İçeriğe Yönlendir

S-max 'imin Fotoları


Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Titanium opsiyonludur aracım. standart S-max + bi xenon direksiyona duyarlı ön farlar + ön yan cam hariç renklendirilmiş camlar (film değil) + 235/45/18 jant ve lastikler + 3. sıra koltuk

bu aralar pek yıkatamamıştım arabayı. bıcı bıcı yapar yapmaz resimleri çektim. kapalı otoparkta olduğu için ışıklandırma pek iyi olmadı. son resimde bagaj boyutu için fikir vermesi açısından bir de mikrodalga ambalajı vardı onu çıkarmadım reklam sanılmasın :)

arka koltukların 3 de ayrı ayrı hareketli ön koltuk gibi öne arkaya sırt geriye gibi. bagaj bölümünde de 2 adet koltuk gizli onları da kaldırınca 7 kişilik oluyor. en arkada oturanların sesleri öne pek gelmiyor :)

1001686al0.jpg

1001695sv2.jpg

1001704ih5.jpg

1001707yy4.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yol tutuşu extra övgüyü hak ediyor. esp nin ve tcs nin devreye girme süresi çalışma şekli oldukça yumuşak. virajda direksiyonu biraz kuvvetli bir sürücü için oldukça keyif verici gerçekten. kaymaya biraz müsade edip sonradan toparlamaya geçmesi bu boyut ve ağırlıktaki bir araç için oldukça güzel.

fiyatı da aslında göreceli olarak yüksek olsa da, kullanımı görünümü değişkenlik özellikleri olarak verilen meblağdan daha fazlasını sunuyor.

audi Q7 den inen bir sürücünün gelipte sizin aracınızı yakından incelemesi hoş bir duygu :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Güle güle kullanın inşallah.. Farklı ve çekici bir araç..

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Kazasız belasız, güle güle kullanın. Gerçekten değişik ve şık bir araç. Göstergeler ben buradayım diyor. Bir de ön göğüsü ekleseydiniz, resimlere...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

torpido siparişiniz aşağıdadır :)

1001690lx6.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

saol Selahattin.

Mertol bey ne demek lafımı olur 4 janta yanında kriko ve takozda hediye :)

mondeonun da orj jantları yolda düşük süratte giderken yakıyor yandan görünüm yani. cumartesi umarım şahsen de tanışmış oluruz. 1 top deperiz 2 araba muabbeti yaparız. siz hiç 79 toyota celica gördünüzmü bu arada istanbul'da. ben de daha ne cevherler var araba örtüsü altında. belki önümüzdeki yaz porschenin yanına bi celica çekip seyrederiz boğazda çay yudumlarken.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

cd çalar ve hoparlörleri heralde ford tarihine geçecek kadar kötü performanslı. mp3 dahi yok.

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Güzel araba, maşallah...

Bunun ön sis farları şu ufak farlarda parklarla beraber mi yanıyor. Önünü bir türlü çözemedim bu arabanın...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)

tampondaki sis farları içinde park ampulleri de var. bir güzel yanı alacakaranlıkta sadece ön sisleri yakınca tabii arka park lambaları ile beraber, farlarda park ampulu olmadığı için hoş bir görünüm oluyor. normal farlarda 3 ayrı ampul var. xenon normal ampul, xenon uzun far ampulu, direksiyon çevrilme yönüne göre sağa sola yanan normal h7 ampul. far içinde üstte de sinyal var tabii. gece farları yakınca uzaktan far şekli ilgibç elips ve kızgın bakışlı oluyor. yarın geceki buluşmaya gelirseniz beraber incelerdik.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Çağlar Bayur

yan cam buğulanmıyoda gösterge tablosu olduğu gibi sol camdan okunabiliyor. mübarek ön cama yansısa da camdan okunan gösterge olsa:)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...