İçeriğe Yönlendir

C-Max Ateşleme Bobini Sorunu


Hakan Neğiş

Recommended Posts

Hakan Neğiş

Merhabalar arkadaşlar, Yer: Isparta Pürlü Otomotiv (Ford Yetkili Servisi) Aracim yol da kaldi, Kasko nun yol yardımı ile Servise çektik. Sorun Ateşleme Bobini işlevini kaybetmiş dediler. Değiştiricez dediler. Fiyat? dedim tamı tamına 250 YTL . Ben şok oldum :o Bu meret bu kadar pahalı mi yaaa....nette arastiriyorum, bir kac sitede buldum 75-90 ytl arası...Abi nedir bu yaa. :D Yuh dedim içimden. Servis kazıktır derlerdi, doğruymuş valla.... bu konuyla lakali fikirleri olan arkadaslar dan yardım alabilirim... Daha önceki forum konusu olarak yazdiğim aracin, hareket halinde iken motorun stop etmesi de bu bobinle alakali olabilirmi ne dersiniz? Tesekkur ederim simdiden...

Aracim:

FORD FOCUS C-Max 1.6 Trend

2004

LPG-Benzin

halen 250 nin etkisinden kurtulmus değilim. Bi daha gitmemeliyim bence oraya , yoksa yanılıyormuyum. :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bobin ile alakalı olabilir. Forumda 150 ytl civarı orjinal parça fiyatı konuşulmuştu galiba. Sanayi de araştırmanız lazım.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Guest Adnan ?eng
(düzenlendi)

Servis ile ilgili sıkıntınıza katılıyorum. Bende de 2000 benzinli focus var bu yaz bende aynı durumda Fethiye'de yolda kaldım, silindirin biri çalışmıyordu. Ateşleme bobini değişecek dediler ve değiştirdiler sağolsunlar.

Ücreti işçilik hariç 242,36-YTL +Kdv

Yolda kalmışsın ne yapacaksın değiştirelim dedik. İstanbul'a döndüm birkaç yerde fiyat sorum 70-80-90 YTL fiyatlar aldım. Tabi bu fiyatları duyunca insanı acıtıyor, yazıklar olsun Allah kimseyi servisin eline düşürmesin diyorsun.

Acını paylaşıyorum....

tarihinde Adnan ?eng tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Orkun Özbay

piyasada çin malı motorcraftlar var daha uygun fiyata.

ama bana kalırsa vardır bir farkı ama yine de 200 tl fark kadar değildir...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...