuçta o zaman iki kademe. Peki kırmızıda beklerken ayağı gazdan çekmek her ikisinde de aynı mı araba yürüyor mu duruyor mu B de daha kuvvetli yapıyor Işıkta durunca b napıyor bakayım D de iken yürüyor Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Örnek ekran navideyken ekrandan bir ayar veya baska birsey yaptin surus esnasinda ana menu ev tusuna tekrar basarsan tek tek ugrasmadan direk naviye donersin. Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: B de yapıyor mu? Sonuçta o zaman iki kademe. Peki kırmızıda beklerken ayağı gazdan çekmek her ikisinde de aynı mı araba yürüyor mu duruyor mu Araba her ikisindede freni bırakınca yürüyor Sinan Akgöl yazdı: Örnek ekran navideyken ekrandan bir ayar veya baska birsey yaptin surus esnasinda ana menu ev tusuna tekrar basarsan tek tek ugrasmadan direk naviye donersin. Aynen naviye direk dönebiliyor . Ekranı ikiye bölüyor yanda medya oyantıcı diğer yanda navi devam ediyor Naviyi hiç acmazsan normal kadrana da atıyor dönüşleri vs gösteriyor 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İçi neden sarı? Opsiyon mu? Hepsi mi böyle? Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: İçi neden sarı? Opsiyon mu? Hepsi mi böyle? Hepsi böyle olmayabilir. Çoğu böyle Opsiyon muhtemelen Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Gök yazdı: Hepsi böyle olmayabilir. Çoğu böyle Opsiyon muhtemelen Yok seneye gore summit pakette dis renk secince doseme ic trim otomatik sari gri siyah oldu simdi gri ve opsiyon yesil. Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce 250 km oldu yaptığım yol kalan menzil 48. %80 85 i şehir dışı klima hep açık Bağladım şarja 99kw gibi şarj oluyot şuan 26 dk da %80 oldu devam ediyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Yakmaz o kadar. Wat 10 lira mı ne DC de . 15 kw yaksa 1.5 lira yapar. Çok değişiyor tabi ama uzunyolda 17-18kw gibi düşünmek lazım. 10.90 fiyatta çok kısıtlı, ortalama 14.50 desek daha doğru olur. Böyle hesaplayınca 2.60 TL/km oluyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 15’den hesaplayın kayıp filan derken ortalama 2 lirayı çok rahat buluyor. Ben evden şarj edip çıkıyorum. Gerisi yolda DC’den devam. 1.7₺’yi buluyor. Sadece DC’den şarj etsem 2 olur o. 2.5₺ içinse hızlı gitmek gerek. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) 46 dk da %98 le çektim 725 tl ödedim 1 saat önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Fan sesi geliyor önden normal dimi şarj sonrası Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Gök yazdı: Fan sesi geliyor önden normal dimi şarj sonrası gelir gabır gubur değişik sesler şarjda ve sonrasında. Yorum bağlantısı
Recommended Posts