İçeriğe Yönlendir

Tavan Verniğinin Yanması Veya D&#246külmesi..

Mustafa Yapar

Recommended Posts

Mustafa Yapar

Merhaba arkadaşlar sizlere birşey danışmak ve fikrinizi almak istedim..

Aracın üzerine korumak maksatlı olarak branda örtmüştüm ama geldiğimde kötü bir sonuçla karşılaştım aracın tavanın da vernik dökülmeleri başlamış,şimdilik küçük bir(madeni para kadar) yer olsada yakın zamanda büyüyecek gibi duruyor çünkü küçük noktalar halinde baya varlar.Geçen gün kaportacıma götürdüğümde aracı incelendi ve tavanın boyanması gerektiğini söyledi..İkinci bir seçenekte vinyl kaplama ilede ilerlemesini önleyebiliceğim fikrini verdi.(Sadece üstünü örtecek) vinyl ilede renk tam olarak tutmamakta biraz ton farkı kalmakta..Aracım 2001 model ve kaportasında herhangi bir sorun ve boya bulunmamakta.. Bu sebeple bir yandan boyatmak istiyorum bir yandanda ilerde satarken sorun olabilir diye düşünüyorum..Bu konuda sizlerinde fikirleriinizi almak istedim.Ne dersiniz sizce nasıl bir yol izleyeyim arkadaşlar?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Çok ilginç bir çözüm önermiş ancak tavanı vinyl ile kaplı bir araç göze ne kadar hoş gelir bilemiyorum. İllaki bir ton ve parlaklık farkı olacaktır. Bence boyatın, astarlı iken resmini çekin yani hasar sonucu oluşan bir boya ihtiyacı olmadığına dair. Hem 2001 model bir araçta boya olması gayet normaldir bunu anlamayana da zaten aracınızı satmayın.

Yorum bağlantısı

Maalesef bu illet yayılıyor ve aracın görüntüsünü bozuyor. Yıkatmak bile istemeyecek duruma geliyor insan. Ben gözümü kararttım, ve fotoğraflarını çektikten sonra boyattım. Ancak benim 1991 mazdanın yaşdaşlarını yollarda görüyorum. Aracını orjinal olarak kullanmak isteyenlerin hemen hepsinde boya atması gerçekleşmiş. Sizin aracınız ise çok daha yeni ve genelde boya problemi olmayan bir araç. İzahatınız çok zor olabilir satarken ama moral bozmamak lazım belki bir tanıdığınıza satarsınız hiç problem olmaz :)

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Murat Keskinoğlu

aman ha satmayı düşünüyorsanız olduğu gibi kalsın. forumda arkadaşlar bilir. benim aracım 97 model güneş yanığından boyalı. millet 12 yaşındaki araçta bile kaza değişen olmamasına rağmen burun kıvırıyor. değerinin 1,5-2000 ytl aşağısına verirsen olur diyorlar. isterse tavan bembeyaz açılsın ama boyası orjinal olsun. piyasayı tamirci ve köylülerin belirlediği bir ülkede 97 model bir doğanla aynı paraya arabanızı saymaları içler acısı. sayanlarda köylüler ABS yi duymamışki adam. ama dogan sl çarpi i demesini biliyor naaapsın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...