İçeriğe Yönlendir

Brc; Sorunlar, Yorumlar

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Doğu Türker

Manisada yada izmirde onerebileceginiz brc ustasi varmi srkadaslar?

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mustafa Turgut

Evet arkadaşlar BRC pipo dan sonra bu yaz uzun yol yapıyorum . Şu ana kadar 1500 km yaptım . Yapılan km lerin hepsinde klima açık ve araçta en az 4 kişi var. Minimum 19kr , maximum 25 kr kmde yaktım LPG fiyatlarında 2-3 kr oynadı litre başına... Bu arada kullanım agresifti. Bu verilerin %90 ni uzun %10 u şehir içi . Zonguldak -ANTALYA-Demre- Korkuteli -Demre  

Yükseklik max 1400 m  ve deniz seviyesi arasında gerçekleşti. Uzun yolda sürekli rampalar oldu. bana makul geldi. Konya - Ankara yapsam sanırım 15-16 kr  ile gezebiliriz.

Yorum bağlantısı
Ferhat Demirpolat

abiler kardeşler herkese selamlar bende yeni üyeyim 

benim aracımda bir soun var  ford fosus hb 2009  yaklasık 5 ay önce brc taktırdım şehir içinde hiç bir problem olmadı ancak bir izimire  gittim pişman etti  gösterge palinde motor arızası yazıyor ve motor bloke oluyor gaz yemiyor kenara çek kontak yap biraz git tekrar bir kaç tekrardan sonra motor arıza lambasıda yanmaya başlıyor yaklaşık 5 saat dinlenince araç ışıkta sönüyür fakat ayın sorunu gelirknede yaptı

bu konuda bana yardımcı olacak kişi varmı acaba aynı sorunu yaşayan ? şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı

yokmu yardımcı olacak ?

Kalibrasyon ayarı yada ecu da bir sıkıntı olabilir, ehil bir ustaya gösterin muhakkak..

Yorum bağlantısı

yokmu yardımcı olacak ?

sorun birkaç şeyden kaynaklanıyor olabilir, lpg yi taktırdıgınız yere gidin, sorunu çözeceklerdir, büyük ihtimalle basit birşey.

Yorum bağlantısı
Resül Güldüren

tüpçülerim garantisi hikaye gibi geliyor bana.

Aynen katılıyorum.  :good1:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Bugün my 11 in değişim bir versiyonu takıldı aracima. Görelim neler olacak.

Nerede ne taktırdın?

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Bugün my 11 in değişim bir versiyonu takıldı aracima. Görelim neler olacak.

Memnun kalacaksın abi , bende my11 var biliyorsun, problem yok ..Allah güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

2000 flair aldım yeni daha 118000 km de aracın litre bazında yakıt tüketimi düşük ancak benzin malum 5 tl olunca belimi bükecek gibi duruyor. Çevremdekiler lpg konusunda baya tavsiyede bulunuyor ama buraya da bi danışayım dedim  :) tavsiye edebileceğiniz sorunsuz ve uyumlu başımızı ağrıtmayacak bir marka sistem model önerebilir misiniz sayın kullanıcı ve tecrübeli arkadaşlar

Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

Ankarada kalıyorum hep marka önerdiler ama asıl iş usta dediğiniz gibi arkadaşların yorumlarına baktım herkes öncelikle usta diyor.

Mesele ben Ankara da bu işin ehlidir denecek ustayı nasıl bulacağım malum her yer sözde usta kaynıyor sorsan hepsi usta ama hiçbiride beş para etmez gördüğüm kadarıyla  :angry:

gelen tafvsiyelerle araştırmaya devam edicem hayırlısı olur inşallah 

Yorum bağlantısı

2000 flair aldım yeni daha 118000 km de aracın litre bazında yakıt tüketimi düşük ancak benzin malum 5 tl olunca belimi bükecek gibi duruyor. Çevremdekiler lpg konusunda baya tavsiyede bulunuyor ama buraya da bi danışayım dedim  :) tavsiye edebileceğiniz sorunsuz ve uyumlu başımızı ağrıtmayacak bir marka sistem model önerebilir misiniz sayın kullanıcı ve tecrübeli arkadaşlar

Başım ağrımasın diyorsanız Prins.

Yorum bağlantısı

Ankarada kalıyorum hep marka önerdiler ama asıl iş usta dediğiniz gibi arkadaşların yorumlarına baktım herkes öncelikle usta diyor.

Mesele ben Ankara da bu işin ehlidir denecek ustayı nasıl bulacağım malum her yer sözde usta kaynıyor sorsan hepsi usta ama hiçbiride beş para etmez gördüğüm kadarıyla  :angry:

gelen tafvsiyelerle araştırmaya devam edicem hayırlısı olur inşallah 

Brc bayisi mocan'da 3 tanesi kendi aracım olmakla birlikte 7 araç yaptırdım, hiç bir sorunum olmadı. 

7 sinide aynı ustaya yaptırdım.

Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

Brc bayisi mocan'da 3 tanesi kendi aracım olmakla birlikte 7 araç yaptırdım, hiç bir sorunum olmadı. 

7 sinide aynı ustaya yaptırdım.

yerini  tarif edebilirmisiniz birde benim araçta bi uyumsuzluk falan çıkarırmı ?

Yorum bağlantısı

yerini  tarif edebilirmisiniz birde benim araçta bi uyumsuzluk falan çıkarırmı ?

İvedik Organize Sanayi Bölgesi Altın Örnek Sanayi Sitesi Melih Gökçek Bulv. 1519.Sok. ( Eski sokak 564 ) No:60 Yenimahalle ANKARA

0312 394 72 22

Yer olarak ivedik 88 in karşısı

Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

İvedik Organize Sanayi Bölgesi Altın Örnek Sanayi Sitesi Melih Gökçek Bulv. 1519.Sok. ( Eski sokak 564 ) No:60 Yenimahalle ANKARA

0312 394 72 22

Yer olarak ivedik 88 in karşısı

teşekkür ederim Eray bey yardımınız için 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...

Yarın Mavi Denizler'de BRC My-11 modeli 47lt simit tank ile montajı yapılacak, önerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir?

Pipolu montaj yaptırın, manifoldu deldirmeyin..

Yorum bağlantısı
Guest Ali Yıldırım

mrblar foruma yeni üye oldum 2009 focus titanum aracımı yeni aldım henüz 24000binde  otomatik , biraz pişmanım gerçekten benzinde binilmez bu araca 100kmde 10 10.5 cok yüksek  antalyada yasayıp lpg montajı tavsiye edebilecek varmı senede 6-7bin  yaparım sanırım  araca uzun yıllar binmek istiyorum  temiz araba aramaktan sıkıldım artık  piyasa cok kötü  lpg  taktırıp 10  sene allah kaza bela vermezse inşsallah binicem arabama  brc için 1800 1900 tl gibi fiyat diyorlar  lavato zavoli  tavsiye edermisiniz 

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Abdullah Uyar

Merhabalar ben mtm taktirdim. Ama takan yerin soyledigine gore mtm=brc mis. Yani ikiside brc mis.biraz Arastirdim sonra gordumki dogru soyle dogru zaten brc nin enjektorlerini inceden mtm tapiyormus paketide gosterdi hakaten parcalarin bazisinda brc bazisinda mtm yaziyor. Lpg de en onemli parca bildigim kadari ile enjektor. Sonra usranin dedigine gire mtm ile gelen obd ler daha verimli ve motor ariza lamb takmiyormus. Bende hem usta gaziyla hemde kendi araştırmalarım doğrultusunda mtm taktım.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ramazan Yalın

iyi akşamlar arkadaşlar.önümüzdeki hafta 12bin km deki focus 3 aracıma brc my11 taktırmayı düşünüyorum.landirenzo ile brc arasında kaldım.bir arkadaşta aynı araçta landirenzo var 6 aydır sorunsuz biniyor

ayrıca bazı montajlarda mavi enjektör bazılarında turuncu enjektör var.fark nedir acaba?

tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilir miyim?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Görkem Karakaş

Abi Hangi Model Olduğunu Bilmiyorum Ama Denizli'de Bi Servisde Brc LPG sistemi yaptırdım. İşçilikleri vs. Çok iyiydi. Performans Olarak Hiçbir Fark Yok Diyebilirim %50-60 Yakıt Tasarrufu oluyor. 220'den sonra Otomatik devre dışı kalıyor. Başkada Bişey Yok . 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...