İçeriğe Yönlendir

Kasko ve cam


Recommended Posts

Çağlar Bayur

Kasko ile anlaşmalı cam servislerinde yerli cam takılıyor, yapabileceğiniz birşey yok, veya en az 100 Tl olmak şartı ile % bilmem kaçını siz ödeyerek orjinal cam taktırabiliyorsunuz (Allianze). Yerli takılsın bir sıkıntsı olmaz, sonuçta cam.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Benim mondeo'nun ısıtmalı ön camı çatlamıştı. Sigorta Poliçesinde yazıyor, CAM SİGORTA ŞİRKETİNİN ANLAŞMALI OLDU

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
aynı sorun bendede var.denizli yargül ford bayine gittim camı değiştirmek için.banada serviste değişirse kasko bozulcak dediler ve camcıya yönlendirdiler.kaskomda allianzdan yapıldı.ford servisleri hangi kaskolarla anlaşmalı acaba?bide camcıya gittik varsayalım.camcı servisten camı nasıl alcak.servis fiyat farkı istemez mi?bu konunun tam prosedürünü anlatırsanız çok sevinirim

Ford servisi birden fazla sigorta şirketi ile anlaşmalı olabilir.. Heme hemen hepside allianz ile anlaşmalıdır.. Ama cam takamazlar. takarlarsa 100 lira kesilir..

Orjinal cam için fiyat farkı isteyemezler..

Bakınız aşağıdaki örnek...

Ama Çağlar'da haklı... Camlarımız kötü değil.. Cam camdır yine çatlayacaktır...

Benim mondeo'nun ısıtmalı ön camı çatlamıştı. Sigorta Poliçesinde yazıyor, CAM SİGORTA ŞİRKETİNİN ANLAŞMALI OLDU
Yorum bağlantısı
Mustafa Yılmaz

Daha öncede benim başıma gelmişti ve sitede yazmıştım. Bu güne kadar ayrı yıllarda iki defa cam değiştirdim.Son değiştirdiğimde geçen sene sonsuz cam değiştirme hakkın var demişti camcı(anlaşmalı).adresi adres defterinde var.

Bu arada sigortam anadolu sigorta.

Yorum bağlantısı
Guest Fevzi G

cam lar tamam camdır ama... hırsızlık olayında sağ kelebek camı (connectin)patlatıldı. anlaşmalı servise gittiğimizde sadece cam getirip taktı.ilk yağmurda su içerde. tekrar anlaşmalı servise gittim silikon falan birşeyler yaptı. yine ilk yağmurda su içeri..direkt servise gittim ve o cam komple lastikli geliyormuş (160 tl).anlaşmalı camda ne gezer bu plastik kaplamalı cam.

ben burdan şunu anladım. eğer anlaşmalı cam servisi ford parçası satan yerden cam bulursa (yukarıda anlattığım gibi plastikli orijinal cam) kasko kabul ediyor.

olay cam servisine mi kaldı yoksa illaki marka şartmı. yani cam servisi belli bir marka kullanmak zorunda mıdır?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Hırsız camın lastiğinide kırıp atmadı değilmi, olay camı takanın bireysel hatası.O lastik orjinalde varsa kendi taktığı cama da takması gerekirdi.En azından lastik birşekilde kaybolmuşsa bile diğer kelebek camdan bakıp görebilirdi.Müşteri olarak siz tabiki bu durumda haklısınız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...