İçeriğe Yönlendir

Bodrum-Mersin


Fırat Bozkurt

Recommended Posts

Fırat Bozkurt

Selamlar herkese;

Yarın tatilden dönüyorum Bodrumdan Mersine geleceğim gidişimde iğrenç bir yolculuk yaşadım tam 18 saat sürdü toplam 300 km kaybolmakla harcadım Konya üzerinden geldim buraya bilmiyordum bu yolu ondan çok kayboldum, şimdi bildiğim yol olan Antalya üzerinden gitmeyi planıyorum ancak Antalya Mersin arası da çok kötü ve uzun sürüyor acaba Antalyadan sonra Konya üzerinden mi Mersine gelsem? O sapağın nerde olduğunu bilmiyorum tavsiyesi olan var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

manavgattan 10 km sonra konya sapağı var, ama ben direk gitmeni öneririm, konya üzerinden uzar

Yorum bağlantısı
Fırat Bozkurt

Abi Antalya Mersin 9 saat diyorlar mesafe kısa ama yollar çok kötü Konya yolu düz hiç değilse hangisi kısa sürerse ordan gelecem.

Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel

arkadaşım ben yıllardır fethiyeden adanaya sahil yolunu tercih ederim hem kısa diğerine göre biraz virajlı(virajlı kısım tahmini 150 km gündüz geleceksen kesinlikle sahil yolunu tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben;

Nevşehir-Konya-Manavgat-Antalya yolunu 6 saatde..

Nevşehir-Mersin-Anamur-Antalya yolunu 10 saatde gitmiştim..

Silifke-Anamur arası tam bir macera yolu... İlk fırsatta tekrar gideceğim bu yoldan...

Yorum bağlantısı
Talip İnal

Üniversiteyi Adana'da okuduğumdan Adana-Antalya arasında çok gittim geldim. Özellikle öğrenciiğimin son iki yılında otomobille seyahat ettim. Antalya Mersin arasını sahil yolundan gitmenizi tavsiye ederim. Virajlıdır ama yolun tamamı virajlı değil. Alanya çıkışından sonra Gazipaşa'ya kadar hafif, insanı yormayan virajlar vardır. Asıl zorlu kısım Gazipaşa-Anamur arasıdır. Yaklaşık 1,5-2 saatte alırsınız o yolu. Kaç km idi hatırlamadığımdan belirtemiyorum. Sonrasında ise Anamur'dan Taşucu'na kadar yoğun viraj vardır. Silifkeden sonrası ise rahattır.

Eğer Konya-Ereğli üzerinden gitmeye kararlı iseniz, yolu yaklaşık 150 km uzatmış olursunuz. Manavgat'tan sonraki 12.km'de Akseki, Konya yol ayrımını görürsünüz. Ayrıca, Akseki-Seydişehir kısmı da hem virajlı hem de tırmanma şeklindedir. Yani Seydişehir'e yaklaşana kadar süratli yol alamazsınız. Konya'dan itibaren sürat bile yapsanız Mersin'e sahil yoluyla aynı sürede varırsınız.

Eğer gündüz seyahat edecekseniz sahilden gitmenizi öneririm. Manzara güzeldir. Ben çok özledim, o yoldan Adana'ya gitmeyi.

Yorum bağlantısı
Fırat Bozkurt

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler hepinize telefondaki gps'in çizdiği rotaya göre geldik 12 saatimizi aldı ama toplam 1020 km sürdü, gidişimiz 1235 km ve 16 saate mal olmuştu. Dönüşte beni en çok sevindiren şey ise arabanın 1020 km yol yapmasına rağmen depoda hala çeyrek depoya yakın mazot kalması.

Yorum bağlantısı
Talip İnal
program. çok uzun zamandır kullanırım. notebookuma atıyorum çıkıyorum yola. ne gps'e gerek var nede bir başka şeye

Onur bey, programın adını verebilir misiniz. Daha önce böyle bir programı nette aramıştım ama bulduklarım işe yarar değildi. Bana da lazım oluyor,bazen.

Yorum bağlantısı
İlhan Can

Sanırım program bu ;SONYMAP Route Planner .

Ben de kullanıyorum.Uzun yola buna bakmadan çıkmam.

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

sahil yolu berbat oradan gitme 1

kesinlikle konyadan Karaman-Mut yolunu kullanma (pozantı daha mantıklı)

yol

aydın denizli Dinar konya pozantı adana

yada izmir uşak afyon konya adana

online arita be yav

http://maps.live.com

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
Ney bu arkadaş ne linki dağıtıyorsunuz...

He yaa bizde isterük... :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...