İbrahim Orhan 21 Mayıs 2008 Paylaş 21 Mayıs 2008 cevaplar için teşekkür ederim. motoru gazla yıkasam olurmu? Yorum bağlantısı
Veyis Durmuş 21 Mayıs 2008 Paylaş 21 Mayıs 2008 (düzenlendi) Gaz derken? Eğer gazyağını kastettiyseniz, olabilir.Ama çabuk toz kapacağı için tavsiye etmem... 21 Mayıs 2008 tarihinde Veyis Durmu? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Orhan 21 Mayıs 2008 Paylaş 21 Mayıs 2008 evet gazyağını kastetmiştim. toz toplasa bile şimdikinden daha temiz olacağı kesin ) Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 21 Mayıs 2008 Paylaş 21 Mayıs 2008 Motor temizliği önemli. Dikkatlice ve bilinclice yıkandığında sorun olacağını sanmıyorum. Motor temiz olmassa, üzerinde kalın bir toz yada camur tabakası oluşursa bu tabaka motor üzerinde izole görevi yapar. Motor hararet için el verişli hale gelir. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Özel 22 Mayıs 2008 Paylaş 22 Mayıs 2008 Erkan bey zamanında arkadaşımın oto yıkama dükkanı varken pejo 307 nin bir kaç yerine su girmişti çıkan masraf 1.000 lira kadardı. su giren elektronik parçanın çogu zaman telafisi ağır oluyor.Tabi herkesin kendi kişisel tercihidir. isterseniz gün aşırı yıkatın. o peugeotları hiç sorma heryeri sorun bu arabaların fabrikadan çıkması hata elektronik aksamı çok ama fordlar maşallah araba Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 22 Mayıs 2008 Paylaş 22 Mayıs 2008 arkadaşlar, bu iş gazla poşetle olmaz.. yıkanmasa daha iyi ama illede yıkanıcaksa işi bir uzmana yaptırmak gerek...benim kullandığım su bazlı bir yağ kir çözücü motor yıkama ilacı var..uygulamadan önce motordaki tüm soketlerin sökülerek vd 40 lanmasını şiddetle tavsiye ederim.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2008 Paylaş 22 Mayıs 2008 Bu motor yıkama ilacı piyasada satılıyor mu Osman Bey? Tüm soketelrin sökülerek Wd-40 lanmasını şiddetle tavsiye edildiğini okumak çok güzel bir şey. Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 22 Mayıs 2008 Paylaş 22 Mayıs 2008 evet abicim, marka FÖRCH MOTORREİNİGER KONZENTRAT R520 ürün budur abicim... FÖRCH ürünü satılan her yerde yüklü bir para karşılığın da bulabilirsiniz ...mükemmellik için bunu kullanmak şart Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 22 Mayıs 2008 Paylaş 22 Mayıs 2008 bende yıkatacagım motoru! tum soketlere wd-40 sıkmak oksıtlenmeyı mı onluyor.? bır nevı arıza ıcın onlem yanı!! pekı ecu'ya su kacarsa?? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2008 Paylaş 22 Mayıs 2008 Wd-40 yapısı gereği, sıkıldıktan sonra su kaydırcı bir tabaka oluşturuyor. Soketlerin içini spreyledikten sonra yıkatınca su tutunamıyor. Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 22 Mayıs 2008 Paylaş 22 Mayıs 2008 ECU ya su kaçması mümkün değil, PCM lerin izalosynları cok kuvvetlidir akvaryuma koy birşey olmaz .eski modeller hariç, 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Orhan 22 Mayıs 2008 Paylaş 22 Mayıs 2008 tüm cevaplar için teşekkür ederim. forumda benim gibi arkadaşlar çokmuş Yorum bağlantısı
Mutlu Menteşe 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Motoru yıkarım ama hemen sonra havayla üfletirim şöle kaputu açarak güneşe doğruda bir güzel elimin yettiği yere kadar silerim sonra bir daha üfletirim hiç bir sıkıntı yok iyi kuruladıktan sonra. Far konusunda kutup başları elektiriği tam aktarmıyorsa yani elektirik sürekli değil de kesik kesik geliyorsa beyin kendini toparlmak için belki yapabilir. kutup başlarında oksitlenme varsa sıcak suyla bir oksitleri çözün derim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Wd-40 yapısı gereği, sıkıldıktan sonra su kaydırcı bir tabaka oluşturuyor. Soketlerin içini spreyledikten sonra yıkatınca su tutunamıyor. Dün aldığım gizli bir bilgiye göre No Name Servis'te motor yıkama yazın başlıyormuş İlk müşterin hazır Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 (düzenlendi) Motor neden yıkatılır ki? Görücüye mi çıkacak. Bırakıcan nasılsa öyle kalsın. Dertsiz başa dert açar bence bunlar. 17 Mart 2013 tarihinde Övgü Gürşen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Bu arabamin da sattigim diğer 1.4 tdci fiestamin da motorunu defalarca yikadim. Bilincli yaptiktan sonra birsey olmaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Dün aldığım gizli bir bilgiye göre No Name Servis'te motor yıkama yazın başlıyormuş İlk müşterin hazır hurafe, at your own risk adlı belgeyi imzala Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Motor neden yıkatılır ki? Görücüye mi çıkacak. Bırakıcan nasılsa öyle kalsın. Dertsiz başa dert açar bence bunlar. +1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 hurafe, at your own risk adlı belgeyi imzala Don't try at home yoksa ilgilenmem Fatih usta'nın yalancısıyım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Don't try at home yoksa ilgilenmem Fatih usta'nın yalancısıyım an itibarı ile beyne fazla oksijen gidiyor, operasyonda verilen ağrı kesicilerin etkisi de tam geçmedi, kornaya dikkatli baksaydın, silecek çalıştırınca ötmesin Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 an itibarı ile beyne fazla oksijen gidiyor, operasyonda verilen ağrı kesicilerin etkisi de tam geçmedi, kornaya dikkatli baksaydın, silecek çalıştırınca ötmesin Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Soğuyan egzos olabilir. Benim aracımda da mevcut bi sıkıntı yapmıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 Yok artık... Merhaba. Bana isminizi söyleyecektiniz. Söylemediniz ? Yorum bağlantısı
Onur İçen 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Arkadaslar yolda giderken kilima acik bir yag kokusu geldi kaputu actim yag degisimi yapan arkadas i kapatmamis kapak cikmis ve motoun her yeri yag oldu bir kac yikamaci ile konustum yikamaya yamasmasi nasil yaptirsam servis yikiyor dediler tsk ler Yorum bağlantısı
Recommended Posts