Ayhan Onaran 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 arkadaşlar aracının devirdaimini değiştiren yok mu, bunun orjinali ford marka mı oluyor? Ford marka ben hiç görmedim.. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 arkadaşlar aracının devirdaimini değiştiren yok mu, bunun orjinali ford marka mı oluyor? Valla işin zor müdür bey.Allah yardımcın olsun üç yıl ardahanda görev yaptım tam bir mahrumiyet bölgesi hiç unutmam aracımın aks körüğü yırtılmıştı Erzurumdan sipariş usulü getirtmiştim.Tabi ordaki parçacıda işi anlayana kadar üç defa yanlış göndermişti.Tabi bu arada araç aks sökük vaziyette sanayide yatmıştı 10 gün kadar. Yorum bağlantısı
Serkan Yalnız 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 değerli ford kullanıcıları aracımın hararet göstergesi normal bir şekilde calısıyor normal sevıyeye kadar yukselıyor. ancak ayagımı gaz pedalından cektıgım zaman cok belırgın bır şekılde gosterge tekrar aşagıya iniyor bu arada kalorıferden gelen hava da soguyor. ozel servise goturdugumde aracımda test surusu yapıp olaya sahıt olan ustalar sorunun sebebı hakkında net bır sey soyleyememektedırler. bu gıbı sorun yasayan varsa bılgılendırırse cok sevınırım (aracım2000 model focus ghia) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart 2010 Paylaş 16 Mart 2010 ??? ??? motoru görmeden termostat derim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mart 2010 Paylaş 16 Mart 2010 Gaz pedalını bırakır bırakmaz soğur mu araba Çağlar.. Evet termostat ama.. Ne biçim bir soğutma var bunda... Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 16 Mart 2010 Paylaş 16 Mart 2010 Gaz pedalını bırakır bırakmaz soğur mu araba Çağlar.. Evet termostat ama.. Ne biçim bir soğutma var bunda... Termostatırda gaz kelebeği olayını çözemedim.TP ile ECT arasında sinyal bağlantı varmı onu bilmek lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart 2010 Paylaş 16 Mart 2010 Herhalde saniyede dibe vurmuyordur, yani gazı kesip, ibreye bakınca aşağıya düştüğü fark edilebilir hızda soğuyordur. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 17 Mart 2010 Paylaş 17 Mart 2010 ??? ??? motoru görmeden termostat derim. devirdaim derim lpg varsa hortumlar yanlış derim Yorum bağlantısı
Yetkin Akın 17 Mart 2010 Paylaş 17 Mart 2010 Devirdaim sorunu.Pompa kanatçıkları aşınmıştır ve düşük devirde yeterli çevrimi yapamıyordur. Yorum bağlantısı
Fethi Kargı 21 Mart 2010 Paylaş 21 Mart 2010 lpg takınca benim arabadada hararet sorunu oldu.ibre kırmızıya gelip birkaç saniye sonra normale düşüyordu.fan sürekli çalışıyor hiç susmuyordu.termostat arızası dediler.boşu boşuna değiştirdik.sağlam çıktı.en son eskişehir sanayide umut ford özel servis var.oraya götürdük.yaptı.artık böyle bir sorunum yok.bugün bursaya gidip geldim.140-150 arası hiç bir sorun yapmadı.ama umut ford(mustafa usta)ne yaptığını sır gibi saklıyor.sizi arabanın yanında istemiyor.aracı bırakıp gidiyorsun geldiğinde arabanın problemi giderilmiş oluyor.ne yaptığı beni ilgilendirmez sonuçta sıkıntıyı birtek o gideriyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Mart 2010 Paylaş 22 Mart 2010 lpg takınca benim arabadada hararet sorunu oldu.ibre kırmızıya gelip birkaç saniye sonra normale düşüyordu.fan sürekli çalışıyor hiç susmuyordu.termostat arızası dediler.boşu boşuna değiştirdik.sağlam çıktı.en son eskişehir sanayide umut ford özel servis var.oraya götürdük.yaptı.artık böyle bir sorunum yok.bugün bursaya gidip geldim.140-150 arası hiç bir sorun yapmadı.ama umut ford(mustafa usta)ne yaptığını sır gibi saklıyor.sizi arabanın yanında istemiyor.aracı bırakıp gidiyorsun geldiğinde arabanın problemi giderilmiş oluyor.ne yaptığı beni ilgilendirmez sonuçta sıkıntıyı birtek o gideriyor. Yok abi ben ustanın ne yaptığını görmek isterim.Ona güvenmediğimden değil de başka bir gün başka bir yerde olur da bu araçta daha önce neler yapıldı diye soran birine verecek cevabım olmalı.. Yorum bağlantısı
Özay Uçar 22 Mart 2010 Paylaş 22 Mart 2010 (düzenlendi) abi görmek lazım ne yaptığını, ya müşirin altına pul falan atarsa? şüpheci olmak lazım biraz.... kaça çözdü sizin problemi mustafa usta? 22 Mart 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yavuz Ballı 27 Mart 2010 Paylaş 27 Mart 2010 abi görmek lazım ne yaptığını, ya müşirin altına pul falan atarsa? şüpheci olmak lazım biraz.... kaça çözdü sizin problemi mustafa usta? selamlar.aranıza dün gece katıldım.3 ay önce 2000 model focus sw aldım.megan 2 için pazarlık yapmışken son anda focusu görüp megandan vazgeçttim ama aldığımdan bu yana çok çektirdi bana.ama bugün bu forum sayesinde hararet sorunundan kurtuldum galiba.tüm yazılanları okudum.benim sorunumda ağır bakıma girdikten sonra başlamıştı.kışın 4-5 derecelerde bile hararet yükseliyodu devamlı ve fan nerdeyse hep açıktı.bende antifrizi seyrelttim ve bugün arabamı çok sıkıştırmama rağmen hiç fan açmadı.normale döndü galiba. Yorum bağlantısı
Özay Uçar 27 Mart 2010 Paylaş 27 Mart 2010 birkaç gün daha gözlemleyin inşallah çözüme ulaşmıştır problem, bunu ben denemedim daha, ama denemeyi düşünüyorum. sizin ibrede aynı şekilde anlık çıkış - iniş mi yapıyordu? Yorum bağlantısı
Yavuz Ballı 27 Mart 2010 Paylaş 27 Mart 2010 düzelme olduğu kesin ama ne kadar sürecek bende bilmiyorum.evet anlık yükselmeler oluyodu ve evime gelirken hergün tırmandığım bi rampa var o rampanın sonunda hararet tavan yapıyodu ve çif fan birden hemde ikinci devirde uzun süre çalışıyodu.bu gün o rampayı 2 kez çıktım ve arabayı çok sıkıştırdım kasten.ama hararet hiç 100 ü geçmedi ve fan açmadı bile. Yorum bağlantısı
Özay Uçar 28 Mart 2010 Paylaş 28 Mart 2010 kış başında antifiriz ölçümü yaptırdım ve -45 çıktı. bizim aralar için -35 ten daha düşük tavsiye edilmiyormuş. sanırım soğutma sıvısında gereğinden fazla antifiriz var. siz nasıl yaptınız seyreltme işlemini? Yorum bağlantısı
Yavuz Ballı 28 Mart 2010 Paylaş 28 Mart 2010 kış başında antifiriz ölçümü yaptırdım ve -45 çıktı. bizim aralar için -35 ten daha düşük tavsiye edilmiyormuş. sanırım soğutma sıvısında gereğinden fazla antifiriz var. siz nasıl yaptınız seyreltme işlemini? forumda bazı arkadaşlardan okudum seyreltince düzeldiğini.1-2 ay önce bakım yaptırdığımda 3 litre antifriz konmuştu araca.seyreltmeyi kendim yaptım.motor çalışırken motordan su deposuna giden hortumu çıkarttım ve antifrizi ordan tahliye ettim.depo boşaldıkça ben su ekledim (yaklaşık 2 litre kadar) ve inanın sorun o anda kesildi.daha öncede yazdığım gibi kışın o soğuklarda bile şehir içinde fan devamlı açıktı nerdeyse ama 3 km lik rampada aracı sıkıştırmama rağmen hiç 100 ü geçmiyo.inşallah sizinkide düzelir sonucu bildirirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Serkan Yalnız 31 Mart 2010 Paylaş 31 Mart 2010 devirdaim derim lpg varsa hortumlar yanlış derim evet lpg var ama yeni tektırdım ve lpg taktırmadan öncede bu sorun vardı Yorum bağlantısı
Özay Uçar 31 Mart 2010 Paylaş 31 Mart 2010 (düzenlendi) forumda bazı arkadaşlardan okudum seyreltince düzeldiğini.1-2 ay önce bakım yaptırdığımda 3 litre antifriz konmuştu araca.seyreltmeyi kendim yaptım.motor çalışırken motordan su deposuna giden hortumu çıkarttım ve antifrizi ordan tahliye ettim.depo boşaldıkça ben su ekledim (yaklaşık 2 litre kadar) ve inanın sorun o anda kesildi.daha öncede yazdığım gibi kışın o soğuklarda bile şehir içinde fan devamlı açıktı nerdeyse ama 3 km lik rampada aracı sıkıştırmama rağmen hiç 100 ü geçmiyo.inşallah sizinkide düzelir sonucu bildirirseniz sevinirim. bu gün bende antifirizi seyrelteyim dedim ama hiç antifiriz bırakmamışım galiba arabada.. yada genleşme kabına koyduğum su antifiriz ile tam karışmadı. 2 km yol yapıp antifirizi ölçtüreyim dedim alet yerinden bile kıpırdamadı. aracı çalıştırmadan önce genleşme kabı kapağını gevşettim ki sıcakken açtığımda sağımı solumu yakmayayım. daha sonra 4-5 km yol yapıp motoru ısıttım. motordan genleşme kabına gelen hortumu çıkarıp beklemeye başladım. 3-4 yaşındaki çocuğun çişi gibi akmaya başladı. burada bir kaç kez gaza bastım, gaza bastıkça radyatörden genleşme kabına gelen hortumdan kaba su akışı oldu... kap min seviyesine düştükçe ben üzerine su ekledim. ancak bu işlem sırasında elim yanmaya başlayınca motoru stop edip genleşme kabı kapağından kuvvetlice üfledim, bu yöntemle hortumdan su akışı daha fazla oldu. su eksildikçe ben eklemeye devam ettim. bu işlemi 5 kez tekrar ettikten sonra işte ustaya gidip ölçüm yaptırdım +5 derece gösterdi alet... bu işlemlerin sonunda henüz test etme imkanım olmadı... çalıştığım yer ile tokat arasında 10 km lik kızıliniş rampası var, en kısa zamanda test edip sonucu yazacağım. eğer düzelme varsa -30 a kadar antifiriz koymayı düşünüyorum... 31 Mart 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özay Uçar 2 Nisan 2010 Paylaş 2 Nisan 2010 bu gün bende antifirizi seyrelteyim dedim ama hiç antifiriz bırakmamışım galiba arabada.. yada genleşme kabına koyduğum su antifiriz ile tam karışmadı. 2 km yol yapıp antifirizi ölçtüreyim dedim alet yerinden bile kıpırdamadı. aracı çalıştırmadan önce genleşme kabı kapağını gevşettim ki sıcakken açtığımda sağımı solumu yakmayayım. daha sonra 4-5 km yol yapıp motoru ısıttım. motordan genleşme kabına gelen hortumu çıkarıp beklemeye başladım. 3-4 yaşındaki çocuğun çişi gibi akmaya başladı. burada bir kaç kez gaza bastım, gaza bastıkça radyatörden genleşme kabına gelen hortumdan kaba su akışı oldu... kap min seviyesine düştükçe ben üzerine su ekledim. ancak bu işlem sırasında elim yanmaya başlayınca motoru stop edip genleşme kabı kapağından kuvvetlice üfledim, bu yöntemle hortumdan su akışı daha fazla oldu. su eksildikçe ben eklemeye devam ettim. bu işlemi 5 kez tekrar ettikten sonra işte ustaya gidip ölçüm yaptırdım +5 derece gösterdi alet... bu işlemlerin sonunda henüz test etme imkanım olmadı... çalıştığım yer ile tokat arasında 10 km lik kızıliniş rampası var, en kısa zamanda test edip sonucu yazacağım. eğer düzelme varsa -30 a kadar antifiriz koymayı düşünüyorum... arkadaşlar yukarıdaki işlemi yaptığımdan bu yana aracın hararet ibresi daha kısa sürede orta seviyeye gelmeye başlı. yaklaşık 400 metrede orta konuma geliyor, lpg ye geçiş çok kısa sürede oluyor. gösterge daha önce yaklaşık 2,5-3 km de orta seviyeye geliyordu. yarın rampada test edip sonucu sizlerle paylaşacağım. Yorum bağlantısı
Özay Uçar 3 Nisan 2010 Paylaş 3 Nisan 2010 bu gün 25-30 derecelik bir rapmada 7 km. boyunca aracı yüksek vites düşük devir ve düşük vites yüksek devirde test ettim. hararet ibresi yerinden bile oynamadı. daha önceleri yanımda eşim ve kızım da varken bu rampada ibre tavan yapardı ancak bu kez onlar yoktu. bir de yüklü iken test edeceğim. aynı sonucu alırsamı -25 -30 derece civarında antifiriz koymayı düşünüyorum.. allahım çok mutluyum sanırsam kurtuldum bu dertten Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen 5 Nisan 2010 Paylaş 5 Nisan 2010 arkadaşlar geçen hafta motor suyunun azalması dahada şiddetlendi. sanayideki usta motor bloğunun yan tarafaındaki su tahliye parçasından kaçırdığından şüphelendi lifte kaldırdı ve gerçekten anti-freeze damlacıkları vardı orda. söktü parçayı sağlam ama motorla birleştiği yerdeki conta eskimiş dedi. conta bulamadık ve silikonladı çalıştırdık gezdik lifte kaldırdık problem yoktu. ama 1 hafta sonra motor suyunun aynı yerden daha şiddetli şekilde aktığını gördüm. anti-fr nerdeyse bitmek üzereymiş. silikondan olabilirmi sizce yada silikon yerine ne önerirsiniz. bıktım ya su eksilmesinden. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Nisan 2010 Paylaş 5 Nisan 2010 arkadaşlar geçen hafta motor suyunun azalması dahada şiddetlendi. sanayideki usta motor bloğunun yan tarafaındaki su tahliye parçasından kaçırdığından şüphelendi lifte kaldırdı ve gerçekten anti-freeze damlacıkları vardı orda. söktü parçayı sağlam ama motorla birleştiği yerdeki conta eskimiş dedi. conta bulamadık ve silikonladı çalıştırdık gezdik lifte kaldırdık problem yoktu. ama 1 hafta sonra motor suyunun aynı yerden daha şiddetli şekilde aktığını gördüm. anti-fr nerdeyse bitmek üzereymiş. silikondan olabilirmi sizce yada silikon yerine ne önerirsiniz.bıktım ya su eksilmesinden. Silikon falan olmaz oraya conta dan bulunup takılacak.Su ısındıkça silikon dayanmaz.Conta mutlaka vardır araştırın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts