İçeriğe Yönlendir

Güncel Lpg Fiyatları

Osman Bala

Recommended Posts

Ruhi Gökhan
Menemen milangazda 1.49 adamlar birde yazı asmışlar dökme gaz değildir diye. Dökme gaz nedir diye sordumuğumda seracılara verilen propan oranı çok düşük olan gaz olduğunu söylediler.sakın almayın dediler.Ucuza verildiği için istasyon sahipleri seracılardan alıp satıyorlarmış.

Dökme gaz sanayicilere verilen gazdır. Size söylenen doğrudur.

Yorum bağlantısı
Selahattin Akyüz

Ankara petrol ofisi 1380 bir kaç sheldede gelirken 1310 gördüm. Düştü diye depoyu hemen fulledim. 150 km yol yaptım 20 ytl lik gazla. Şok oldum.

Yorum bağlantısı
Yavuz Serhat Karanaz

ankaranın siyasi ağırlığını böyle şeylerle unutmaya çalışıyoruz mehmet abi mecliste kapı gıcırdasa ilk ankaralılar duyuyor o kadar indirimlerde ankaralıya olsun demi abi :):)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Yahu benzin ucuzladı diye gazdan caydık,adamlar gazı beleş yapacaklar yakında. :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Arıcı

Ankaralılar 1.300 den alıyor, biz neden 1.620 den alıyoruz? 250 km mesafe var aramızda. litrede 320 kuruş oynarmı ya???

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

40 tonluk tanker, istasyonlar arası 250 km lik yolu 12.800 ytl ye gitmiş oluyor :nazar: . Arkadaşlar bu fiyat farkları inanılmaz garip??? 250 km mesafe farklığıda %27 satış fiyatı nasıl etkilenir???

Şahsen bu forumdan önce bu kadar farklı fiyatlı lpg satıldığını bilmezdim. Lpg sistemi taktıran kesim vereceği meblağı hesaplayan kesim ama, bu fiyat farklılığının sorgulandığı bir platform da duymadım?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Olayın Kırıkkale ile alakası yok.. Çünkü Kırşehirde de ucuz değil bu meret..

Rekabet diye başlamışlar zamanında hala devam ediyorlar..

Yani.. Ankarada gaz ucuz değil.. diğer illerde pahalı...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu konudaki mesajları şöyle bir okudum da aynı tarihlerde Ankara hariç farklı illerde %15-25 arası farklı fiyatlar var, ee nerde kaldı düşük harcama maliyeti?

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör
Olayın Kırıkkale ile alakası yok.. Çünkü Kırşehirde de ucuz değil bu meret..

Rekabet diye başlamışlar zamanında hala devam ediyorlar..

Yani.. Ankarada gaz ucuz değil.. diğer illerde pahalı...

aynen katılıyorum ben konya dan 1.79 a alırken aksaray dan 1.57 ye alıyordum adamlarla konuştum konya büyüksehir bir sürü istasyon var siz nasıl ucuza veriyorsunuz dedim adam lpg nin tüpras cıkış fiyatı belli ama firmalar istasyonlara yüksek karla veriyorlar onlarda üzerine kendi karlarını koyup satıyorlar ama bizim aldıgımız firma bize az kar marjıyla veriyor bizde sürümden kazanmak için az karla veriyoruz diyor

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör
Bir inceleme sırasında sormuştuk. Adam, dağıtıcı firmaların kendilerine düşük fiyattan verdiğini ve fiyat konusunda belli bir marjda kalmalarını istediğini söylemişti. Rekabet biraz bölgesel oldu. Bir kere başlayınca devam etti. Bu bölgede yüksek fiyattan veren satamaz.

hakan bey işin enteresan tarafı aksaray da dedigim yerde 1.57 iken diger yerlerde 1.76 civarıydı ama insanlar yinede diger istasyonlardan lpg alıyorlardı ya kimse aldıgı lpg nin fiyatına bakmıyor yada güvenmiyorlar diyecegim ama güvenmese bile alır 10 ytl bakar güzelse devam eder ki benim şahsi düsüncem totalgaz yada aygazdan hiç farkı yok

Yorum bağlantısı
Yavuz Serhat Karanaz
hakan bey işin enteresan tarafı aksaray da dedigim yerde 1.57 iken diger yerlerde 1.76 civarıydı ama insanlar yinede diger istasyonlardan lpg alıyorlardı ya kimse aldıgı lpg nin fiyatına bakmıyor yada güvenmiyorlar diyecegim ama güvenmese bile alır 10 ytl bakar güzelse devam eder ki benim şahsi düsüncem totalgaz yada aygazdan hiç farkı yok

aynen katılıyorum ben ankara namı diyar beleşkentin ostim civarından gazı 120bin lt de ucuz alıyordum shell ve aygaza oranla epey süre denedim inanın hiç bir fark yok tertemiz gittim geldim yakıtta normal çekişte bence denemekte fayda var aradaki 120binlik fark depoda farkediyordu bence diğer firmalarda denenmeli cebimizdeki parayı gazcıya kazanmıyoruz taksicilerle konuştum ankarada şu yapılan indirim aylık 400ytl farkettirmiş eskiye oranla çok ciddi rakam bu.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
eee Rafineri Kırıkkale' de olunca oluyor böyle, şans işte :D

hocam valla tüpraş dibimizde yani tüpraştan gaz sızsa ilk biz duyarız ama yine ankarayla nerdeyse 20 kuruş var bence adaletsizlik her yerde aynı fiyat olamaz ama bu kadar da fark oolmaz

Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal

Antepte maximum lpg diye bir yer var 1,52 ,hiç bileniniz varmı?

Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan

Maltepe Menpet te bugün doldurdum, 1,31 e, oh be 52 YTL ye fullemek harika bir duygu :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir

İzmirde öyle çok ucuz değil akşam fulledim depoyu 1.50ykr nin üstündeydi. dün samsundan gelirken gördüm aygazın 1.35ytr olduğu yerler vardı Ankara yakınlarında. 20ykr fark var Ankara-İzmir arasında

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bence kendi ailelerine ucuz akaryakıt sağlayan bürokratlar var :) , bu forumdan önce hiç düşünmemiştim.

Yorum bağlantısı
Halil Gümüş
(düzenlendi)

LPG de yarından itibaren 3.3 ile 9.7 arasında bir indirim daha olacakmış(mynet son dakika)

:)

tarihinde Halil G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...