Serkan Toker 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Hakan,emmiden fırça yiyor burda. Masum bakışlara bakarmısınız.... By tokerserkan By tokerserkan By tokerserkan By tokerserkan By tokerserkan By tokerserkan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Niye her toplantıda bu Manda nın bagajı açılmış fotoları oluyor anlamadım . Yemekler güzelmiş anladık da hani araba fotoları, bu Ankara toplantılarında hep fotoş havası seziyorum Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Herşey çok güzeldi, organizasyon için teşekkürler. Uşaklarıma da teşekkür ederim rahat bıraktıkları hem yemek yememe hem de sohbet etmeme izin verdikleri için. Hoş bu konuda dısımı gezdiren Işıl Teyzesi, Elif Deniz Ablası, Derya Teyzesi ve Serkan Amcasına da minnettarlığımı belirtmek isterim. Ben mama hazırlarken dısımın Serkan Amcasının kucağında çığlık attığını görmüştüm bi ara Sonradan nöbeti Işıl Teyzesi devralmıştı. Keşke geleneksel toplantı sonrası toplu fotoğraf çekimini de yapabilseydik. Kısmet olmadı. Olsun bi dahaki sefere. Forumun çocukları da bayaa büyümüş. Zeynep ilk Patalta Toplantısında 3 yaşında falandı şimdi okula başlamış. Arda ve Merve'nin zaten geliyorlar haberini biliriz. Çok güzel bi duygu resmen elimizde büyüdüler Darısı Toker ve Gecegörür ailelerinin delikanlılarının askerliklerini görmeye:) Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Rüzgar gibi geçti.... By tokerserkan O kadar resim ekledim bir tane mi yorum gelecekti.Ayıp ayıp.Imageshack öğrendim burda çileli bir şekilde. Herşey çok güzeldi, organizasyon için teşekkürler. Uşaklarıma da teşekkür ederim rahat bıraktıkları hem yemek yememe hem de sohbet etmeme izin verdikleri için. Hoş bu konuda dısımı gezdiren Işıl Teyzesi, Elif Deniz Ablası, Derya Teyzesi ve Serkan Amcasına da minnettarlığımı belirtmek isterim. Ben mama hazırlarken dısımın Serkan Amcasının kucağında çığlık attığını görmüştüm bi ara Sonradan nöbeti Işıl Teyzesi devralmıştı. Keşke geleneksel toplantı sonrası toplu fotoğraf çekimini de yapabilseydik. Kısmet olmadı. Olsun bi dahaki sefere. Forumun çocukları da bayaa büyümüş. Zeynep ilk Patalta Toplantısında 3 yaşında falandı şimdi okula başlamış. Arda ve Merve'nin zaten geliyorlar haberini biliriz. Çok güzel bi duygu resmen elimizde büyüdüler Darısı Toker ve Gecegörür ailelerinin delikanlılarının askerliklerini görmeye:) Amcası onları gördüğü için çok mutlu oldu. Bizde onların mutluluklarını görmek isteriz gönülden.Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Serkan bey fotoğraf makinanız ne marka??? Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 fuji 6500 galiba. Niye her toplantıda bu Manda nın bagajı açılmış fotoları oluyor anlamadım . Yemekler güzelmiş anladık da hani araba fotoları, bu Ankara toplantılarında hep fotoş havası seziyorum Eee v6'nın spoyleri varsa mandanın da bagajı var. Bu toplantıda iki önemli araba vardı. İkisinin de fotosu çekilmiş daha ne? Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Tabii bunu yazan Hakan. Resimlerin bilgilerinde yazar makinenin cinsi. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Fujifilm s6500 fd,tam olarak marka ve modeli. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Slr like.Bahar şenliğinde sizin fotoları da bununla çekmiştim.Carting fotoları vardı hatırlarsanız. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Güzel toplantı olmuş Ellerinize ayaklarınıza sağlık... Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Toplantıda güzeldi , yemeklerde =) Sıcak aile havasında Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Sağol abicim daha iyisi senin olsun =) Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Abin de böyle resim çekmeye uğraşıyordu.Göster kendisine. Bu resimde sigara molasında. By tokerserkan Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Gelmeni bizde isterdik.Ama derslerde önemli. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 O da o kadar uslu durmasaydı canım.Bak kızın yıktı ortalığı ilgiyi tek başına topladı. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Güzeldi her zamanki gibi..ben de var bir kaç foto henüz atmadım bilgisayara..Eline sağlık Serkan abi foto güzel olmuş.. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Kasım 2008 Yazar Paylaş 2 Kasım 2008 Katılan herkese teşekkürler. Bol bol yemek yiyip test sürüşü yaptım. Bi tane kupır bi tane St bi tane mondi bi tane de manda sürdüm. Kupırdan çok etkilendim. Mandanın benzinde gidişi de müthişti. Mehmet abinin düpü çok iyi yapılmış. St ye bi şey demeye gerek yok zaten. Yorum bağlantısı
Osman Bala 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Abin de böyle resim çekmeye uğraşıyordu.Göster kendisine.Bu resimde sigara molasında. By tokerserkan Serkan fotolar süper. Eline sağlık ama burda sen de varsın, kim çekti bunu? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Bizim Nalan çekmiş olmalı. By tokerserkan By tokerserkan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Herbie tam bir klasik. Bıyıkları çıknca dübe geçer Junior Yorum bağlantısı
Recommended Posts