Cavit Doğan 17 Ocak 2009 Paylaş 17 Ocak 2009 Çiğdem nee.. ? siz çekirdek diyorsunuz sanırım Hayır..Şemşamer denir. Resimlerde herkes tanınıyor ama Muhlis avatarında hala gençlik resmini kullanıyor galiba.. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 17 Ocak 2009 Paylaş 17 Ocak 2009 (düzenlendi) Son resimde Muhlis arka fonda çok net değil zaten.Kardeşimiz avatarda neyse o hala 17 Ocak 2009 tarihinde Emre G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 17 Ocak 2009 Paylaş 17 Ocak 2009 abi, muhlis arkada kalmış, emre ile inanın arasından şaalep kadehi kaldırmış, sen kimi gördün acep? Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 17 Ocak 2009 Paylaş 17 Ocak 2009 Son resimde Muhlis arka fonda çok net değil zaten.Kardeşimiz avatarda neyse o hala Ben orada birisi olduğunu bile görmedim.. abi, muhlis arkada kalmış, emre ile inanın arasından şaalep kadehi kaldırmış, sen kimi gördün acep? İhtiyarlık.. İnan'ı Muhlis sanmışım.. Muhlisin avatarı ile resmi karşılaştırın bana hak verirsiniz.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Ocak 2009 Yazar Paylaş 17 Ocak 2009 Cavit Ağam süpersin. :) Resim olayına haftaya bende el atacam makineyi alıyorum bugün kısmetse yeniden Güzel maçtı ne şutlar çektim bu maç bide şöyle bi fiyakalı olanı girmedi içeri Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 17 Ocak 2009 Paylaş 17 Ocak 2009 İnan dede gibi çıkmış canım, haklısın, inan dede, inan dede, romatizmaların ne durumda? bu iş böyle olmayacak, böyle durarak , koşmadan oynanmazmı bu oyun acep? Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 17 Ocak 2009 Paylaş 17 Ocak 2009 İnan dede gibi çıkmış canım, haklısın, inan dede, inan dede, romatizmaların ne durumda?bu iş böyle olmayacak, böyle durarak , koşmadan oynanmazmı bu oyun acep? abi nerde dede gibi çıkmışım. Hemen değiştireyim daha gencim ben yaaa. Yanlış bilgilendirme olmasın Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 17 Ocak 2009 Paylaş 17 Ocak 2009 sende haklısın İnan! dededen ziyade penguen gibi çıkmşsın, ellere bak Yorum bağlantısı
Tolga Kaya 17 Ocak 2009 Paylaş 17 Ocak 2009 Kaç cumadır katılıp şu salebin tadına bakcam sizlerle tanışcam ama hep bi muhalefete takılıyorum bu haftada hava muhalif tavrını sergiledi benim için. Kısmet önümüzdeki maçlara artık Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 17 Ocak 2009 Paylaş 17 Ocak 2009 Kaç cumadır katılıp şu salebin tadına bakcam sizlerle tanışcam ama hep bi muhalefete takılıyorum bu haftada hava muhalif tavrını sergiledi benim için. Kısmet önümüzdeki maçlara artık ilginçtir, son 4 maçın 3 ünde izmir yağışlıydı, ama alsancakta yağış olmuyor, dün süper bir havada maç yaptık Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 18 Ocak 2009 Paylaş 18 Ocak 2009 oynanir abi, playstation denilen bir sey var Sen önce pc yi ayarla da flight simulator x yapalım, projeksiyon benden, plazmalarıda yan camlar yaptıkmıydı, hatunlarıda hostes, have a nice flight! cabin creeeew, slides armed and cross check, Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 18 Ocak 2009 Paylaş 18 Ocak 2009 Sen önce pc yi ayarla da flight simulator x yapalım, projeksiyon benden, plazmalarıda yan camlar yaptıkmıydı, hatunlarıda hostes, have a nice flight! cabin creeeew, slides armed and cross check, Kaptaaan Devam ettt ''' Yorum bağlantısı
Onur Demir 19 Ocak 2009 Yazar Paylaş 19 Ocak 2009 Ben bu hafta yan çizebilirim arkadaşlar. Çorluya Ceyda'nın memlekete gitme ihtimali var perşembeden. Çarşamba kesinleşir haber veririm size ben... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 ali yok muhlis yok maho yok onur yok naabiciz maç işini? Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 nasıl yok ya gözden çıkartıyorsunuz beni ben ve Benim Ronaldo Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 güseeeeel liste: amaç cem maho ronaldo de assis moreira burhan emre inan elleri görelim, acil, yarın sahayı tutacağım Yorum bağlantısı
Burhan Düver 20 Ocak 2009 Paylaş 20 Ocak 2009 perşembe ve hatta cumaya kadar bekleyelim derim. Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 20 Ocak 2009 Paylaş 20 Ocak 2009 HAydi İzmir HAydi. BU Cuma yağmur yokmuş hava sıcakmış. Nerdesiniz. Yorum bağlantısı
Onur Demir 21 Ocak 2009 Yazar Paylaş 21 Ocak 2009 Arkadaşlar benim gidişiö kesinleşti. Kısmetse Bu akşamdan çıkıyorum, Çanakkalede gece konaklayıp sabah çorluya devam ediyorum. Belki cumartesi istanbul yaparım. Pazar günü Dönüş yapacam kısmetse. Varmı istediğiniz bişeyler... Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 21 Ocak 2009 Paylaş 21 Ocak 2009 Arkadaşlar benim gidişiö kesinleşti. Kısmetse Bu akşamdan çıkıyorum, Çanakkalede gece konaklayıp sabah çorluya devam ediyorum. Belki cumartesi istanbul yaparım.Pazar günü Dönüş yapacam kısmetse. Varmı istediğiniz bişeyler... sağlıcaklagit gel.kazasız belasız. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 21 Ocak 2009 Paylaş 21 Ocak 2009 Evet Alın size Bomba Görev Aşığı Biri Olarak Hafta Sonu Ankarada Olmam Gerekiyor. Yani Bu Ne Anlama Geliyor.Maça Gelemiyorum (İnş değişir O zamana Kadar) Bu İşin Güzelliği Burada Ne zaman Nerede Olacağınız belli Olmuyor.. Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 21 Ocak 2009 Paylaş 21 Ocak 2009 Evet Alın size BombaGörev Aşığı Biri Olarak Hafta Sonu Ankarada Olmam Gerekiyor. Yani Bu Ne Anlama Geliyor.Maça Gelemiyorum (İnş değişir O zamana Kadar) Bu İşin Güzelliği Burada Ne zaman Nerede Olacağınız belli Olmuyor.. Sanada iyi yolculuklar abi. Kazasız belasız. Maçı ne yapıoz bu hafta arkadaşlar hemen listeye ekleyin kendinizi.. İnan........ Yorum bağlantısı
Recommended Posts