İçeriğe Yönlendir

Haydi Ankara Elleri Göreyim! Toplantımız var

Cihan Tiftik

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Niye her toplantıda bu Manda nın bagajı açılmış fotoları oluyor anlamadım :). Yemekler güzelmiş anladık da hani araba fotoları, bu Ankara toplantılarında hep fotoş havası seziyorum :nazar:

Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy

Herşey çok güzeldi, organizasyon için teşekkürler. Uşaklarıma da teşekkür ederim rahat bıraktıkları hem yemek yememe hem de sohbet etmeme izin verdikleri için. Hoş bu konuda dısımı gezdiren Işıl Teyzesi, Elif Deniz Ablası, Derya Teyzesi ve Serkan Amcasına da minnettarlığımı belirtmek isterim. Ben mama hazırlarken dısımın Serkan Amcasının kucağında çığlık attığını görmüştüm bi ara :nazar: Sonradan nöbeti Işıl Teyzesi devralmıştı. :)

Keşke geleneksel toplantı sonrası toplu fotoğraf çekimini de yapabilseydik. Kısmet olmadı. Olsun bi dahaki sefere.

Forumun çocukları da bayaa büyümüş. Zeynep ilk Patalta Toplantısında 3 yaşında falandı şimdi okula başlamış. Arda ve Merve'nin zaten geliyorlar haberini biliriz. Çok güzel bi duygu resmen elimizde büyüdüler :nazar: Darısı Toker ve Gecegörür ailelerinin delikanlılarının askerliklerini görmeye:)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Rüzgar gibi geçti....

patalya2112008043eq1.jpg

By tokerserkan

O kadar resim ekledim bir tane mi yorum gelecekti.Ayıp ayıp.Imageshack öğrendim burda çileli bir şekilde. :)

Herşey çok güzeldi, organizasyon için teşekkürler. Uşaklarıma da teşekkür ederim rahat bıraktıkları hem yemek yememe hem de sohbet etmeme izin verdikleri için. Hoş bu konuda dısımı gezdiren Işıl Teyzesi, Elif Deniz Ablası, Derya Teyzesi ve Serkan Amcasına da minnettarlığımı belirtmek isterim. Ben mama hazırlarken dısımın Serkan Amcasının kucağında çığlık attığını görmüştüm bi ara :nazar: Sonradan nöbeti Işıl Teyzesi devralmıştı. :nazar:

Keşke geleneksel toplantı sonrası toplu fotoğraf çekimini de yapabilseydik. Kısmet olmadı. Olsun bi dahaki sefere.

Forumun çocukları da bayaa büyümüş. Zeynep ilk Patalta Toplantısında 3 yaşında falandı şimdi okula başlamış. Arda ve Merve'nin zaten geliyorlar haberini biliriz. Çok güzel bi duygu resmen elimizde büyüdüler :nazar: Darısı Toker ve Gecegörür ailelerinin delikanlılarının askerliklerini görmeye:)

Amcası onları gördüğü için çok mutlu oldu. :nazar: Bizde onların mutluluklarını görmek isteriz gönülden.Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy

fuji 6500 galiba.

Niye her toplantıda bu Manda nın bagajı açılmış fotoları oluyor anlamadım . Yemekler güzelmiş anladık da hani araba fotoları, bu Ankara toplantılarında hep fotoş havası seziyorum
Eee v6'nın spoyleri varsa mandanın da bagajı var. Bu toplantıda iki önemli araba vardı. İkisinin de fotosu çekilmiş daha ne?
Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy

Tabii bunu yazan Hakan.

Resimlerin bilgilerinde yazar makinenin cinsi.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Slr like.Bahar şenliğinde sizin fotoları da bununla çekmiştim.Carting fotoları vardı hatırlarsanız.

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım

Toplantıda güzeldi , yemeklerde =) Sıcak aile havasında

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

O da o kadar uslu durmasaydı canım.Bak kızın yıktı ortalığı ilgiyi tek başına topladı. :D

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Güzeldi her zamanki gibi..ben de var bir kaç foto henüz atmadım bilgisayara..Eline sağlık Serkan abi foto güzel olmuş..

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Katılan herkese teşekkürler.

Bol bol yemek yiyip test sürüşü yaptım.

Bi tane kupır bi tane St bi tane mondi bi tane de manda sürdüm. Kupırdan çok etkilendim. Mandanın benzinde gidişi de müthişti. Mehmet abinin düpü çok iyi yapılmış. St ye bi şey demeye gerek yok zaten.

Yorum bağlantısı
Osman Bala
Abin de böyle resim çekmeye uğraşıyordu.Göster kendisine.

Bu resimde sigara molasında.

patalya2112008026kc6.jpg

By tokerserkan

Serkan fotolar süper. Eline sağlık ama burda sen de varsın, kim çekti bunu?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Herbie tam bir klasik. Bıyıkları çıknca dübe geçer Junior :(:rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...