İçeriğe Yönlendir

Skor Tablosu

  1. Servet Aydın

    Servet Aydın

    Bölüm Sorumlusu


    • Puan

      16

    • Mesaj

      44.579


  2. Çağlar Bayur

    Çağlar Bayur

    Gold Üye


    • Puan

      10

    • Mesaj

      94.431


  3. H.Cenk Bayrakçı

    H.Cenk Bayrakçı

    Gold Üye


    • Puan

      9

    • Mesaj

      7.610


  4. Metin Uzunoğlu

    Metin Uzunoğlu

    Gold Üye


    • Puan

      6

    • Mesaj

      4.887


Popüler İçerik

29-03-2024 'den beri en çok beğeni alan içerik

  1. 2 yıla yakın Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm kullanıcı yorumlarım. Telefonu herhangi bir yerde bırakıp saati herhangi bir wifiye bağladığım da görüşme, mesaj ve whatsapp kullanabiliyorum. Mesaj için konuşmayı metine çevirebiliyor whatsapp gelen resimleri açıyor. S Wallet uygulaması ile hesabıma önceden para atıp, telefona ihtiyaç duymaksızın temassız ödeme yapabiliyorum (Hala çok güzel tepki alıyor) Çelik kordonu takınca tam bir klasik saat, spigen kılıfı takınca spor saat oluyor. İkisi bana yetiyor ama bu kılıf için bu saat alınır dedirtiyor spigen. Bunlar benim asıl istediğim özellikler olduğu için huawei tercih edemedim. Tansiyon Ekg falan özellikleri var ama deneme harici hiç kullanmadım. Spor vs yapmadığım için onlar hep kapalı ama yinede adım sayma, uyku takibi falan yapıyor ama kolumda saat ile uyuyamıyorum. İlk başlarda deneme için kullandım sadece. Şimdiye kadar ne aramada ne mesajda ne faklı bir işlemde hiç sıkıntı donma vs yaşamadım. Sadece saate Whatsapp beta yüklüyken geç bildirim geliyordu ama ona da kaç aydır hiç denk gelmedim. Şarjı inanılmaz berbat. Zamanla kullanınca alıştım ben sıkıntı yaşamıyorum. Şimdi yazarken baktım 14 Saat önce şarjdan çıkardım AOD kapalı kullanımda şarjı şuan %65 21 saat daha dayanırım diyor. Gün içi toplasan 5 dk saat üzerinden görüşme yaptım, gelen bildirimlere baktım vs. AOD açık kullanırsam günü zar zor kurtarıyor. Düzenli spor sağlık takibi falan yapan birisi akşamı zar zor çıkartır diye tahmin ediyorum. Yine şimdi baktım hedef 3000 adım ama 1 haftada sadece 1 gün tamamlamışım Kablosuz şarj ile telefondan vs şarj olabiliyor. Sonuç tekrar bir saat alacak olsam ilk yazdıklarımdan dolayı yine klasik samsung alırım. Tipini boyutunu ve özellikle dönen ekran çerçevesini çok beğeniyorum. Edit: Temassız ödeme, uzaktan arama, tansiyon ve EKG sadece samsung telefonlar ile kullanılabiliyor. Edit 2: kol haraketleri ile arama cevaplama, fener açma vs işlemler dokunmadan yapılabiliyor.
    4 Puan
  2. Tag Heuer Connected diyorum. A, yok yanlış başlığa yazmışım, ultra zengin başlığı değilmiş burası.
    4 Puan
  3. Sonrasında araba ile ilgili sıkıntılar 30-40 sayfa olarak karşımıza çıkar, bizde yazdıklarını, iki cruze arasındaki farkları okuruz.
    3 Puan
  4. Allah sınayacağı kuluna cruze aldırır, daha da sınayacağı kuluna otm cruze aldırırmış. Kombo yapacağı kuluna da hem otm hem düz cruze aldırırmış
    2 Puan
  5. Uğraşmayın DARBoğAZ etmeyin adamı. O kendi bildiğini okur
    2 Puan
  6. kaput açılıp el girince herşey olabilir tabii , ben vites kol tertibatına bez düşürmüşüm, yola çıktım... 3 yok , manevra yapacam geri yok
    2 Puan
  7. Yav Ali sen İ10’a binmedin mi? Yaris daha büyüktür. Gerçi modeline göre değişir de…
    2 Puan
  8. 300 euro bahşiş isteyecektim ama artık 500 euro oldu.
    2 Puan
  9. 2 Puan
  10. Ali için farketmez. Sonuçta aile içinde bir büyük araç varken, bir tane de küçük ama sorunsuz olsa iyi olur. Ya da daha büyüğü.
    1 Puan
  11. Geri vites bandı kırılmıştır değişmesi lazım. Yağ değiştirenlerin hepsinde kırıldı bu bant bildiğim kadarıyla.
    1 Puan
  12. Casio F91W tavsiye ederim, şarjı 5 yıl gidiyor.
    1 Puan
  13. 13 farklı voltaj lazım var mı trafo🍆
    1 Puan
  14. EDS ise EDS merkezini arayıp plaka ile araba modeli uyuşuyor mu sordurun. Uyuşmuyor ise zaten yardımcı oluyorlar.. Belediye ise oraya müracaat etmek lazım..
    1 Puan
  15. Birde aynı arabayı almak mantıklı gelmiyor bana, mevcut aracın bir büyüğü veya bir küçüğünü alırım, çeşit olması bakımından.
    1 Puan
  16. 2006’dan büyük 400-500 bin arasında otomatik 85 tane yaris benzinli (lpg’siz) ilan var. Cruze ile uğraşma boşuna.
    1 Puan
  17. Forumda bir ses de yemeye ekmek bulamayacağımız söylüyor
    1 Puan
  18. Şu özelliklerin yarısı o kadar para bayıldığım Watch'da yok. O kadar kaliteli ekran, sensörler ve yazılım desteğine rağmen sonuç fiyasko. Apple ürünleri genelde yanlış anlaşılır, çok güçlü - pratik olmalarına rağmen haksız eleştiri alır ancak Watch serisi baştan aşağı rezalet. Ne deseler hak.
    1 Puan
  19. Tek sorunu apple ile kullanırken saatteki telefonumu bul özelliğinin çalışmaması bence.
    1 Puan
  20. Huawei'de android sorunu olmazsa başka telefon almazdım. Saati de çok güzel.
    1 Puan
  21. ben sattığıma pişmanım. apple a geçmek zorunda kaldım ama apple ile karşılaştırınca kat kat iyiydi. huawei de yapabiliyorsun. radyo bile var internet uygulaması.
    1 Puan
  22. Telefonda kapalı olan müzik uygulamasını açamıyorum ancak açık olan uygulamayı kontrol ediyorum, bir öncek/sonraki parçaya geçiş, durdur/çal yapıyorum.
    1 Puan
  23. Ben Huawei GT4 aldım. Samsung'dan sonra bazı farklılıklar gözüme çarpmadı değil. - Samsung'ta Whatsupp'ta mesajlaşabiliyordum. Huawei'de sadece emojiler ve hazır mesajla cevap verebiliyorum. - Samsung'ta telefonda çalan medya ne olursa olsun (video, müzik vb) saatten kumanda edebiliyordum. Huawei'de daha onu beceremedim. - Samsung uyku analizi konusunda çok iyiydi. Huawei sahura kalktığımı yeni farketmeye başladı - Yürüyüşe başladıktan 3-5 dakika sonra Samsung egzersiz olarak kayıt başlatır ve haritada yolu gps ile işaretlemeye başlardı. Huawei'de sadece 5 dakika sonra egzersiz algılıyor. Şimdilik fark ettiklerim bunlar. Ama en büyük artısı şarjı oldu kesinlikle. Şarj 10 gün civarında gidiyor.
    1 Puan
  24. bir gün 1.2 milyona egea alırsam akli dengesini kaybetti diyip tedaviye aldırın beni
    1 Puan
  25. Değerli Arkadaşlar bir sene Mehmet Özyürek abimin pıçak zoruyla w124 bindikten sonra uzun yolda daha rahat kullanım amacıyla azcıkta kafadan rahatsızlığımın verdiği yetkiye dayanarak piyasanın en ucuzundan ufak tefek eksikleri olan bir ML320 daha aldım. Km'si 340 bin civarıydı sanırım. Malumunuz 3 sene önce aldığım ML'mi kısmi yangın sebebiyle satmıştım. Çocuklar fena sevindi, dün hasta olmama rağmen indirip gezdirdim, araçdan zor indirdim. Hanımda sabah çalıp gitmiş işe gidip aldım elinden... İç aksamı yine kötü kullanıma maruz kalmış, bir takım koltuk derisi ve halılarda izler ve deformasyonlar var, Ön kaput resimlerde belli olmasa da taş izikleri var, Servisde PC bağlattım ve hata vs çıkmadı, ustalar duman atma vs gözlemlemedi ama motor ve şanzıman bakımını yaptıracağım yakın süreçte. Ayrıca elektronik aksam ve beyinlerini su sızdırmazlığına el atacağım. Ağır arazisi, hız limitörü, hız sabitlemesi, koltuk hareketleri, gibi özelliklerin hepsi faal. Önceki ML ile karşılaştırdığımda bu bir tık atakmış gibi geldi ve trim sesi daha az. Fotoğraflar çok net ve açılı çekemedim, rahatsız olduğum için. Teşekkür ederim.
    1 Puan
  26. Maşallah, hayırlı olsun.
    1 Puan
  27. Bahşiş vermezsen gelin arabasının kaputuna yatarım, sıkıysa kaldırın.
    1 Puan
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...