Evren Barış Özbek 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Eve ancak geldik Gelebilen herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Emminin domatesleri ve Abdussamed'in pastırma&sucukları yendi. İkisi de gayet güzeldi. Hakan hani be bana pastırma? Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Yok yav yürümekten değil, ayıptır söylemesi dayımla beraber cağ kebabı çevirdik.Bakalım gece nasıl uyuyacağız. CC işi kolay gibi görünüyor Hakan.Direksyonda problem çıkmazsa hallederiz. Yorum bağlantısı
Arzu Gürkan 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 By tokerserkan Işıl bu foto çerçeveletip asılmalık,çok güzel çıkmışsınız. Allah nazardan saklasın Hakan ve Nezaket, nice güzel günlerini görün. By tokerserkan Ne zaman bu kadar oldular ya? Bak kaçırmışız büyümelerini. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Oğuzun minisinin resmi??Arabaların resimleri?? Valla kalkıp şuanda yumurta kırmaya gidiyorum canım çekti. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Uyuyamaman normaldir zira YATACAK YERİN YOK Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Yemek yemekten fotoğraf çekmeye fırsat bulamadık. Afiyet şeker olsun...Senin yakışıklının resmi?... Allah nazarlardan saklasın...Metin çokkk şanslı forumda bi sürü kız bebiş var beşik kertmesi hemen yaparız :( Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Metin'i kimse kaale alıp ta fotosunu çekmemiş Ben koyarım bir ara yakışıklı bir fotosunu. Koy tabi yaa tamam kız çocuğu güzeldirde...Erkekte başkadır Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 İstanbula getirme hakan abi benim tahtımı alır elimden yakışıklılık konusunda... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Serkan... Eline sağlık... Oğlumun fotosunun orjinalini bana bi ara yolla... Yorum bağlantısı
Arzu Gürkan 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 :) nazar: :) :nazar: :nazar: Hakikaten oğlan bambaşka oluyor ya Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım 2008 Paylaş 2 Kasım 2008 Katılan herkese teşekkürler.. Çok güzel bir gündü... Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 - Evren saçlar biraz kırlaşmışmı+ göbeğe dikkat Saçlar uzun zamandır kırlaşmaya başladı Galip.Göbek şimdilik sabit duruyor, ama ilerlemeyede müsait Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 Kim kaldı başka, unuttuğum varmı Ben ama pek resimlerde çıkmamışım. Nerde be beni çektiklerinizz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 - Emmi iyice zayıflamışsın, Hakan ın yanında Cin Ali gibi kalmışsın Hala 64 kiloyum.. ama fotoğrafçı mı tırt ne... Hem kızımında hiç resmi yok.. Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 Serkan fotoğraf makinesini toplantıya getirdiği için lanet edecek Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 Güzel bir toplantıydı...Katılan herkese teşekkürler... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 Özdemir makine forumun hizmetinde,ancak resimlerin telif hakları var tabiki.Beğenilen resimler 10 ytl./adet. İzinsiz kullananlar var facebook ta,msn de.Takip ediyorum,benden kaçmaz. Fotoğraf yorumları için herkese teşekkürler,güzel katılım ve güzel toplantı oldu.Emeği geçenlere minnettarız. Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 Senin yolun Ankara'ya düşer nasılsa... Düşmezse, biz hep beraber toplanır Kalecik'e geliriz yazın... Ne oldu ki?Gelmediğimi mi ima ediyorsun?Sen görmedin beni demek ki... Domatesler köylü işiydi.Bu arada teyzecim, sami hocayı yazmayı unutmuşsun. O da gelmişti ya. Bu arada Kalecik'e gideerseniz benim yerime de gezin...Çoktandır gidemedim zaten... Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 (düzenlendi) Ekleyelim, Serkan yoğunluktan ekliyemiyor. Ben kendiminkini ekledim, tıkınır halim Cihan da akşam eklicekmiş. Serkan eline sağlık. 3 Kasım 2008 tarihinde Ruhi G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 Ruhi abi ana dağıtım merkezine de yakın oturmuşsun, niyet belli Ee Ruhi abi sen bizim emmiden bilem yaşlıymışsın yahu ama hala en yaşlınız Işıl Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 (düzenlendi) Ee Ruhi abi sen bizim emmiden bilem yaşlıymışsın yahu, ama hala en yaşlınız Işıl Nerem yaşlı len Kel oluşumdanmı o kanıya vardın bakem Galip hiç olmazsa ben yaşımı senin gibi 1 yaparak gizlemiyorum Ruhi abi ana dağıtım merkezine de yakın oturmuşsun, niyet belli :lol: Öyle Oldu Özdemir Karnım doydu, gözüm doymadı hala :lol2: 3 Kasım 2008 tarihinde Ruhi G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts