Misafir 22 Nisan 2011 Paylaş 22 Nisan 2011 merhabalar önceki sayfaları okudum, benim problemim kararsızlık belkide sorunumu paylaşırsam belki benim düşündüğümden farklı bir yol önerebilirsiniz, aracımı geçen sene ak sigortadan 1080 tlye kaskolattım ve bu sene bana 740 liralık bir fiyat verdi ak sigorta axa ise 620 tl lik bir fiyat verdi.( diğer fiyatları eledim bu iki şirketten birini seçmeyi düşünüyorum) iki şirketinde verdiği hizmetler neredeyse aynı yalnız ak sigorta yılda 4 kez oto kingden mini onarım veriyor, axa ise oto koçtan yılda 1 kez 150 tl ye kadar mini onarım veriyor, ve aralarında 100 tl fark var.mantığım beni ak sigortaya doğru yönlendiriyor ama sizler ne düşünürsünüz değerli fikirlerinizi almak isterim. Sadece mini onarıma kadar indirgediyseniz ben farklı açıdan yaklaşayım. Teklif aldığınız 2 firma için ayrı ayrı sorun. Mini onarımdan yararlanırsam ve seneye başka şirkete geçmek istersem hasarsızlık indirimim bozulacak mı? Eğer bir tanesi bu soruya evet derse, diğerini seçin. Axa'nın poliçesinde aracın perte çıkması için hasar meblağının araç değerinin %85'i oalacak gibi bir kloz yer alacak mı sorun. Bu arada primler %30 hasarsızlık indirimi için verildiyse çok iyi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Nisan 2011 Paylaş 22 Nisan 2011 Sadece Ak ve Axa'ya bakacaksak, Axa'yı seçerdim... Yorum bağlantısı
Göktuğ Bozkurt 23 Nisan 2011 Paylaş 23 Nisan 2011 Sadece mini onarıma kadar indirgediyseniz ben farklı açıdan yaklaşayım. Teklif aldığınız 2 firma için ayrı ayrı sorun. Mini onarımdan yararlanırsam ve seneye başka şirkete geçmek istersem hasarsızlık indirimim bozulacak mı? Eğer bir tanesi bu soruya evet derse, diğerini seçin. Axa'nın poliçesinde aracın perte çıkması için hasar meblağının araç değerinin %85'i oalacak gibi bir kloz yer alacak mı sorun. Bu arada primler %30 hasarsızlık indirimi için verildiyse çok iyi. Saygılarımla. ilginiz için teşekkür ederim, axa sigorta ak sigorta tarafından yapılan mini onarımı hasarsızlık indirmi içerisinde değerlendirdi yani % 30 luk indirimi uyguladı, herhangi bir sıkıntı çıkmadı ve ayrıca sigortacımın yoğun ısrarları sonucu ve özellikle mini onarımını fordun yetkili servisi yapacak ki bu noktayı atlıyorsun cümlesi beni axadan yana tercih kullanmama sebep oldu, bu %85 lik kloz hakkında bir bilgim yok olmadığını düşünüyorum en kısa zamanda sigortacımla görüşür bu konuda bilgi alırım, 620 tl ye axadan kaskolandım, bu ay ford arabalarına bır ındırımlerı var ımıs bu fıyatı almamda bu krıterınde etkısı oldu. saygılarımla Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 23 Nisan 2011 Paylaş 23 Nisan 2011 ilginiz için teşekkür ederim, axa sigorta ak sigorta tarafından yapılan mini onarımı hasarsızlık indirmi içerisinde değerlendirdi yani % 30 luk indirimi uyguladı, herhangi bir sıkıntı çıkmadı ve ayrıca sigortacımın yoğun ısrarları sonucu ve özellikle mini onarımını fordun yetkili servisi yapacak ki bu noktayı atlıyorsun cümlesi beni axadan yana tercih kullanmama sebep oldu, bu %85 lik kloz hakkında bir bilgim yok olmadığını düşünüyorum en kısa zamanda sigortacımla görüşür bu konuda bilgi alırım, 620 tl ye axadan kaskolandım, bu ay ford arabalarına bır ındırımlerı var ımıs bu fıyatı almamda bu krıterınde etkısı oldu.saygılarımla Mehmet abi Evren Bey ben aracıma kasko yaptırmak istedim endüşük fiyat 1350 lira HDi 1850lira AXA sigorta çıkardı neden bu kadar yüksek herkezin poliçeleri bu kadar yüksek mi? Yorum bağlantısı
Göktuğ Bozkurt 23 Nisan 2011 Paylaş 23 Nisan 2011 Mehmet abi Evren Bey ben aracıma kasko yaptırmak istedim endüşük fiyat 1350 lira HDi 1850lira AXA sigorta çıkardı neden bu kadar yüksek herkezin poliçeleri bu kadar yüksek mi? serdar bey benim bildiğim yanlış yönlendirmek istemem ama aracınızın modeli, yaşı, oturduğunuz şehrin nufusu, araç sayısı ve ilk kasko yaptırışınız, daha önce yaptırdı iseniz hasarsızlık indirimini bozup bozmadığınız gibi faktörler etkili zannedersem, ben geçen sene 1300 lira ile 1080 lira arasında değişen fiyatlar almıştım, bu sene %30 luk indirimle bu fiyatı aldım. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Nisan 2011 Paylaş 23 Nisan 2011 Mehmet abi Evren Bey ben aracıma kasko yaptırmak istedim endüşük fiyat 1350 lira HDi 1850lira AXA sigorta çıkardı neden bu kadar yüksek herkezin poliçeleri bu kadar yüksek mi? Değil tabi. Ancak aracınıza daha önce kasko yaptırmadıysanız, 3 yaşında araçlar için verilen teklifler, "0" araçlara göre yüksek olur. Yine her şirket farklı kriterlere göre indirimlerini belirler. Meslek gruplarına özel indirimler tanımlayabilir. Sizin aldığınız primlerin kaynağı dahi önemlidir. İnternet üzerinden şöyle bir teklif alayım derseniz piyasadaki rakamlarla hiç alakası olmayan teklifleri gelebilir önünüze. Gerçekçi teklif için, gerçek kimlik ve araç bilgilerinizle yetkili acenteleri bir gün gezin. Yazılı tekliflerinizi alın. Daha sonra paylaşacağınız detaylara istinaden, burdan değerlendiririz. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Nisan 2011 Paylaş 23 Nisan 2011 Mehmet abi Evren Bey ben aracıma kasko yaptırmak istedim endüşük fiyat 1350 lira HDi 1850lira AXA sigorta çıkardı neden bu kadar yüksek herkezin poliçeleri bu kadar yüksek mi? Değil tabiki.. Sizin yaşınız, Aracınızın yaşı, Aracınızın marka ve modeli, İkamet iliniz, Plaka iliniz, Mesleğiniz, Hasar geçmişiniz, Araç yeni alındı ise tescil tarihi, Seçtiğiniz teminatlar, Poliçenizdeki kısıtlamalar veya ek teminatlar vb. Poliçe fiyatını oluşturur.. Yorum bağlantısı
Guest Birol Aydo?du 5 Mayıs 2011 Paylaş 5 Mayıs 2011 Erdem, sevimliyimdir, hoş sohbetimdir ama salak değilim.. Senin arabaya kasko yapılır mı yahu.. Aklımı peynir ekmekle mi yedim ben.. Şaka tabi olm. küsme sakın.. mrb ben şubat ayında aldığım sıfır fiestayı oyak axa oyaktan 620 tl ye yaptırdım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 mrb ben şubat ayında aldığım sıfır fiestayı oyak axa oyaktan 620 tl ye yaptırdım Alıntı yapılan mesaj ilginçmiş Sonuçta ben bu Erdem'e kasko yaptım ve o da gitti 135.000 liralık arabayı pert etti.. Keşke 2007'deki aklıma sahip olsaymışım Birol Bey'in alıntı yaptığı mesaj.. Erdem, sevimliyimdir, hoş sohbetimdir ama salak değilim.. Senin arabaya kasko yapılır mı yahu.. Aklımı peynir ekmekle mi yedim ben.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts