Ali Gök 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Fikri Keleş yazdı: Hayirli olsun SW degil bu ama olsun SW tutkusu focusla devam😂teşekkürler Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun. Hiç bilmediğim bir model. Bir inceleme gelmez mi? Teşekkürler öğrendiklerimi anlatırım zaman içerisinde Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Ali. Pil ve menzil değerlendirmesi alalım kullandıkça. Teşekkürler Emin abi 54kw pil menzil karma 397 km kağıt üstünde Gerçeğini kullandıkça yazarım👋 Mehmet Göktürk yazdı: Hayırlı olsun. Corsa ile aynı piller mi acaba? Teşekkürler. Bundaki batarya motor ikilisi stelantisde geliştirilmiş versiyon olarak geçiyormuş Mokkanın 2025 lerinde var diye biliyorum tam aynısı değil yani Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullan Teşekkürler 🙏 Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun Ali Teşekkürler Önder abi🙏 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bı liberty değil ama hayırlı olsun :P Çok ters köşe yaptın ama Tek renk diye aklım buna kaydı sonradan esas Mokka bakıyordum siyah tavan işine emin olamadım😆 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Çooooook beğeniyorum bunları. Hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız kullanılsın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Var abi 4 mod + solda on cam isitma ile yokus inis destegide var. Inis desteginin yaninda cam isitma tusuda var ise on cam buz cozucude var. Ha stelantislerde gizli ozellik acarak butun hepsine eklenebiliyor 4 farkli surus modu. Alininki kremalisi Harika donanım. bayıldım. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts