İçeriğe Yönlendir

Haydi İzmir halı sahaya

Onur Demir

Recommended Posts

Cavit Doğan
Çiğdem nee.. ?
:) siz çekirdek diyorsunuz sanırım

Hayır..Şemşamer denir. :)

Resimlerde herkes tanınıyor ama Muhlis avatarında hala gençlik resmini kullanıyor galiba.. :s

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
(düzenlendi)

Son resimde Muhlis arka fonda çok net değil zaten.Kardeşimiz avatarda neyse o hala :)

tarihinde Emre G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

abi, muhlis arkada kalmış, emre ile inanın arasından şaalep kadehi kaldırmış, sen kimi gördün acep?

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Son resimde Muhlis arka fonda çok net değil zaten.Kardeşimiz avatarda neyse o hala :)

Ben orada birisi olduğunu bile görmedim.. :)

abi, muhlis arkada kalmış, emre ile inanın arasından şaalep kadehi kaldırmış, sen kimi gördün acep?

İhtiyarlık.. :s

İnan'ı Muhlis sanmışım.. :) Muhlisin avatarı ile resmi karşılaştırın bana hak verirsiniz..

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Cavit Ağam süpersin. :) :) :)

Resim olayına haftaya bende el atacam makineyi alıyorum bugün kısmetse yeniden :)

Güzel maçtı ne şutlar çektim bu maç bide şöyle bi fiyakalı olanı girmedi içeri :D

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

İnan dede gibi çıkmış canım, haklısın, inan dede, inan dede, romatizmaların ne durumda?

bu iş böyle olmayacak, böyle durarak , koşmadan oynanmazmı bu oyun acep?

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer
İnan dede gibi çıkmış canım, haklısın, inan dede, inan dede, romatizmaların ne durumda?

bu iş böyle olmayacak, böyle durarak , koşmadan oynanmazmı bu oyun acep?

abi nerde dede gibi çıkmışım. Hemen değiştireyim daha gencim ben yaaa. Yanlış bilgilendirme olmasın

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

sende haklısın İnan! dededen ziyade penguen gibi çıkmşsın, ellere bak :p

Yorum bağlantısı
Tolga Kaya

Kaç cumadır katılıp şu salebin tadına bakcam sizlerle tanışcam ama hep bi muhalefete takılıyorum bu haftada hava muhalif tavrını sergiledi benim için. Kısmet önümüzdeki maçlara artık

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Kaç cumadır katılıp şu salebin tadına bakcam sizlerle tanışcam ama hep bi muhalefete takılıyorum bu haftada hava muhalif tavrını sergiledi benim için. Kısmet önümüzdeki maçlara artık

ilginçtir, son 4 maçın 3 ünde izmir yağışlıydı, ama alsancakta yağış olmuyor, dün süper bir havada maç yaptık

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
oynanir abi, playstation denilen bir sey var :)

Sen önce pc yi ayarla da flight simulator x yapalım, projeksiyon benden, plazmalarıda yan camlar yaptıkmıydı, hatunlarıda hostes, have a nice flight! cabin creeeew, slides armed and cross check, :)

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
Sen önce pc yi ayarla da flight simulator x yapalım, projeksiyon benden, plazmalarıda yan camlar yaptıkmıydı, hatunlarıda hostes, have a nice flight! cabin creeeew, slides armed and cross check, :)

Kaptaaan Devam ettt '''

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Ben bu hafta yan çizebilirim arkadaşlar. Çorluya Ceyda'nın memlekete gitme ihtimali var perşembeden.

Çarşamba kesinleşir haber veririm size ben...

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

nasıl yok ya gözden çıkartıyorsunuz beni

ben ve Benim Ronaldo

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

güseeeeel

liste:

amaç

cem

maho

ronaldo de assis moreira

burhan

emre

inan

elleri görelim, acil, yarın sahayı tutacağım

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

HAydi İzmir HAydi. BU Cuma yağmur yokmuş hava sıcakmış.

Nerdesiniz.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Arkadaşlar benim gidişiö kesinleşti. Kısmetse Bu akşamdan çıkıyorum, Çanakkalede gece konaklayıp sabah çorluya devam ediyorum. Belki cumartesi istanbul yaparım.

Pazar günü Dönüş yapacam kısmetse. Varmı istediğiniz bişeyler...

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer
Arkadaşlar benim gidişiö kesinleşti. Kısmetse Bu akşamdan çıkıyorum, Çanakkalede gece konaklayıp sabah çorluya devam ediyorum. Belki cumartesi istanbul yaparım.

Pazar günü Dönüş yapacam kısmetse. Varmı istediğiniz bişeyler...

sağlıcaklagit gel.kazasız belasız.

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Evet Alın size Bomba

Görev Aşığı Biri Olarak Hafta Sonu Ankarada Olmam Gerekiyor. Yani Bu Ne Anlama Geliyor.Maça Gelemiyorum (İnş değişir O zamana Kadar)

Bu İşin Güzelliği Burada Ne zaman Nerede Olacağınız belli Olmuyor..

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer
Evet Alın size Bomba

Görev Aşığı Biri Olarak Hafta Sonu Ankarada Olmam Gerekiyor. Yani Bu Ne Anlama Geliyor.Maça Gelemiyorum (İnş değişir O zamana Kadar)

Bu İşin Güzelliği Burada Ne zaman Nerede Olacağınız belli Olmuyor..

Sanada iyi yolculuklar abi. Kazasız belasız.

Maçı ne yapıoz bu hafta arkadaşlar hemen listeye ekleyin kendinizi..

İnan........

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...