Oğuz Yıldırım 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 Bi benim resmim yok benim arabayla zaten =) Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 (düzenlendi) Yaşlısın işte, yaşlı, yaşlı... :lol2: :lol: Yeterki sen Mutlu ol, yaşlıyım Galibim 3 Kasım 2008 tarihinde Ruhi G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 Kupır ya :lol2: Cıhan hay tavırı nası sıgdı bunun içine :lol: Hatta nası uyanıp kahvaltıya geldi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 3 Kasım 2008 Yazar Paylaş 3 Kasım 2008 Kupır ya Cıhan hay tavırı nası sıgdı bunun içine Hatta nası uyanıp kahvaltıya geldi Cub'un yorumu: Olm sen arabadan büyük duruyon! :lol: Sığdım olm,fazlaca da yer kaldı hatta. Dışı ufak içi komacan o ufaklığın. Ben de sulandım Gp'sine. Gidişi deli,yakıtı muazzam. Güle güle binsin Oğuzum,kardeşim. :lol2: Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 Nasıl uyandın sen :lol2: Sen sığmazsın ona vazgeç :lol: Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 3 Kasım 2008 Yazar Paylaş 3 Kasım 2008 (düzenlendi) Nasıl uyandın sen Sen sığmazsın ona vazgeç Uyuduğumu kim söyledi? :lol2: Yok yok sığdım,hem de kendi arabamdan %50 daha rahat şekilde. 540la hemen hemen aynı mesafede sürüş pozisyonu var. Ne de olsa o bi BMW. :lol: 3 Kasım 2008 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 Süper toplantı olmuş... :lol2: Herkesin ayağına sağlık bence... "uyuduğumu kim söyledi kısmını msnden konuşalım"...! Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 3 Kasım 2008 Paylaş 3 Kasım 2008 Güzel bir toplantı olmuş umarım bizde böyle bir toplantıya katılma şansı yakalarız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts