Serdar Yeniçeri 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 arkadaşlar onun adı küllük değil bozuk para kutusu yada kumbara Yorum bağlantısı
Erdem Aydoğdu 4 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2008 Yav o değilde arkadaşlar hepinizin konuşası varmışta sanki yeni konu olsa da konuşşak der gibisiniz. Çok güldüm valla. O kadar cevaptan daha şöyle olur diyeniniz olmamış... Yorum bağlantısı
Erdem Aydoğdu 6 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2008 Merhaba arkadaşlar Küllükte lamba yok diyen arkadaşlar içindir bu fotoğraflar Ayrıca lambayı da değiştirdim tarif edeyim. Lamdanın duyu sekmanlı. Sekmanlı duyu söktüğümüzde lambaya erişebiliyoruz. Fakat yerine oturtmak epeyce zzor oluyor. Daha kolayı dümenin altındaki plastik parçayı söküyoruz.(Sigorta kapağının olduğu parça) Bu parçayı söktükten sonra rahatça ampülün olduğu kısıma erişebiliyoruz. Ben beyaz olan lambayı yeşile değiştirdim. Lambası da küçük dipsiz olanlardan. Saygılar... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 6 Ağustos 2008 Paylaş 6 Ağustos 2008 aha varmış ama makyajlı ghialardamı var acaba sadece yarın gene bakıcam sağolun erdem bey Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ağustos 2008 Paylaş 7 Ağustos 2008 Küllüğün de resmini eklermisiniz... Yorum bağlantısı
Erdem Aydoğdu 7 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2008 Küllüğün de resmini eklermisiniz... Bugün eklerim Mehmet Abi. aha varmış ama makyajlı ghialardamı var acaba sadece yarın gene bakıcam sağolun erdem bey Rica ederim Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 7 Ağustos 2008 Paylaş 7 Ağustos 2008 (düzenlendi) Benim sattığım focusta( 2003 ghia otomatik) da vardı küllüğün içinde lamba aynı resimdeki gibi.. 7 Ağustos 2008 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Aydoğdu 7 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2008 Arkadaşlar küllüğüğün üzerindeki kapağı tutan yay kırıldı bende o kapağı söktüm yanlış anlaşılmasın. Mehmet abi sen yine de resim istersen gönderirim ama dediğim gibi küllüğün üst kapağını söktüm Bilginize Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ağustos 2008 Paylaş 7 Ağustos 2008 Yinede resim istiyorum... Özellikle arka tarafının... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 7 Ağustos 2008 Paylaş 7 Ağustos 2008 Küllükte ampül ! brehhhh Bizim koca torpidoya koymamışlar. Yorum bağlantısı
Erdem Aydoğdu 8 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2008 Merhabalar. Kül tablasının resimlerini gönderiyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2008 Paylaş 8 Ağustos 2008 İğrenç görünüyor.. ama orjinal bu... Güzel de düşünülmüş.. Yıllardan sonra böyle bişey düşündüğü için fordu tebrik ediyorum.. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 8 Ağustos 2008 Paylaş 8 Ağustos 2008 kesin makyajlı ghialarda var çünkü aynı küllüğün benim kapağı siyah bu ışık geçirsin diye şeffaf yapılmış demekki bende yok kasmıyım boşuna Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 8 Ağustos 2008 Paylaş 8 Ağustos 2008 2002 paliodada var ama focusta yok Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 12 Ağustos 2008 Paylaş 12 Ağustos 2008 Yahu.Torpidoya aydınlatma koymamış ford küllüğe koyarmı?? bir ampulü kar zannediyor işte.Fakat bu küllükte olabilir,yoksa üstü neden şeffaf olsunki? Ben sigara kullanmadığım için hiç ışıklı küllüğe ihtiyacım olmadı ama genede aydınlatma olması güzel. Yorum bağlantısı
Özhan Esemen 13 Ağustos 2008 Paylaş 13 Ağustos 2008 Benim araçta baya bir araştırdım geçen gün. Ne ampül ve ne de duy gördüm küllüğün pardon bozuk para çekmecesinin içinde. Küllük bu fotoğraflardaki şeffaf kapaklılardan ve benim de yayım kırık. Hepsi kırılıyor heralde. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ağustos 2008 Paylaş 13 Ağustos 2008 Benim komşunun 2004 ve 2005 ghiasının bozuk para çekmecesinde lamba varmış... Yorum bağlantısı
Önder Kayta 30 Ağustos 2008 Paylaş 30 Ağustos 2008 Merhaba,Arkadaşlar dün dikkatimi çekti küllük ve çakmakta aydınlatma yok sanırım ampulü patlamış bunu kendim değiştirebilirmiyim?Nasıl yapabilirim. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 30 Ağustos 2008 Paylaş 30 Ağustos 2008 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar Küllükte lamba yok diyen arkadaşlar içindir bu fotoğraflar Ayrıca lambayı da değiştirdim tarif edeyim. Lamdanın duyu sekmanlı. Sekmanlı duyu söktüğümüzde lambaya erişebiliyoruz. Fakat yerine oturtmak epeyce zzor oluyor. Daha kolayı dümenin altındaki plastik parçayı söküyoruz.(Sigorta kapağının olduğu parça) Bu parçayı söktükten sonra rahatça ampülün olduğu kısıma erişebiliyoruz. Ben beyaz olan lambayı yeşile değiştirdim. Lambası da küçük dipsiz olanlardan. Saygılar... Konuyu kim birleştirdi,Bu ne hız.. 30 Ağustos 2008 tarihinde Cavit Do?an tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kayta 30 Ağustos 2008 Paylaş 30 Ağustos 2008 Konuyu kim birleştirdi,Bu ne hız.. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ağustos 2008 Paylaş 30 Ağustos 2008 Makyajsız focuslarda kül tablasında lamba yok... Çakmakta her modelde var... Makyajlı ghialarda olduğunu gördük... Sizin aracınız kaç model... ? Yorum bağlantısı
Can Karacaer 30 Ağustos 2008 Paylaş 30 Ağustos 2008 2002 paliodada var ama focusta yok '96 Springde vardı... Yorum bağlantısı
Recommended Posts