İçeriğe Yönlendir

2007 Tourneo Connect Sigorta Kutusu Saçmalığı


Guest B

Recommended Posts

(düzenlendi)

Herkese Selam

Bu sabah bir şey fark ettim,o da CD çalar'a ait sigorta acaba hangisi diye ararken http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/laugh.png Sigorta kutusunun kapağını çıkarttım (direksiyon altındaki) kapakta bir şema vardı,hangi sigorta nerenin hesapta.Ama ne değerleri nede yerlerinin alakası yoktu.Baş aşağı çevirsenizde aynıydı http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Sonra Kullanıcı El Kitabını açtım,orada yazan 4-5 sigorta değeri vardı onunlada karşılaştırdım ama 3 yerde biribirleri ile hiç uyuşmuyor.

Sonra Aydoğanlar yakın olduğundan oraya gittim sordum,gittiler baktılar geldiler sonra işin içinden çıkamadılar ve bana verdikleri yanıt aynen şu oldu...

Siz zaten sigortaları ellemeyin yol yardımını çağırın.Benim sigortalar attı...dedim dalgamı geçiyorsunuz sizene ? Araba benim kutuda benim,siz doğrusunu yazsanıza buraya....Haaaa yok bize ait derseniz o zaman buraya böyle kolay ulaşılan kapağı neden yaptınız ? Ve neden içine bir şema koydunuz ?

Baya bir sinirlendim ve durumu Gölcük Fabrika'da üst düzey 1-2 kişiye hemen ilettim bakalım gerisi ne olacak.

Şimdi sorum şu...

Bu GLX modelinin sigorta yerleşimi gerçekte nedir ? Bulunabilirmi ? Ben bu ford'un bunu yapacağına inanmıyorum çünki.

Amacımda şu aslında...

CD çalar'a giden sigortayı bulmak ve araya bir anahtar koymak,çünki arabam garajda bodrum katta duruyor.İçerideyken arabayı çalışırınca CD çalarada enerji gidiyor ve GPS'te doğal olarak açılıyor.Ama içeride sinyal olmadığından dışarıya çıkınca sinyal almıyor (Buna Son Hafıza diyorlarmış) O nedenle komple stop edip 1-2 dk bekleyip yeniden açmam gerekiyor aracı.CD sistemini kapatıp açmak yetmiyor çünki GPS sistemi araba çalıştığı anda devreye CD çalar açık olmasada giriyor.

Bu konuda fikirlere açığım.

Sevgiler

tarihinde B tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...