Mehmet Kaya 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 bir kaç gündür aracımın (mk3 mondeo 2001) sol arka kapısı uzaktan kumanda ile çift kilitleme yaptığım halde açılmıyor ve kilitlenmiyordu forumda wd 40'ın ne kadar faydalı bilgisini öğrendim ve uyguladım sonuç mu harika ayrıca ön kapıdan aracımın bütün kapıları kilitlenmiyordu o bile çözüldü artık ne kadar güzel oldu ama bir sorum olacak siz değerli forum abilerime ve arkadaşlarıma şuan artık ön kapıdan merkezi kilidi aktif yapabiliyorum bütün kapılar kilitleniyor ama açılmaya gelince içerden açamıyorum ancak arabayı stop ediyorum otomatik açılması gerekmiyor mu ? ikincisi ise ancak kontak anahtarındaki kumanda ile açabiliyorum şimdiden vereceğiniz önemli bilgiler için teşekkürler Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Konunuzu birleştirdim. Saygılarımla. 1 Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Konunuzu birleştirdim. Saygılarımla. teşekkür ederim yavaş yavaş öğreneceğim forum kurallarını 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 (düzenlendi) Kapı kilitlerine wd40 sıktım bir zararı olmaz inşallah birde manifold borusumudur tam adını bilmiyorum turbonun alt tarafında onun borusunuda sildim wd40 ile pas bırakmadı.. 29 Aralık 2013 tarihinde Kadir Türkeli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Adam doğru formülü kırkıncı denemesinde bulmuş da ondan adı WD 40 olmuş. 6 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 benzin deposuna bi şişe vd kırk döksem ne olur Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Adam doğru formülü kırkıncı denemesinde bulmuş da ondan adı WD 40 olmuş. NOD32'yi Ispartalılar bulmuş ile kafa kafaya yarışır 4 Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 (düzenlendi) NOD32'yi Ispartalılar bulmuş ile kafa kafaya yarışır Hiç araştırmadın di mi, akademisyen? ----------------------------------------------------------- WD-40 is the trademark name of a lubricant, penetrating oil and water-displacing spray. It was developed in 1953 by Dr. Norm Larsen, founder of the Rocket Chemical Company, in San Diego, California. WD-40, abbreviated from the phrase "Water Displacement, 40th formula," was originally designed to repel water and prevent corrosion, and later was found to have numerous household uses. Larsen was attempting to create a formula to prevent corrosion in nuclear missiles, by displacing the standing water that causes it. He claims he arrived at a successful formula on his 40th attempt. WD-40 is primarily composed of various hydrocarbons. WD-40 was first used by Convair to protect the outer skin, and more importantly, the paper thin "balloon tanks" of the Atlas missile from rust and corrosion. These stainless steel fuel tanks were so thin that, when empty, they had to be kept inflated with nitrogen gas to prevent their collapse. WD-40 first became commercially available on store shelves in San Diego in 1958. Not: NOD32'yi cidden siz bulmadınız mı? 29 Aralık 2013 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 (düzenlendi) Hiç araştırmadın di mi, akademisyen? ----------------------------------------------------------- WD-40 is the trademark name of a lubricant, penetrating oil and water-displacing spray. It was developed in 1953 by Dr. Norm Larsen, founder of the Rocket Chemical Company, in San Diego, California. WD-40, abbreviated from the phrase "Water Displacement, 40th formula," was originally designed to repel water and prevent corrosion, and later was found to have numerous household uses. Larsen was attempting to create a formula to prevent corrosion in nuclear missiles, by displacing the standing water that causes it. He claims he arrived at a successful formula on his 40th attempt. WD-40 is primarily composed of various hydrocarbons. WD-40 was first used by Convair to protect the outer skin, and more importantly, the paper thin "balloon tanks" of the Atlas missile from rust and corrosion. These stainless steel fuel tanks were so thin that, when empty, they had to be kept inflated with nitrogen gas to prevent their collapse. WD-40 first became commercially available on store shelves in San Diego in 1958. Not: NOD32'yi cidden siz bulmadınız mı? Sürekli geyik sürekli geyik... Sonunda olacağı buydu.. Kimse ciddi yazınca inanmıyor Araştırma on numero :bravo:Belgelerle kanıtlarla gelmişsin Murat Hocam 30 Aralık 2013 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Ben bilmediğim için sormuştum...Karikatür bölümüne mi yazdım yanlışlıkla. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 bir kaç gündür aracımın (mk3 mondeo 2001) sol arka kapısı uzaktan kumanda ile çift kilitleme yaptığım halde açılmıyor ve kilitlenmiyordu forumda wd 40'ın ne kadar faydalı bilgisini öğrendim ve uyguladım sonuç mu harika ayrıca ön kapıdan aracımın bütün kapıları kilitlenmiyordu o bile çözüldü artık ne kadar güzel oldu ama bir sorum olacak siz değerli forum abilerime ve arkadaşlarıma şuan artık ön kapıdan merkezi kilidi aktif yapabiliyorum bütün kapılar kilitleniyor ama açılmaya gelince içerden açamıyorum ancak arabayı stop ediyorum otomatik açılması gerekmiyor mu ? ikincisi ise ancak kontak anahtarındaki kumanda ile açabiliyorum şimdiden vereceğiniz önemli bilgiler için teşekkürler Yaptığınız işlem geçici çözümdür. (wd 40 sıkmak) Zamanla yine eski haline tekrar dönecek. Yüksek ihtimal kilitlerden biri bozuk. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Son kar yağışının ardından arabanın altından inanılmaz gacırtılar gelmeye başladı.Wd-40 sıktım banamısın demedi.Sonra dura lube sıktım her şey normale döndü. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Son kar yağışının ardından arabanın altından inanılmaz gacırtılar gelmeye başladı.Wd-40 sıktım banamısın demedi.Sonra dura lube sıktım her şey normale döndü. Lastik kısımlara (viraj demir lastiği Rot başı toz lastiği,Rotil toz lastiği gibi) parçalara Slikon sprey iyi gelir. Diğer türlü metal parçalara (rotil rot kolu vs..) Sıvı gres. Ama bunlar belli bi miktar sesi keser,Sonra yine devam eder... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Pazar günü evde gıcırdayan kapı kolları vardı.Onları yağladım wd-40 ile çok iyi oldular.. Menteşe gıcırdamıyor kapı kolları gıcırdıyor ne işse Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 millete sorarsan neredeyse basura bile ince plastik ucuyla wd 40 sıkılmalı. o denli mucizedir. 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 millete sorarsan neredeyse basura bile ince plastik ucuyla wd 40 sıkılmalı. o denli mucizedir. Basur gıcırdıyorsa sıkacan tabii olm. 5 Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Lastik kısımlara (viraj demir lastiği Rot başı toz lastiği,Rotil toz lastiği gibi) parçalara Slikon sprey iyi gelir. Diğer türlü metal parçalara (rotil rot kolu vs..) Sıvı gres. Ama bunlar belli bi miktar sesi keser,Sonra yine devam eder... Bu yaz alt tablayı yan sanayi ile değiştirttim.9 yıl azıcık bile ses yapmamıştı.Bu sene ilk donda darma duman oldu.Ses tekrarlarsa orjinal tablayla değiştiririm. Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Yaptığınız işlem geçici çözümdür. (wd 40 sıkmak) Zamanla yine eski haline tekrar dönecek. Yüksek ihtimal kilitlerden biri bozuk. hakan bey yazın hiç bir sıkıntı yoktu aslında hatanın birazıda benden kaynaklanıyor gibi çünkü daha önceki aracım caddy idi ve kayar kapıları yağlamak için aldığım sprey yağ ile yağladım bol miktarda ve havalar soğuyun cada malum katılaştı sebeb bu gibi göründü bana ama kontrol etmekte fayda var yinede teşekkürler Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Moderatör tarafından forumun delisine bi WD40! Ee Sani? Adresim Mehmet'te var Sayın Gerşon. Eee kargo yapmayanın 2 yüzü simsiyah olur bu cevaba Eyvallah Sayın Bayur. Büyük olsun Sani. Yüzsüzlük yapmışken tam yapalım bari. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Aralık 2013 Yazar Paylaş 30 Aralık 2013 Abi ben gönderdim, kargoda kaybolmuş olmasın? Aaa bi sn, kargocu aramıştı beni. Abi ben o eve girmem demişti. Zamanında birileri kovalamış falan Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Abi ben gönderdim, kargoda kaybolmuş olmasın? Aaa bi sn, kargocu aramıştı beni. Abi ben o eve girmem demişti. Zamanında birileri kovalamış falan Anladım Sağni. Kayıtlara geçtim canım. Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 2001 fiesta WD-40 ile komple merkezi kilit bakımı, Arkadaşlar merhaba ; bugün koçtaş'ta WD 40 200 ml indirimde idi, bir kutu alarak arabamın komple kapı kilitleri, bagaj kapağı menteşe ve kilitlerine motor kapak kilitlerine,kapıların gergi yaylarına uyguladım, sonuç mükemmel,bagaj kapağı kumandadan 50mt den açılmaya başladı,kapılar çok yumaşak bir şekilde ve sessiz kapanıyor, acaba bu WD-40 sprey temizleyiciyi 2001 fiesta ghıa aracımın başka hangi parçalarında veya nerelerinde kullanabilirim,cevap için teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Abi arabanın farlarına sıkılınca mercekli gibi yansımayı azaltıyor.Arabanın kaportasına sürülünce yağmur kaydırıcı gibi davranış gösteriyor. Emniyet kemerine sıkınca iş yerinden kaçmak için üstünü değiştirme bahanesine yarıyor O bu değilde Bagaj açma sistemi nasıl çalışıyor ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ocak 2014 Yazar Paylaş 11 Ocak 2014 2001 fiesta WD-40 ile komple merkezi kilit bakımı, Arkadaşlar merhaba ; bugün koçtaş'ta WD 40 200 ml indirimde idi, bir kutu alarak arabamın komple kapı kilitleri, bagaj kapağı menteşe ve kilitlerine motor kapak kilitlerine,kapıların gergi yaylarına uyguladım, sonuç mükemmel,bagaj kapağı kumandadan 50mt den açılmaya başladı,kapılar çok yumaşak bir şekilde ve sessiz kapanıyor, acaba bu WD-40 sprey temizleyiciyi 2001 fiesta ghıa aracımın başka hangi parçalarında veya nerelerinde kullanabilirim,cevap için teşekkür ederim.. Konunuzu birleştirdim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 bakalit aksamdada kullanabilirsiniz, güzel parlatır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts