İçeriğe Yönlendir

Bu hoparl&#246rler nasıl, yardımcı olurmusunuz?


Mehmet Aksoy

Recommended Posts

Mehmet Aksoy
(düzenlendi)

Arkadaş her ford fiesta teyp madurundan biri olarak mp3 player destekli müzik dinlemekteyim :) inş. cd çalar taktırcam ama ondan önce mp3 playerdan sanırım aşırı ses açmamdan sağ ön ve sol arka hoparlörler patladı ve kısa bir araştırma yaparaktan 13 cm hoparlör almam gerektiğini öğrendim mediamarkt de (SONY XS-F1335 OTO HOPARLÖR) buldum fiyatıda 39ytl. sizce nasıl iyi mi bu hoparlörler sol önü arkaya geçirip bunları önlere takıyım diorum ?

Birde ordaki elemana sordugumda kasnak gerekiyor dedi ve montaj+kasnak hoparlör hariç 40-50 tutar dedi bu konuda da saçmaladıgını düşünüyorum yani bu kadar pahalımı bu kasnak montaj ?

tarihinde Ruhi G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

fiestanın hoparlör yuvası 13 cm ise, sizin yazdığınız Sony de 13 cm, kasnak gerekmezki? Kasnak: oval tipli kapı varsa (mondeo-focus) bunlara 16 cm yuvarlak hopalör takmak için kullanılan bir nesne.

Yorum bağlantısı
Mehmet Aksoy

bu arkası uzun oldugu için kapıya değip ses yapıyomuş ondan kasnak gerekliymiş die sölediler bende şaşırdım ne yapıcamı :) inş. sizin dediğiniz gibidir

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu olaiblir, mıknatıs kısmı uzun gelebilir birşey diyemem. Sizin montajda kullanılacak kasnaki 13 cm çaplı 18 mm. mdf den imal bir çeşit bilezik olacak.

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım

Kapılar 13 cm oval... Slim kasa hoparlörler var sorunsuzca yerine oturan...Ankarada nerdesin tavsiye edebileceğim yerler olur :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Aksoy

gölbaşı bahçeli emek sokullu dikmen genelde buralardayım...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...