Aydın Bengü 17 Ocak 2009 Paylaş 17 Ocak 2009 Park halindeyken kesici cisimlerle yırtılan lastikler kaskoya girer mi? Girerse hasarsızlık indirimini etkiler mi? Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 17 Ocak 2009 Paylaş 17 Ocak 2009 1-kaskoya girer 2-poliçeye, şirkete göre değişir.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ocak 2009 Paylaş 17 Ocak 2009 1-kaskoya girer2-poliçeye, şirkete göre değişir.. +1 Yorum bağlantısı
Metin Duba 21 Ocak 2009 Paylaş 21 Ocak 2009 Kaskoya girer.Ancak şirketlerin bazısı eksper gönderiyor.Sebebide lastik ömrünün tespiti. Eğer tırnak derinliği gitmiş, ömrünü tüketmek üzereyse şirket ödemeyebiliyor. Ancak lastikler yeni ya da yeni sayılacak durumda ise problem yok. Diğer taraftan böyle bir hasar hasarsızlığı etkiler. Tabi alınan poliçeye iyice bakmak gerekli.Olurya bazılarında cam hasarlarındakine benzer uygulamalar lastikler için de olabilir.Rekabet adına özel şartlar zaman zaman değiştiriliyor. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 21 Ocak 2009 Paylaş 21 Ocak 2009 lastik degişiminde hasarsızlık bozmayan şirket var mı bildiginiz? Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 22 Ocak 2009 Paylaş 22 Ocak 2009 lastik degişiminde hasarsızlık bozmayan şirket var mı bildiginiz? anadolu sigorta kasko bedelinin yüzde 10'una kadardır sanırım hasarlarda hasarsızlığı bozmuyor.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 2 gün önce Gaziantepte benim evin 1 üst caddesinde 25 aracın lastiklerini bıçaklamışlar (hemde bütün lastiklerini). Yorum bağlantısı
Guest Ak?n Atakan 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 anadolu sigorta kasko bedelinin yüzde 10'una kadardır sanırım hasarlarda hasarsızlığı bozmuyor.. koç allianzda 650 ytl nedeniyle hasarsızlığımı bozdular..inkisar bedeli olarakta 1750 ytl belirlemişler..Kasko bedelinin yuzde 10 u ne kadar doğru bilmiyorum ama bu sene Anadolu sigorta düşünüyorum ben de Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 İnkisar bedeli nedir.. ? Allianz Sigorta; rücusuz hasarlarda, rakama bakmaksızın, hasarsızlık indirimi kademesini 2 basamak geri götürür. Yorum bağlantısı
Guest Ak?n Atakan 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 Ben de tam bilmiyorum..acentemin dediği bu...Ancak anladığım hasarımı daha ucuz olsun diye sanayi vb..yerlerde yaptırsam dahi kaskonun yetkili serviste yapılmış gibi fiyat çıkardığı...Bir nevi gücenme...Sizin de dediğiniz gibi allianz rakama bakmıyormuş bunu yeni öğrendim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 Ben de tam bilmiyorum..acentemin dediği bu...Ancak anladığım hasarımı daha ucuz olsun diye sanayi vb..yerlerde yaptırsam dahi kaskonun yetkili serviste yapılmış gibi fiyat çıkardığı...Bir nevi gücenme... Allinaz'da böyle bir şey yok... Yorum bağlantısı
Recommended Posts