Serkan Toker 21 Eylül 2008 Paylaş 21 Eylül 2008 Tesisatta ekleme varsa girmeyebilir. Yorum bağlantısı
Okan Yeşim 21 Eylül 2008 Paylaş 21 Eylül 2008 tesisat dedigimde bi bass bi anfi soker giderim çakmazlar Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Eylül 2008 Paylaş 21 Eylül 2008 Göstermekte fayda var.1 yıld akü bitmez.Akünün kendi garantisi 2 yıldır zaten. Yorum bağlantısı
Okan Yeşim 21 Eylül 2008 Paylaş 21 Eylül 2008 (düzenlendi) Göstermekte fayda var.1 yıld akü bitmez.Akünün kendi garantisi 2 yıldır zaten. babamda aynı seyi soyledi zaten sistemide orda calısan arkadasım yaptı pazar günü kapalıyken sigortası falan herşeyini taktı ama bana mantıksız geldi o zaman her tesisatı olan arabanın biter aküsü 1 yılda 21 Eylül 2008 tarihinde Okan Ye?im tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 21 Eylül 2008 Paylaş 21 Eylül 2008 Aşırı yüklenmelerde akünün ömrü kısalabiliyor. Ben Vectra'nın aküsünü her yıl değiştirirdim... Yorum bağlantısı
Ali Yaşar 25 Eylül 2008 Paylaş 25 Eylül 2008 Evet cumartesi günü Doğan Oto Koşuyoluna gittim. Araçta herhangi bir problem yokmuş. Servis oldukça alakalıydı. O yüzden çok memnun kaldım. Tabi bunda zaman ayırıp Koşuyoluna gelen Çağlar Beyinde katkısı büyüktü. İlginize teşekkürler Çağlar Bey Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2008 Paylaş 25 Eylül 2008 Yağ lambasının çalışma mantığı gerçekten ilginç ve insanı düşünceye sevk ediyor, sıfır araçta da aynı şekilde yanıp söndüğünü görmesem, ben de ikna olmazdım. Yorum bağlantısı
Fatih Aytepe 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 arkadaşlar aracım 2007 focus tdi yol bilgisayarlı gösterge panelinin camı az bir şey kırık değiştirmem lazım plastik bir cam ama bulunmuyor çok değerli galiba bir yerde buldum 100 lira dedi çok pahalı geldi bana daha komble göstergeyle 200 e verelim dediler olmaz dedim kabul etmedim kendi orjınal gösterge panelimi değiştermem mantıklı değil hemde hıç mantıklı değil arkadaşlar nasıl yaparız yardımcı olabilcek olan varmıdır ? çıkmacıları çok gezdim bulamadım bulduklarımda yukar yazdığım gibi nasıl yaparız yardımcı olabilcek olan varmıdır acaba ? Yorum bağlantısı
Fatih Aytepe 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 şu an yanımda yok bildiğiniz standart focus 2 serkan bey . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 200 tl ye komple gösterge mi? Hangi parçacıda bu ucuzluk? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 Sadece cam için fazla pahalı.Belki başka bir malzeme aynı görünümü verebilir.200 liralık olanda alınırsa eskisi yedek olur. Yorum bağlantısı
Levent Eksen 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 Konuyla pek alakası yok ama, paylaşmak istedim; makyajlı Focus II'nin kırmızı-beyaz gösterge paneli makyajsız Focus II'ye(yeşil kadranlı) uymuyormuş, servisin yalancısıyım.. Pert bir Focus 2,5'tan söküp eski Focus II'ye takmak istemişler, farklı yapıya sahip olmadı dediler.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 Konuyu anlayamadım? Garantiden parça değişimine , arabayı satacak kadar neden sinirlenmiş? Garantideki araç, garantiye girdiği için mi? Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 Garantiden parça değişmesi o kadar kötü birşey olmasa gerek? Bu ara piyasa çok kötü dayınız biraz daha beklesin bari Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 Benim focusunkide garantiden değişmişti vakti zamanında... Çok sevinmiştim. Ya değişmeselerdi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 Dayın uğraqşmıyor ki.. Servis uğraşıyor... Olur böyle şeyler.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 Sonuçta mekanik bir bileşim, satın alırken garanti şartının olması da bu mekaniğin arızalanma ihtimaline karşı, yalnız benim gözlemlediğim (aracı ne gördüm ne de hangi servis olduğunu bilirim) 1. Muhtemelen hoparlör göstergeye entegre, o yüzden bir dünya meblağ ya yazık olacak ama çare yok 2. Servisin bilgilendirmesi ve ilk seferde doğru tamirat-işlem yapamamış olması 3. Şu andaki sıfır fiyatlarının, dayınızın aldığı fiyatlardan 5000 TL aşağıda listelenmesi, olaya tuz biber ekmiş galiba. Ama 2.el rakamlarıda o kadar aşağıda. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 Yabancı değilsin: 1. Otokoç ta bir bayiidir, garanti işleminin ücreti Ford Otomotiv e fatura edilir 2. Garanti işçiliklikleri meblağı farklıdır ve parça ücretleri de farklıdır (bu genel bilgi) 3. Şahsi aracıma garantide iken tamir yaptırdığım olmuştur, amaç: ufacık şeyler için boşuna meblağ harcanmaması (bu da benim hakkımda genel bilgi) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 Konya da yetkili servis var ise, hiçbir güç-kişi dayınızı Ankara lara gönderemez, SSS yetkisi verilmiş her bayi, her türlü işlemi yapabilecek eleman istihdam etmelidir, bence parça değişimden çok buna daha çok kızmalı ve bu durum hakkında 444FORD hattına şikayetini yazdırmalı. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 konyada yetkili servis olarak sadece otokoç var başka yere götürmemiştir garantiden dolayı Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 3. Şahsi aracıma garantide iken tamir yaptırdığım olmuştur, amaç: ufacık şeyler için boşuna meblağ harcanmaması (bu da benim hakkımda genel bilgi) Benim aracın farları da 2.cm'lik iki tırnak için kaskodan komple değişti. Farın arkasındaki etikete baktım, "Made in Czech Republic" yazıyor. Cebimden bir kuruş çıkmadı fakat o an içim acıdı. Sapasağlam çalışan farlar hiç alakasız iki çıkıntı ile ön panjura tırnak görevi görüyormuş meğer. Milli servetimiz elin Çek'ine akıp gidiyor dedim görevliye. Haklısınız fakat otomotiv sektörü bu sayede para kazanıyor dedi. Yorum bağlantısı
Mustafa Unsal 24 Temmuz 2009 Paylaş 24 Temmuz 2009 muhtemel bir şasi kablosu olabilir. gauge testi yaptınızmı. kontak kapalı iken mesafe sıfırlama tuşuna basılı tutarak açarak? Focus 1 lerde de aynı mıdır? Fanı kaç derecede açması gerekir? geri eski haline nasıl gelir? Yorum bağlantısı
Recommended Posts