İçeriğe Yönlendir

Wd 40'ın Kullanıldığı Yerler

Sani Gerşon

Recommended Posts

Hort. :)

Az önce WD40 kutusunda bir yazı dikkatimi çekti. : "not for resale in india.... " Google amcanın çeviricisi :"Hindistan satmak için değil." Bunu diyor

Bunun neden yazdığını bilen var mı?

Şu an elime yeni bir wd40 geldi bu yazıyı göremedim dış ambalaj kutusumu var sende?Bendeki spreyde bu yazı yok. :good1:

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Ben İzmir'de bir satıcıda 3 liraya gördüm aldım, sahte olabilir mi ? normalde 9-10 lira sanırım.

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit
Şu an elime yeni bir wd40 geldi bu yazıyı göremedim dış ambalaj kutusumu var sende?Bendeki spreyde bu yazı yok. :fiuw:

Hırs yaptım. :) İş yerinde akşam fotosunu çekip ekleyeyim.

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Fotoğraf çekeyim dedim güzel çıkmadı telden, ama inat ettim çekicem. :D

:wub::D:D:unknw:

Yeni foton güzelmiş Abi. :D Hayırlı olsun. :)

Yorum bağlantısı
Fotoğraf çekeyim dedim güzel çıkmadı telden, ama inat ettim çekicem. :unknw:

Yeni foton güzelmiş Abi. :D Hayırlı olsun. :wub:

Teşekkür ederim. :D

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Tahir İlter

Gördüm ve geldim abi :D En son yorumum ıssız adaya düşersek yanımıza alacağımız 3 şeyden biri :p Valla benle doğan ilk wd-40 kullanım alanlarını buraya yazamıyorum ban yerim diye bu arada o gizemli kişi kim ya sen biliyor musun abi :p

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

Senin yazdığını görmeden hah dedim biri konu hortlaşmış kesin bana laf vardır dedim Abi sen çıktın :D Wd-40'ın bir özelliği daha ölmüşü diriltir(konu olarak) :D:p

Adnan Abi ye hiç bulaşmayalım soğuk içmiş belli kafa güzel :D

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Ne ürünmüş yav.Bende mi alsam ne.... :D :D :D Her eve lazım...

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

wd-40 bıyıkları gür ve simsiyah yapar.

eskiden bizim köyde gresi yaranın üzerine sardıklarını görmüştüm :)

Nedendir nasıldır bilmem ama kanı çok hızlı pıhtılaştırıyor gres yağı. Yoğunluğundandır diye tahmin ediyorum. :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Vaşşş ne güzel olmuş.Bu kadar ısrardan sonra bende alacağım.Benim arabada çok işime yarar sanırım.Alınca bir konu açarım artık nerelerine kullanayım diye. :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ahmet Topcu

Bu üstteki foto sahteye benziyo:) bakarsanız aküler farklı. Şimdi gelelim bu asrın buluşuna yaklaşık 2 yıldır her bir yerde kullanıyorum felaket derecede faydasını gördüm araç motoru temizlerken aklımda acaba elktronik yerlere zarar verirmi diye soru işaretleri vardı ancak eski bir bilgisayarla yapmış olduğum deneyde hiç bir zararı olmadğını gördüm anakart hatta işlemci dağil olmak üzare wd-40 bayosu yaptırdım ve pc de hiç bir şekilde sorun oluşmadı takır takır çalıştı :) anakartta 0 gibi oldu :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bu üstteki foto sahteye benziyo:) bakarsanız aküler farklı. Şimdi gelelim bu asrın buluşuna yaklaşık 2 yıldır her bir yerde kullanıyorum felaket derecede faydasını gördüm araç motoru temizlerken aklımda acaba elktronik yerlere zarar verirmi diye soru işaretleri vardı ancak eski bir bilgisayarla yapmış olduğum deneyde hiç bir zararı olmadğını gördüm anakart hatta işlemci dağil olmak üzare wd-40 bayosu yaptırdım ve pc de hiç bir şekilde sorun oluşmadı takır takır çalıştı :) anakartta 0 gibi oldu :)

Evet, Hiç bir yere zararı olmaz, ben eski arabadaki 10 yıllık kirleri wd40 ile sökmüştüm...

Yorum bağlantısı
Ahmet Topcu

Evet, Hiç bir yere zararı olmaz, ben eski arabadaki 10 yıllık kirleri wd40 ile sökmüştüm...

Arkadaşımın gazlı golf'ü var motoru leş gibi gaz beynide açıkda duruyo su kaçar yada zarar gelir diye temizlemek istemiyo. Eğer pc devrelerine zarar vermediyse gaz beynine wd-40 hiç bir zararı olmaz hatta faydası olur diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Saç idare eder ama denk gelirsem alıcam birtane. Kesin.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Yildirim Karaca
(düzenlendi)

yakında wd 40 ı  olmayana kız da vermeyecekler

tarihinde Yildirim Karaca tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Bu forum wd 40 satışlarını epey arttırmış olmalı :biggrin: ben de aldım ama kaç aydır daha hiç kullanmadım. :unsure2:  

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ertuğrul Yenilmez

bir kaç gündür aracımın (mk3 mondeo 2001) sol arka kapısı uzaktan kumanda ile çift kilitleme yaptığım halde açılmıyor ve kilitlenmiyordu forumda wd 40'ın ne kadar faydalı bilgisini öğrendim ve uyguladım sonuç mu  :bravo:  :good1:  harika ayrıca ön kapıdan aracımın bütün kapıları kilitlenmiyordu o bile çözüldü artık ne kadar güzel oldu ama bir sorum olacak siz değerli forum abilerime ve arkadaşlarıma  :unsure2:  şuan artık ön kapıdan merkezi kilidi aktif yapabiliyorum bütün kapılar kilitleniyor ama açılmaya gelince içerden açamıyorum ancak arabayı stop ediyorum otomatik açılması gerekmiyor mu ? ikincisi ise ancak kontak anahtarındaki kumanda ile açabiliyorum şimdiden vereceğiniz önemli bilgiler için teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...