Yusuf Berke 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Selamlar, Megane 3 Coupe’nin ön farlarını siyah tabanlı fara geçiş yapmak için değiştirdim. Eski fardan aktardığım, önceki sahibinden kalma LED kısa, uzun ve park ampullerinden kısa olanlar her iki tarafta da bir çipinin bozulmasından ötürü işlevsiz kaldılar. Görüntünün göze hoşluğu ve kuru havada performansı cezbetse de yağmur ve sis performanslarının yetersizliği ile beraber artık çevirmelerde bayağı sıkıntı yaratacak olma ihtimalinden ötürü bu ampuller arasındayım. GT200 ve Night Breaker 200 sanıyorum ki piyasanın en güçlü iki ampulü, bunlardan daha güçlü ışık alabilmem için LED almam gerekiyor ve bu farlar ile karşıdan geleni rahatsız etmeden nasıl iyi bir gece performansı alabileceğimi bilmiyorum. Önceliğim fazlasıyla aydınlatma, önümü uzun uzadıya görebilmek istiyorum. Sapsarı bir aydınlatma gözüme hiç hoş gelmiyor ancak sanırım mecbur kalıyorum. Bi-LED mercek işine girmeden yapabileceğim en iyi şey nedir? Ampul tavsiyelerinizi bekliyorum. Farlar aşağıda: Yorum bağlantısı
Recommended Posts