İçeriğe Yönlendir

İç Aydınlatmada Problem


Misafir

Recommended Posts

Misafir

Herkese iyi akşamlar.

Geçen gün araçla (mondeocuk) seyir halindeyken ; bi baktım far düğmesinin aydınlatmaları yanmıyor. Bir an duraksadım acaba bu yeşil yeşil yanmıyor muydu diye? Kısa bir beyin jimnastiğinin ardından yanıyodu dedim ve bir iki yumuşak!! darbe ile yakmayı başardım ancak daha sonra yine söndü.

Dün sigortaların bulunduğu kapağı açıp beyhude bir uğraş verdim, bir yandı bir söndü; daha doğrusu kabloları oynatınca bi yere temas ediyorum herhalde yanıyor, düğmeyi kapatınca sönüyor. El yordamıyla fişi bulmaya çalıştım beceremedim. Far yükseklik ayarının fişini buldum ama bunun fişini bulamadım. Daha kötüsü bu arada iç aydınlatma şiddetini ayarlayan düğmenin ışığı da gitti. Moralim bozuldu epey.

Mazdada yoktu böyle şeyler ama oldum olası tipolara özenmiştim, severim ben ışıklı düğmeleri ama 3 ayda bozdum vallahi.

Şimdi elektrikçiye gitmek için 1 hafta beklemem lazım en azından bu arada benim (tabi başka yerleri bozmadan) yapabileceğim bir şey var mı? acaba.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Önce anahtarı bi şekilde sökmelisin.. Sonra bir ölçü aleti edinmelisin.. Ölçü aletin yoksa bir ampule kablo bağlayıp, elektrikmi gelmiyor, şasi mi almıyor bunu tespit etmelisin..

Tersten başlayarak, çözüme doğru gitmelisin..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...