İçeriğe Yönlendir

Pioneer 3050 Yardım


Özgür Temiz

Recommended Posts

Özgür Temiz

arkadaşlar sıstemlerden fazla anlamam 2001 fıesta model arabama pıoner 3050 alacagım ve ayrıca bı 13 lük bıde 16lık 2 çift pıoner kolon alacagım yanlara sızce nasıl olur yorumlarınızı acılen beklıyorum bununla bırlıkte ebatlar dogru olurmu acaba kapılar için ..............

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

3050 modelinde radyo frekans hafıza tuşu varmıydı? Fiesta kapılarında 13 cm kullanılıyordu diye hatırlıyorum, ama tiz için kapı tutcağıklarda yer olması lazım yani tiz takviyesi verimli olurdu.

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

3050 modelinde radyo hafıza tuşu yok...Kumandaya kayıt oluyor radyo kanalları...Usb aux cd mp3 çalar...Ses açma ve ayar tuşu çok ince ve kullanışsız.Onun yerine 4050 almanızı tavsiye ederim.Ayrıca tuş takımı teybinin üstünden kumanda kullanılmadığı zaman yırtılıma görülebiliniyor...Tipi güzel olmayan bir pioneer...Ama diğer özellikleriyle üst modellerden hiç bi farkı yok.Kumanda ile kullanıcaksanız ses açma tuşunun sorun olucağını sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Özgür Temiz

eevet öncelıklı olarak dreksıyon kumandasıyla kullanacagım olmadı normal kumanda ile. trafıkte uzanmak ıstemedıgım ıcın ama ıste bı tarafı arka veya ön 13 cm dıger taraf 16 diye bılıyorum alacagım kolonlar kendılıgınden tvitrlı (yazamadım) :kutlama: olmadı zaten kapı kolunda var ... ögrenci işi yapıyorum valla :)

tesekkurler...

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

Öncelikle direksiyon kumandanızı kullanamazsınız :) Üzgünüm...Ama kumandası kolaydır pioneer 3050nin...Tweeterların yeri varsa süper.Şimdiden hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Fiestalarda kapı açma kolunun orada, içeriye tiz takılabilcek yuva olması lazım. 5 ytl de olsa takın derim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...