Engin Deniz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mercedes ile 7 yıllık beraberliğimiz, model yenileme isteği sonrası, sanırım biraz yaşla, birazda ekonomik olması sebebiyle İoniq 6 ile sonlandı. W212 kasaya geçmek istedim, ancak hem fiyatların uçması hemde artık eski araçla uğraşacak vaktim ve isteğim yoktu. Mercedesi geçen pazar ilana girdim ve ilk arayan kişiye sattım ve aynı gün Isparta'da bu aracı buldum ve aldım. Aslında niyetim sıfır almaktı ancak stokta araç yok ve Ötv den dolayı üst dilime girmesi sebebiyle fiyatlar 3 milyon TL mi üstüne çıktı. Aracım 2025 model ve 15.000 kmde. İlk bakımı yapılmış ve garanti devam ediyor. Advance donanım olmasına rağmen oldukça dolu. Bi maşallahınızı alırım 🧿🧿🧿 5 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce O zaman ilk hayırlı olsun benden🧿🧿 kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Kazasız cezasız. Sen Özüdemir kendi tenekenin kardeşi Deniz'sin değil mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Hayırlı olsun. Ioniq 6 severiz. Seveni çok azdır bu aracın 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 51 dakika önce Yazar Paylaş 51 dakika önce Mertol Kip yazdı: Kazasız cezasız. Sen Özüdemir kendi tenekenin kardeşi Deniz'sin değil mi? Ta kendisiyim 😄 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Hayırlı uğurlu olsun abi Aramıza hoş geldin 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts