İçeriğe Yönlendir

Anahtar Soru Ve Sorunlarınız

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Serkan Toker

Sadece uç lazım bana.Buralarda anladığım kadarıyla uc çekiminde kaynaklı sıkıntı oluyor.Adam gibi çekemiyorlar anahtarı anladığım kadarıyla.Orjinal anahtarı göndersem sadece ucunu çekip gönderme şansımız olur mu ki.Abe miyav be miyav :D

Anahtarın fotoğrafını bile çeksen olur, sadece sana ama başkasına olmaz..:)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Anahtarın fotoğrafını bile çeksen olur, sadece sana ama başkasına olmaz.. :)

Yok canım o kadar da olmaz sanırım.Hemde fotoyla :shok:

Anahtarı gönderebilirim sıkıntı olmaz.Yok foto ile sıkıntı olmaz dersen istediğin kadar göndereyim :D:blush:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Zamanın birinde adının baş harfi Mehmet soyadının baş harfi Özyürek olan birinde dişli fotosu istedim...Öyle olmaz dişliyi kargoyla yollarım dedi..Geldi dişli, aynı akşam geri gönderdim yenisini..Olurmuş dedi, olurdu dedim..Anladın sen onu...:D

Yine de bir sorayım emin olalım... :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Serkan, tarih tekerrürden ibarettir..

Yine göndereceğim... Bana koltuğu sağlam bir mondeo denk gelmeyecek :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Zamanın birinde adının baş harfi Mehmet soyadının baş harfi Özyürek olan birinde dişli fotosu istedim...Öyle olmaz dişliyi kargoyla yollarım dedi..Geldi dişli, aynı akşam geri gönderdim yenisini..Olurmuş dedi, olurdu dedim..Anladın sen onu... :D

Yine de bir sorayım emin olalım... :good1:

Ben anladım.Sen yine emin ol ona göre nasıl yapacaksak öyle yapalım.

Benim sıkıntım şu.Burada 3 defa çekildi anahtar orjinalden.İlk çekilen kontağı açıyordu sadece başka hiçbiryeri açmıyordu.Sonra 2. çekildi bu sefer kontak ve kapı açılıyor kaput açılmıyordu :D 3. çekildi anca hepsini açmaya başladı ama,kaput kilidini muhtemelen son çekilen bozdu ,halen daha kontakta takılma yapıyor çıkarken.

Benim anladığım çeken ustanın beceriksizliği güya birde en tavsiye edilen adama gittik.Bir daha mı tövbe ama

Anladın sende benim derdimi :good1:

Serkan, tarih tekerrürden ibarettir..

Yine göndereceğim... Bana koltuğu sağlam bir mondeo denk gelmeyecek :D

Hepsi aynı değil mi bu dişlilerin.2 tane yapsın o zaman :fiuw: Sana demiştim sen ne istersen benim için de iste diye :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ben anladım.Sen yine emin ol ona göre nasıl yapacaksak öyle yapalım.

Benim sıkıntım şu.Burada 3 defa çekildi anahtar orjinalden.İlk çekilen kontağı açıyordu sadece başka hiçbiryeri açmıyordu.Sonra 2. çekildi bu sefer kontak ve kapı açılıyor kaput açılmıyordu :D 3. çekildi anca hepsini açmaya başladı ama,kaput kilidini muhtemelen son çekilen bozdu ,halen daha kontakta takılma yapıyor çıkarken.

Benim anladığım çeken ustanın beceriksizliği güya birde en tavsiye edilen adama gittik.Bir daha mı tövbe ama

Anladın sende benim derdimi :good1:

Hepsi aynı değil mi bu dişlilerin.2 tane yapsın o zaman :fiuw: Sana demiştim sen ne istersen benim için de iste diye :D

Anahtarın uç kısmındaki kanalları törpüle...

Emmi ve sana birer tane koltuk motor dişlisi ayırıyorum, sevkiyat tam gaz devam ediyor..Kıymetinizi bilin...:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Emmi ve sana birer tane koltuk motor dişlisi ayırıyorum, sevkiyat tam gaz devam ediyor..Kıymetinizi bilin... :D

Takması zor... Ben komple motoru göndereceğim sana...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Gönder gelsin abi, diğer parçalar için bir türlü gidemedim..Belki hepsi bir arada çıkar aradan..

Yorum bağlantısı
Akan Belen

:ninja:

Sökerken fotoğraf çek bari.Nasıl söküleceğini göreyim bende

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

:ninja:

Sökerken fotoğraf çek bari.Nasıl söküleceğini göreyim bende

Koltuğu söküver.. sonrası kolay...

Ben sanayide söktürrüm...

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Koltuğu söküver.. sonrası kolay...

Ben sanayide söktürrüm...

Heee o zaman bende bulaşmayayım hiç kendim sökmekle.Koltuğu sökünce altta kolay biryerde mi motor.Sonrasında yeniden monte edeceğiz koltuğu sanırım mecburen :D

Bu arada evet boşa alıyormuş eve gelirken denedim direk 800-900 devire düşüyor :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Eser

Tşekkür ederim çok ilgilisiniz..İyi arkadaş olabilirsin ama bir de sorunu olan kişiyi kale alsanız..

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Tşekkür ederim çok ilgilisiniz..İyi arkadaş olabilirsin ama bir de sorunu olan kişiyi kale alsanız..

Pardon kime yazdınız bunu anlayamadım.

Benim mesajımın altında olduğu için ben alıntı yaparak sorayım dedim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

iki farklı motor tipi var altta. Ben birine getirdim öyle aynı diye. Dişliyi bir söktük farklı çıktı :(

Koltuk altında kaç motor olduğu bilmiyorum. 8 yöne hareket haraket var.

Abi iyi bir elektrikçi takar :D

Benimki taktı :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

iki farklı motor tipi var altta. Ben birine getirdim öyle aynı diye. Dişliyi bir söktük farklı çıktı :(

Koltuk altında kaç motor olduğu bilmiyorum. 8 yöne hareket haraket var.

8 yön mü 6 olmasın.Haydaa ben tek motor olup yükseklik ayar dişlisi bozuktur diye düşünüyordum.Farklı motorlar olduğunu düşünmemiştim.Çünkü benim sadece yukarı aşağı çalışmıyor koltuk.Diğerlerinde sıkıntı yok

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

8 yön mü 6 olmasın.Haydaa ben tek motor olup yükseklik ayar dişlisi bozuktur diye düşünüyordum.Farklı motorlar olduğunu düşünmemiştim.Çünkü benim sadece yukarı aşağı çalışmıyor koltuk.Diğerlerinde sıkıntı yok

haraketler

1-ön idirme kaldırma

2-arka indirme kaldırma

3-öne arkaya

4-sırt dayama öne arkaya

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim hiç düğmesine basarak çalışan aracım olmadı...

Okuyacak bir kılavuzum da yok... Sizde var mı ?

haraketler

1-ön idirme kaldırma

2-arka indirme kaldırma

3-öne arkaya

4-sırt dayama öne arkaya

Benimkinde de var bunlar.. bozuk olan arka yükseklik..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Alla alla kafamı karıştırdınız yahu :unsure2: Sizde de 2 tuş yok mu sonuçta.Bir tanesi koltuğu ileri geri ve sanırım yükseklik ayarını yapıyor.Diğer tuşda sırt kısmı yatırıp kaldırıyor.

Bu durumda benim koltuğun sırt kısmı öne arkaya hareket ediyor.Diğer tuşla ileri geri hareket ediyor.Ama tuşu yukarı çekince motor boşa çalışıyor.

Arka yükseklik bunların hangisi oluyor ki :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Eser

yukarıda anahtarla ilgili bir sorunumdan bahsetmiştim...ama kale alan olmadı..eksik olmayın..

Yorum bağlantısı
Akan Belen

yukarıda anahtarla ilgili bir sorunumdan bahsetmiştim...ama kale alan olmadı..eksik olmayın..

Kale alan olmadı demek yanlış.Bilmediğimiz konuda yorum yapamayız değil mi.Benim anahtarsız sistemle çalışan aracım yok doğal olarak bilgimde yok bu konuda.Sonuçta bu sisteme sahip olan arkadaşlar yada konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş mesajınızı görünce sorunuzu cevaplar.

Ben bu forumda cevapsız kalan soru görmedim desem yeridir.Sadece bazı konular da bilgisi olan kişileri azdır ve cevap almak biraz zaman alır. :yes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Benimkinde de var bunlar.. bozuk olan arka yükseklik..

En sıkıntılı arka indirme motor dişlisi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mehmet Bey bilgimiz olmadığı için cevap veremedik.

Sıkıntınız devam ediyorsa forumda konu açarsanız focusu olan arkadaşlar size bilgi verebilirler

Yorum bağlantısı
Sezai Demir

Bu Dikmen'deki Hunter Oto Anahtar gittikçe fiyatı yükseltiyor. Şimdi de 400 lira diyor. Şu an Ankara'da sanırım start-stoplu araçlara sadece burda anahtar yapılıyor. Diğerleri de yapmaya başlasa da onlardan yaptırsak..

Yorum bağlantısı
Mehmet Eser

Kale alan olmadı demek yanlış.Bilmediğimiz konuda yorum yapamayız değil mi.Benim anahtarsız sistemle çalışan aracım yok doğal olarak bilgimde yok bu konuda.Sonuçta bu sisteme sahip olan arkadaşlar yada konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş mesajınızı görünce sorunuzu cevaplar.

Ben bu forumda cevapsız kalan soru görmedim desem yeridir.Sadece bazı konular da bilgisi olan kişileri azdır ve cevap almak biraz zaman alır. :yes:

peki..en azından kale alındığımı bilmek güzel..bakalım çıkacak mı bilgisi olan birisi

Sıkıntınız devam ediyorsa forumda konu açarsanız focusu olan arkadaşlar size bilgi verebilirler

konu açamıyorum,çünkü konu açınca da moderatör kardeşler,abiler hemen azarlayıveriyorlar..bu konuyu şu konu başlığı altında paylaşalım vs diye..ve sorunuma en uygun konu burası gibi geldi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...