İçeriğe Yönlendir

Skor Tablosu

  1. Alpay Sumer

    Alpay Sumer

    Moderatör


    • Puan

      7

    • Mesaj

      10.944


  2. Selim Bilgin

    Selim Bilgin

    Gold Üye


    • Puan

      6

    • Mesaj

      6.911


  3. Tansu Kalafatoğlu

    Tansu Kalafatoğlu

    Gold Üye


    • Puan

      5

    • Mesaj

      21.505


  4. Mahmut Yıldız

    Mahmut Yıldız

    Gold Üye


    • Puan

      5

    • Mesaj

      10.314


Popüler İçerik

08-05-2024 'den beri en çok beğeni alan içerik

  1. Bundan sonra bu arabanın frenleri çok iyi olacak demektir. Bu aracın piste girmesinin garip bir tarafı yok. Motoru modifiye edilmemişse, hız limiti açılmamışsa, stok halde olan aracın hızlandığı gibi durması da lazım arabanın. Zaten hız testi için piste girdi diyor. İyi tarafından bakarsak hızlandığı gibi durmadığını öğrenmiş oldular, hemen fren sistemini geliştirecekler.
    3 Puan
  2. Biri HB diğeri ise, SW demiş. Diğer kasa tipi SUV' ları unutmuşlar. Bence arazi kabiliyeti olan aile otomobili denilebilir. Off road araçlarıyla karıştırmamak gerekir. Mahindra bile yapmış . Coupe SUV Çok da güzel olmuş. Cabrio SUV Off Road
    3 Puan
  3. Hic o konuya girme Aracın bizde yeni olması, 150 beygirin tadını cıkarmaya calişma hevesim, Esimin ilk otomatik aracı olması, Bu yazdıklarım bir kenara kaymak niyetine de trafigin sürekli yoğun olmasından dolayı akla ziyan sularda; 14- 15 litrelerde dolaşıyoruz.. Daha hevesimi alamadım bile.. Zamanla düsürürüz.. sehirici 7- 8 ler olur. ama yazmadan edemeyecem, golfu her yönüyle cok özledim..
    3 Puan
  4. Karoq B suv değil bildiğim kadarıyla C olmalı, Kamiq B suv diye geçer yanlış değilsem.
    2 Puan
  5. Araba hızlı ama siz yavaş kullanın demişler. Fren sistemi aracın max. limitine göre olması gerekir. Piste çıkmayaydın yav demek nedir yahu. Bu arada balatalar dağılmış tutmama sorunu değil. Yani pistte hızlı bir yaşlanma geçirmiş. Doğal olarak sakin kullanan birsi için belki 10 bin km sonra bu olay olacak.
    2 Puan
  6. Puma da olabilir. Örnek ilan; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-port.2021-puma-hybrid-1.0ecoboost-st-line-teknoloji-pkt-boyasiz-1165166195/detay
    2 Puan
  7. Kiracıya çıkması için biraz para verdim kabul etti.
    2 Puan
  8. Özellikçi değil gizli özellikçi. Gizli özellik açılır dert dinlenir zeytinyağı sat... Pardon onu ben yapmıyordum 😬
    2 Puan
  9. Özellikçi ile mi görüştün yani
    2 Puan
  10. Avrupalının 100 yıllık tecrübesi var ,bence kısa sürede bu seviyeye ulaşmak kolay değil.
    2 Puan
  11. Bunlar benim araçta var ama hiç ihiyaç duymuyorum. Hatta Acc yerine normal hız sabitleyiciyi kullanıyorum. Bunlardan ziyade kışlık jant takımı, lastik, kopmle ppf kaplatmak gibi şeyler daha mantıklı bana göre.
    2 Puan
  12. Bir iki yerden bilgi aldım.. ilk olarak front asisst, adaptif cc, tabela okuma yapılacak.. Ama biraz zamana yayilacak gibi.. ardından yine kullanıslık esaslı ( gizli Özellik ) ( Ki bu parantez içi sahibini biliyor ) yavaş yavaş araca biseyler daha eklemeye devam edecegim.
    2 Puan
  13. Yeni çin arabası Su7 nasıl olsa regeneratif fren var diyerek balataları ucuz kullanmış. Piste giren yutuberın fren balatası dağılımca bariyer vurmuş. https://youtu.be/UFd7Lmp-1yA?si=qwVWtZFN-2Fo-UK6
    1 Puan
  14. Güzel rakam, alıcıyı da satıcıyı da üzmez.
    1 Puan
  15. Ben çok beğeniyorum. Bir tarzı var.
    1 Puan
  16. Kaldım. Bütün memnuniyetsizliğimi tek cümlede belirttim zaten. Geri kalan her şeyi çok güzeldi. Yol tutuş gayet iyi. Motor güçlü. Sıfır trim sesi. Gayet şekilli bir araç (doblo diyenler utansın ) Fiat üretimi olmasına rağmen Fiat'ın bazı noktalarında daha iyi çalıştığı çok net. Uzun yol yaptım, gram yormadı. Benle beraber araçta bulunan arkadaşım kullanmıştı, kendi Captiva'sından sonra bayılmıştı arabaya. Kullandığım 3 yıl boyunca 1 kere ısıtma bujisi arızası verdi, o da garantiden çözüldü. Almadan evvel şanzıman yağı kaçırmıştı, yine garantiden debriyaj yenilendi, yağ değişti. Tüm 1.6mjet'lerin kronik sorunu olan oksijen sensörü her 50bin'de bir değişim ya da 20bin km'de bir temizleme istiyor. Temizlemeyle 100bin km kullananlar varmış. Bende sorun çıkarmamıştı. Zincirlikuyu Jeep servisinden çok memnundum. Ancak Jeep Türkiye'nin bu araca yeterli değeri verdiğini düşünmüyorum. Benim güzergahıma uygun bir araç değilmiş, hibrit alınca onu anladım.
    1 Puan
  17. Yoo, abartı değil. Bunu yapan çok duyuyorum. Kiracılar da istiyorlar.
    1 Puan
  18. En azından hava yastıkları çalışıyor olumlu bence. Ayrıca fren balatası piste göre miymiş? Normal herhangi bir arabayla 180-100 arası 5 defa frenleyin bakalım ne olacak :S
    1 Puan
  19. 1 Puan
  20. Araç pist için üretilmemiş. Piste golf’ü soksak ve üst üste sert frenler yapsak aynı durumda olur. insanlar bunun için arabayı güçlendirirken frenleri de güçlendiriyor. Yoksa frenlere hiç ellemezlerdi bunu uzun süre pistte döndüğünü varsayarak dedim
    1 Puan
  21. Babama skoda B suv Karoq aldık. Tiguan'dan sonra alışmakta zorlandı babam... Tek artısı yakıt verisi onun dışında B Suv'dan çok memnun değil. Tabiki bu kişisel bir görüş ve araçlara bakış açısının ortaya koyduğu farklılık. Şehir içi hızlanması yakıt verimliliği için bence güzel ama uzun yol vs nasıl bir konfor sunar bilemeyeceğim. Parça fiyat konusunda rutin bakım maliyeti açısından Skoda pahalı değil. Hyundai aldık dayıma özellikle 4 çeker istedi karavan kullanımı için o da çok memnun... Mesela örnek ilan @Erdoğan Temurbeyin aracı ; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-hyundai-2018-hyundai-kona-elite-smart-4x4-177-hp-1171435452/detay/
    1 Puan
  22. Ani yola atlamalar ve trafikte ani durma gereken sartlarda gayet iyi is cikariyor o nedenle aktif olması güzel aslinda.. lastik var. Jant kolay ppf iyi bir yerde denk getirmeden yaptırmayacağım.. Dedigim gibi zamanla biseyler yapacagim..
    1 Puan
  23. Ne kadar az müdahale o kadar iyi
    1 Puan
  24. SWF Valeo güzel 2 sene idare etti 😬 Parantez içine Metin Akbal yazsaydın kimse anlamayacakti böyle daha anlaşılır olmuş 😬
    1 Puan
  25. Değişmiş muamelesinin piyasada ne anlama geldiğini ikimiz de biliyoruz
    1 Puan
  26. frekansı bozuk. yahut kullanıcı hatası fişi gevşek takmış.
    1 Puan
  27. elektrik kaçak ise? sahte deneblir mi
    1 Puan
  28. @Tamer Topaç diyecekki airbagler değişmiş , araba patlak der fiyat kıracak bahane bulur
    1 Puan
  29. Kia şöyle diyor hocam: Sports Utility Vehicle “SUV is an acronym for Sports Utility Vehicle. It's like a station wagon but with a tougher look and a design for off-road driving.” Toyota ise şöyle demiş: Its simply the abbreviated term for a sports utility vehicle. SUVs are designed with strong off-road capabilities and the capacity to withstand harder terrains and conditions, while their comfortable interiors and light handling mean they also make ideal all-purpose or family cars. The unique design of this type of car is characterised by a hatchback body positioned high off the ground, a sloping back and a spacious interior to comfortably seat five to seven people, depending on the size.
    1 Puan
  30. Garantiyi bozan bir durum yoksa garanti karşılar bunu.. Garanti karşılamaz ise bakımsız ve müdahalesiz bir yerden çıkmışsa kasko karşılar.. Kaskoda yangın konusu özetle şöyle: Sebebe bakılır. elektrik kontağından çıkmışsa, neden kontak yapmış.. Yakıttan çıkmışsa, yakıt mı sahte.. Kaza sonucu mu yanmış.. Bakım eksikliği yada kusuru mu var.. Vs. Tamamen itfaiyenin raporuna bağlı. Yangının çıkış noktası ve sebebi önemli.
    1 Puan
  31. cancan ekspertizde ağır hasar raporu çıkar buna artık
    1 Puan
  32. 1 Puan
  33. tam zamanında satış 👍
    1 Puan
  34. Hanımda 4 sene önce aldığım normali var. Çocuklar kullanımda canını cikardigi halde halen batarya taş gibi maşallah
    1 Puan
  35. Silecekler yenilendi. Fotosu olsun.. Fiyatlar uçmus .. Ayrıca yedek set bulunsun diye alt kalite olanından da istettim. Bakalım bunlar ne kadar dayanacak..
    1 Puan
  36. Saç boyası denmiş. bildirim geldi..
    1 Puan
  37. Koskoca prof’a paçağuna siçtuğum diyemiyom işte
    1 Puan
  38. Mondeo 1.6 tdci Euro 5 aracimda 1.viteste tekleme, sogukken sarsintili calisma hafif enjektor sakirdama sesi vardi.Bir anlik gazla forscanla enjektor degerleri sifirladim.Araç önce stop etti gaz yememeye basladi.Yogun duman sarsintili calisma ile kalibrasyon islemi icin otobana ciktim.Frene basmadan 5.viteste 20 dk 1500 -3000 devir arasi kullandim.Aynı yolu donerken 4.vites ile devir araligini koruyup 25 dakikada tamamladim.Sonuc aractaki tekleme sorunu gitti.Arac eskisine gore daha sessiz calisiyor.
    1 Puan
  39. Mondeo'da titreme geçmiyordu, bacanak dedi ki, manyak bir rotçu biliyom, ver arabayı bana. Geri aldım arabayı, titreme falan kalmamış. Ne yaptı dedi, çekiçledi dedi. Makinede bakmış, olmayınca bunun göbek yamuk demiş, jantı eliyle döndürmüş biraz, sonra plastik çekiçle iki kez vurmuş. Al, tamam demiş. Lastiğin ağır kısmı neresi olur?
    1 Puan
  40. latte mi satıyor işi ne gepgerçek rotçu, balans öncesi lastiğin ağır noktasını subapın karşısına getirir çemberde. ben henüz rastlamadım
    1 Puan
  41. 1- Noter vasıtasıyla gönderilmesi iyi olur, prosedür icabı kira dönemi bitmeden (en az ) 1 ay önce kiracının elinde olmalıdır. 2-Avukat dava takibi için para ister (vekalet ücreti ve dava harçları vs) Davayı kim kazanırsa kazansın o vekalet ücreti avukatındır. Hatta avukatla misal 8 bin liraya anlaştınız diyelim, davayı kazanırsa karşı taraftan ek bir vekalet ücreti daha kazanır avukat. (5-6 bin gibi) o rakam da avukatındır. 3-Harç vs dava açmak için başta davacı tarafından peşin yatırılır mahkemeye. 4-Dava sonrasında yatırdığınız harçları masrafları vs davayı kaybeden taraf öder. Avukata ödediğiniz avukatlık ücreti hariç tabi.
    1 Puan
  42. Hemen a haber'i arıyorum.
    1 Puan
  43. -1 Puan
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...