İçeriğe Yönlendir

C4 Kapı Hoparlorleri


Fırat Bozkurt

Recommended Posts

Fırat Bozkurt

Selamlar belki biz Ford forumuyuz bize ne Citroenden diyebilirsiniz ama ben yine de bir sorayım dedim. :)

Bugün arabayı servise götürdüm.Önceden de dediğim gibi ses siteminden memnun değilim hoparlörler belli bir yerden sonra çatlama yapıyor ve tatmin edici bir bası yok. İnternetten alpinenin sitesine girdim ve araştırdım C4 ün kapı hoparlör boyutları Focus 1 lerinkiyle aynı bende sattığım focusumdan çıkarttığım hoparlörleri C4 e taktırmak için servise gittim. Bu sabah aldılar tamam dediler yalnız yoğun oldukları için bende serviste kalmadım ayrıldım,bir süre sonra beni arayıp hoparlörlerin yerine oturduğu ancak camların kapanmasına engel olduğunu söylediler, bende vazgeçtim ancak bugün kendim incelediğimde kapıdaki hoparlörlerin camın hareket alanı dışında olduğunu farkettim.Acaba servis beni yedi mi? Onu merak ediyorum... :)

Yorum bağlantısı
Fırat Bozkurt

Mehmet Abi peki hoparlörlerin boyutları standart değil midir? ya da 16 cm olupta genişliği farklı olan hoparlörler mi vardır? Ya da en son C4 lere ses sistemi modu uygulanmıyor :)

Yorum bağlantısı
Cansel Kansu

derinliği çok az c4 kapı hoparlörlerinin. ya çerçeve yapıp biraz yükseltmek gerekiyor çerçeveyi, ya da derinliği fazla olmayan hoparlör takmak.

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım
(düzenlendi)

Bence gayet kaliteli ve güzel ses veriyolar. Aracımdaki 4 kapı hoplarlorude bunlardan. Fiyatlar bu kadar değildir. Ben isterseniz sorayım bi.

Bide normal hoparlor değil compenent diye geçior. Adamlar kabloların uclarına iki diyot bağlamışlar crossover demişler =)

tarihinde O?uz Y?ld?r?m tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...