Erdem Aydoğdu 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Cümleten merhaba arkadaşlar. Focusun küllüğünün ampulünü bir türlü sökemedim. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 akşam bakarım nasıl söküldüğünü anlatırım bende ampul bile yok Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 vardır da patlaktır hani nerde küllüğü çekip çıkarıcam sonra? Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 bence led takar şimdi herkes zaten bi ora kaldı led takılmadık Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 bence led takar şimdi herkes zaten bi ora kaldı led takılmadık mantıklı akşam dizim takim zaten submarinide yapıcaktım.Onuda aradan çıkarım Çok Çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 mantıklı akşam dizim takim zaten submarinide yapıcaktım.Onuda aradan çıkarım Çok Çok teşekkür ederim hadi bakalım buyur burdan yak adam yapacak gerçekten Yorum bağlantısı
Can Karacaer 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Küllükte ampül mü var Demek ki aldığımdan beri patlak... Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Gerçekten küllükte ampülmü var Ben yok diye led takmayı düşünüyordum. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Ben bilmiyorum var mı yokmu sökücem akşam varsa değiştiricem yoksa ledten yapıcam hadi bakalım buyur burdan yak adam yapacak gerçekten bak sanada yaparım :mellow: Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Ben bilmiyorum var mı yokmu sökücem akşam varsa değiştiricem yoksa ledten yapıcam bak sanada yaparım :mellow: gel ankaraya Sinanım beklerim Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 gel burdan yak demedin Ankaraya günü birlik gelicem can abiyle planları bi oturtalım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 (düzenlendi) Sinan Ankara'ya gel,benim Fiesta seni belkiyor.Artık bir ışık takarız küllüğe. 1 Ağustos 2008 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Sinan Ankara'ya gel,benim Fiesta seni belkiyor.Artık bir ışık takarız küllüğe. Tamam abi gerçi küllüğüde kullanmam ben ama takim gene apaçi gibi camdan kol dışarı içerim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Ne zaman geliyorsun?Haber verde yemek falan yeriz beraber. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Ne zaman geliyorsun?Haber verde yemek falan yeriz beraber. Tabi abi haber vericem yakın zamanda gözükmüyor ama geldiğimden kesin haberiniz olur.Sağol bu arada abi Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Tabi abi haber vericem yakın zamanda gözükmüyor ama geldiğimden kesin haberiniz olur.Sağol bu arada abi sen gel hallederiz. madem serkan abi yemek ısmarlıyor bide yemek yeriz ohhh Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Ismarlarız ayıp ettin Alaatin'im.Siz isteyin yeter.Yemekler benden.Yeri ve zamanı siz seçin ama 9 ağustosta yokum ayarlarsınız artık. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Ismarlarız ayıp ettin Alaatin'im.Siz isteyin yeter.Yemekler benden.Yeri ve zamanı siz seçin ama 9 ağustosta yokum ayarlarsınız artık. Sağol Serkan abicim Sinan gelirken önce bana haber vereceksin ok. bide gelirken led takımlarınıda getir uğraştırma bizi tamam mı Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Ben Ankara' ya dönmeden sakın gelim demeyin Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Yemekleri Ruhi abi ısmarlar artık. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 2001 focus 1 ghiada küllükte ampul filan yok konsolu sökücektim yok.Led yapıcam kafaya koydum.Erdem abi thy ile gidiyorum senide alırım giderken yeşilkoyde bulusuruz Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Ben de 14 Ağustosta dönüyorum ona göre ayarlarsınız artık Bu arada küllüğe yanan kömür efekti veren ışık takın daha güzel olur Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Eylül gibi olur sanırım ledten yapıcam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts