Mehmet Acar 13 Kasım 2009 Paylaş 13 Kasım 2009 onu 3 defa yaptım düzelmedi.Tahminen bu devridaim pompa değişimi kaça mal olur acaba? Yorum bağlantısı
Guest Erkan Sa?lam 13 Kasım 2009 Paylaş 13 Kasım 2009 devirdaim de sorun olsaydı antifiriz değişmeden önce belirtisi olmazmıydı?orjinali 150 civarı sanırım. artı trigeride değiştirelim diyecektir ustanız sökmüşken. sorunu tam teşhis edin bence. Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 13 Kasım 2009 Paylaş 13 Kasım 2009 triger zaten 2 ay önce değişti. Acaba diyorum bu pompa son demlerini yaşıyordu da, rahmetli mi oldu. Yorum bağlantısı
Rıdvan Bakkal 13 Kasım 2009 Paylaş 13 Kasım 2009 Bunca zaman su ile çalışmış, antifrizi görünce termostat bozulmuştur, tam açmıyordur. Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 13 Kasım 2009 Paylaş 13 Kasım 2009 Muhtemelen doğru cevap bu. Çünkü çok alakasız bir durumda oldu. Daha önce termostat tapası mı ne bir zımbırtı bozulunca suyu boşaltıp tapayı değiştirdiler sonra aynı suyu tekrar koydular, az bir hava sıkıntısı oldu ama zaten alışkın olduğum birşeydi. Daha 2 gün önce 1000 km yol yaptım şehirdışı, elmadağ yokuşunda bile 100 le giderken hafif oynamıştı sadece. Şimdi ise Ankara içinde eve zor gidiyorum. Galiba bir 200-300 lira sıkışmış. Yardımlarınız için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Yetkin Akın 13 Kasım 2009 Paylaş 13 Kasım 2009 Hava problemi var başka bir problem olması zor ihtimal antifriz değişiminden önce nasıldı ise en kötü ihtimalle yine o şekilde olmalıdır. Yok yere parça değişimi olması muhtemeldir. Yüksek ihtimalle devirdaim pompasında da hava vardır ve devinim yeteri kadar sağlanamadığı için düşük hızlarda bile hararet ibresi sapmaktadır. Hava alınırken aracın önü dik bir yokuşa bakarak alınırsa daha kolay ve verimli olarak hava tahliyesi yapılır.Yada muhtemel hortumlar sökülerek hava tahliyesi yapılmalıdır. Yorum bağlantısı
Engin Özarı 15 Kasım 2009 Paylaş 15 Kasım 2009 Antifrizin bir özelliğide , sistemdeki tesisat içindeki elemanların çeperlerine kireç bağlamamasını sağlamaktır. Zaten kireç bağlayan elemanlar donmaya noktasına ulaşmış durumdadır. Sistem içindeki mevcut elemaları, musür, devirdain gibi parçaların kireç dağılımlarını yapmış olabilir. Bu nedenle biriken kireç tortuları, başka sistemi tıkayıp görev yapmamasına neden olabilir. Örneğin radyatörün bir bölümünün tıkanıp suyun kısa turdan devir yaparak hararete neden olması gibi. Bu nedenle üretici firmalar yaz kış antifiriz kullanılnasını önerirler. Yorum bağlantısı
Mustafa Öztemiz 16 Kasım 2009 Paylaş 16 Kasım 2009 Aynı olay dün gece benim başıma geldi. İbre yokuş çıkarken bir anda kırmızıya dayandı gazdan ayağımı çekince de tekrar düştü.Bu konunun çoğunu okudum ama birşey anlayamadım malesef. Bir sürü çözüm var ama herkesin çözümü kendine göre galiba. Net bir cevap bulabilen var mı ? bu şekilde kullanmaya devam etsem ne gibi zararları olur? Yorum bağlantısı
Özdemir Erten 16 Kasım 2009 Paylaş 16 Kasım 2009 (düzenlendi) 4-) benim bir ustam var bendeki hararet sorununu bir kalemde teçhis edip çözdü.hemde ilk kez gitmeme rağmen bana oldukça işinin ehli ne yaptığını bilen biri olarak geldi.isterseniz akşam eve gidince tel ve adres yollayım size. 16 Kasım 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 16 Kasım 2009 Paylaş 16 Kasım 2009 Cevap veren herkese teşekkürler. Sorunun hava sorunu olduğu anlaşıldı. 3-4 defa deneyerek hava alındı ve araç eski haline döndü. Ama niye bu sefer bu kadar zor oldu anlamadık. Termostat açmadan fan açıyordu. Sanırım hava yüzünden sıcak su tam olarak termostata ulaşmadan müşür sıcaklığı algılıyor ve fanı açıyordu. Bir ara termostatı da iptal etmeyi düşündük ama kışın ısınamayız diye vazgeçtik. (Termostatı da her ihtimale karşı değiştirdik.) 120 ve üzeri süratlerde ve yokuşlarda hafif hararet sorunu hala devam ediyor. Acaba hala bir miktar hava kalmış mıdır? Bu arada satılık focus 2001 ambiante. Az hararet sorunlu, falan filan işte... Yorum bağlantısı
Mustafa Öztemiz 16 Kasım 2009 Paylaş 16 Kasım 2009 Az önce arabayı gauge manude test ettim uzun mesafe olmasa da biraz zorladım. şehir içindeyken 98-102 arası şehir dışında rampa çıkarken ise 102-105 arası oynuyor. Normal midir? Yoksa çok daha fazla mı zorlamam gerekiyor ? Yorum bağlantısı
Engin Ünal 16 Kasım 2009 Paylaş 16 Kasım 2009 yüksek hızlarda hareret devam ediyorsa hala hava var demektir sistemde. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Kasım 2009 Paylaş 16 Kasım 2009 Amma havalı sistemmiş be boşalt boşalt hava bitmedi Yorum bağlantısı
İdris Arıcı 16 Kasım 2009 Paylaş 16 Kasım 2009 ne yedirdiniz siz bu araca Allah aşkına kuzum Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 16 Kasım 2009 Paylaş 16 Kasım 2009 Aslında olay şöyle başladı. Ben aracı 10 ay önce aldım. Aracın üzerindeki lpg sistemi yamuk yapmaya başlayınca(bobin, kablo yanması gibi) söktürdüm ve atiker taktırdım. 2 hafta kadar sonrada arabanın altında su görünce gittim ustaya ve termostat gövdesi değiştirildi. Ne olduysa ondan sonra oldu. 120 ve üzeri hızlarda, rampalarda hararet oluşmaya başladı. Belki bu 2 olaydan önce de vardı ama ben farkında değildim. En son antifiriz de iyice zıvanadan çıktı. Şaşmazda birisi varmış, arabayı bırakıyorsun, 1 gün sonra tüm havası alınmış şekilde geri veriyormuş. 150 tl alıyormuş ama garanti de veriyormuş. Bunu duyan var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 16 Kasım 2009 Paylaş 16 Kasım 2009 Normaldir hemşerim, 102 de 1 nci fanı açıyor zaten. (Hemşerim dedim, Konya'lıyım çünkü) Bu sorunun tek sebebi de hava. Boşa masraf etmeyin. Yorum bağlantısı
Aydın Cankılıç 16 Kasım 2009 Paylaş 16 Kasım 2009 aynı sorun bende de var.aracımda lpg sistemi(tartarini)takılı yazın su devir daimi arızalandı ondan sonra olanlar oldu.şimdi yolda hararet anlık artış gösteriyor.100 125 e kadar çıkıyor sonra geri eski haline geliyor.özellikle yokuşta çok tekrar ediyor. Yorum bağlantısı
Özgür Aybey 18 Kasım 2009 Paylaş 18 Kasım 2009 merhaba arkadaşlar bende 2003 focus tdci var aracım 1 yıl öncesine kadar hiç hararet göstergesinin yükseldiğini görmemiştim son 1 yıldır motoru ne zaman zorlasam yada 1,5 2 kmden uzun rampayı tırmanmaya başlamam hararet göstergem gaza basma durumuna göre ilerliyor gazdan ayağımı kesince hızla tekrar yarıya iniyor beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim ne yapılır nasıl düzeltilir Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 19 Kasım 2009 Paylaş 19 Kasım 2009 Aydın Cankılıç yazdı: aynı sorun bende de var.aracımda lpg sistemi(tartarini)takılı yazın su devir daimi arızalandı ondan sonra olanlar oldu.şimdi yolda hararet anlık artış gösteriyor.100 125 e kadar çıkıyor sonra geri eski haline geliyor.özellikle yokuşta çok tekrar ediyor. Özgür Aybey yazdı: merhaba arkadaşlarbende 2003 focus tdci var aracım 1 yıl öncesine kadar hiç hararet göstergesinin yükseldiğini görmemiştim son 1 yıldır motoru ne zaman zorlasam yada 1,5 2 kmden uzun rampayı tırmanmaya başlamam hararet göstergem gaza basma durumuna göre ilerliyor gazdan ayağımı kesince hızla tekrar yarıya iniyor beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim ne yapılır nasıl düzeltilir daha önceki 26 sayfaya şöyle bir göz gezdirin sorunu anlayacaksınız. Soğutma sisteminize hava girdi ve çıkarılması işlemi oldukça zor. Ben 8 aydır aynı sorundan muzdaribim, şu an sorun çözülmüş gibi ancak 1 ay kadar daha izleyip ondan sonra yapılan işlemi buraya yazacağım. Çünkü daha önce de "tamam sorun geçti" dedim, 15 gün sonra tekrar başladı. Kısaca boşa masraf edip ustacıklara para kaptırmayın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım 2009 Paylaş 19 Kasım 2009 Devirdaim, daima devredemiyordur belki. Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 19 Kasım 2009 Paylaş 19 Kasım 2009 Abi ben devirdaimi de değiştirdim, sorun daha da büyüdü. Çünkü içeride dah fazla hava kaldı sanırım. Yorum bağlantısı
Mustafa Öztemiz 19 Kasım 2009 Paylaş 19 Kasım 2009 Dün Konya'daki bir özel servisle görüştüm. Focus ve hararet deyince adam daha ben sormadan sorunu bana anlattı ve bu şekilde oluyor değil mi dedi evet dedim, 1999 yılından beri ford servisliği yaptığını bu sorunla birçok kez karşılaştığını ve çözdüğünü, sorunun havadan kaynaklandığını ve bir saatlik bir işlem sonucu halledeceğini söyledi. Konya ya ilk gidişimde götüreceğim bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı
Özgür Aybey 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 abi şu ustanın bi adresini telefonunu veremezmisiniz memlekete giderken uğrayıp çözdürelim şu sorunumuzu Yorum bağlantısı
Özdemir Erten 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Ayhan Onaran yazdı: Nasıl yaptı? abi arabayı 15 dk falan rölantide çalıştırdı sonra fan açınca eliyle sağı solu yokladı dedi sende mekanik veya elektroniksel bir sorun yok dedi.müşürün bozulmuş dedi değiştirelim düzelir dedi.değiştirdi sonra kabı falan değişti eskimiş diye antifirizi değişti.sistem hava yaptı ve havasınıda aldı.o gün buündür hiçbir şekilde ibre kıpırdamıyor.olması gerektiği yerde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts