İçeriğe Yönlendir

Arka taraf raf üstü hoparl&#246r


Mustafa Alemdar

Recommended Posts

Mustafa Alemdar
Arabanın arkasındaki hopörlörleri mümkün olduğunca büyüt ve kaliteli olanla değiştir...

Kapılara da güzel bişeyler tak...

Kesmeyle biçmeyle uğraşma...

Bi imkanın olduğunda da senin top power'ı çöpe at, bi blaupunkt al..

zaten o top powerı atıcam merak etme mehmet abi :)

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
ibrahim Parlak

aynı konuyu bende sorcaktım size aslında... ben yeni bi üyeyim ..bende ön ve arkalara mid bas koydurmayı düşünüyorum 16 cm jbl.hiç arka kolonları sökmeden önden yeni bir 4 kanal anfiyle 2 takım jbl mid!i beslicem nasıl olur sizce???kolonun biri arka rafta diğeri ise ön kapılarda olcak yani 2 takım jbl ???zaten arbamda tesisat var 2 adet sony xplod 1300 watt 30 cm 320 rms litreli kabinde.+monoblock forwelll proff anfi,bu tesisatı orjinal teyp te kullanıyorum..küçük bi çewirici sayesinde teyp değişimine gerek kalmadı=)????

SAYGILAR.....

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Nuri Altınay

arkadaşlar mrb ben bu siteye yeni kayıt oldum benim fikrim arka tavan yanlarına takılırsa dağa iyi olur sesi daha iyi alırsınınız tavan icin özen mid takımımontaj panoları satılıyor ben taktım gayet memlun kaldık tavsiye ederim

biz bu işi yapıyoruz taktığımız müşteriler gayet memlun kaldı tavsiye ederim fiyatı yanlış atırlamıoyorsam 110 tl di

Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi

arkadaşlar sevgili mustafa ustamızın aracı aracın fazla şeklini bozmadan çok güzel bir set yapmış benim çok hoşuma gitti.bence raf üstünden daha iyi arka tavanda olması.

Yorum bağlantısı
Nuri Altınay

evet eren bey gayet güzel olmuş ama benim bağsettiğim bi takım mid icin köşelere yer yer yapıyorlar dağa hoş oluyor

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Emre Özen
(düzenlendi)

ben arka bagaj kapağını maket bıçağıyla kestim 16cmlik hoparlörün ebatlarına göre keşke bu foruma yapmadan önce üye olsaydım da resimdeki connect gibi bir sistem yapsaydım düğmeli soketli ..vs kapağa hoparlörleri yerleştirdim ardından bu krikonun bulunduğu kapağı açtım orada siyah tırtıklı bir borunun içerisinde teypten gelen kablolar var onları erittim izolasyonu açtım kabloyu bağladım kablonun çıkışını da kapağın tırnaklarının arasından sağladım sonra öyle işte :D biraz sıkıntı yaşatıyor kapağı açınca ama bir tane daha küçük takoz yaptım 2 kademeli oldu kapak :)

tarihinde Emre tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ali Turhan Baş
(düzenlendi)

Ben de zamanında böyle amatörce bir şey yapmıştım ama 6000CD'den tatmin edici bir ses alınamıyor. Ayrıca hoparlör kutusu ve hoparlör ağırlık yapıp biraz bagaj örtüsüne bel verdirdi. Ayrıca bagaj örtüsünün üzerine bindiği trimlerden gıcırtılar getirince iptal ettim. Bagaj örtüsünde bir tadilata gitmeden sabitlemiştim. Geriye dönüş sadece oradaki delikli yuvarlağı yerine takarak oldu...

tarihinde Ali Turhan Ba? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Osman Nazlı
arkadaşlar sevgili mustafa ustamızın aracı aracın fazla şeklini bozmadan çok güzel bir set yapmış benim çok hoşuma gitti.bence raf üstünden daha iyi arka tavanda olması.

Merhaba Ankarada nerde yaptırdınız bunu ve kaç paraya mal oldu, gerçekten çok güzel olmuş. Tebrikler.

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

evet çok güzel olmuş....bagajda yer kaplamadan hallolmuş...fakat hoparlörler tavanda olunca arka koltukta oturanları rahatsız etmiyormu... orjinallerde ediyoda...en azından ön koltukla iletişimi kesiyo! :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...