Misafir 14 Temmuz 2009 Paylaş 14 Temmuz 2009 Ben kapı menteşelerine sıktım, kapı zor kapanmaya ve gıcırdamaya başladı ama baya pas söktü, sonra gresi sürdüm mis gibi oldu Yorum bağlantısı
Ersin Karaca 14 Temmuz 2009 Paylaş 14 Temmuz 2009 Bi videoda adam lastiği şişiriyodu wd40'la Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 14 Temmuz 2009 Paylaş 14 Temmuz 2009 Ben motoru temizliyorum..Kapı menteşelerine kilitlere sıktım...Ayrıca evdeki herşeye anahtar deliğine kadar Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 14 Temmuz 2009 Paylaş 14 Temmuz 2009 Nedir Bu Wd Kırk'IN Sizden Çektiği Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 14 Temmuz 2009 Paylaş 14 Temmuz 2009 Sanayide bir honda civic sahibiyle karşılaşdım.Bağaj kilidine anahtar girmiyormuş.Wd-40sık düzelir dedim.Arkadaş kontak spreyi sıktım dedi. Yoo o iş onunla olmaz dedim asrın icadı wd- 40 la yapacaksın ;dur benim yanımda var deyip ,başladım temizlemeye .10 dakika sonra eskisi gibi oldu Yorum bağlantısı
Yusuf Esin 14 Temmuz 2009 Paylaş 14 Temmuz 2009 kapıların bağlantı yerlerine wd40 sıktım. gıcırtıdan eser kalmadı. harika bi ürün. Yorum bağlantısı
Rıdvan Kocabaş 15 Temmuz 2009 Paylaş 15 Temmuz 2009 Ben motoru temizliyorum..Kapı menteşelerine kilitlere sıktım...Ayrıca evdeki herşeye anahtar deliğine kadar Motor temizlenebiliyor mu Wd-40 la Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Temmuz 2009 Paylaş 15 Temmuz 2009 Temizlenir elbet ama sağlıklı olmuyor.Yani güzel temizler ama sonra iyi kurulanmazsa daha çabuk toz tutar.Bazı servisler sıkıyor kolaylarına geliyor.Anlık güzel oluyor ama 3-5 gün sonra eskisinden kötü duruma geliyor.Bez yardımıyla iyice kurulanırsa olur ama.. Yorum bağlantısı
Halil Gecegörür 16 Temmuz 2009 Paylaş 16 Temmuz 2009 Motor temizlenebiliyor mu Wd-40 la Rıdvan bey, bu WD-40 forumun en sevdiği konudur, arada açılması ve üzerine tartışılması gerekir Eski topiklerde çok hararetli tartışmalar olmuştur. WD-40 la motor temizlenmez ama temizmiş gibi gözükür. Kauçuk aksamı (kapı fitilleri, hortumlar gibi) besleyip koruduğu rivayet olur. Yorum bağlantısı
Bilim Özemir 16 Temmuz 2009 Paylaş 16 Temmuz 2009 Her derde devaymıs bu Wd-40 gorursem kesın alacam anlatılanlara göre elbet bır gun işime yarar Yorum bağlantısı
Rıdvan Kocabaş 17 Temmuz 2009 Paylaş 17 Temmuz 2009 Her derde devaymıs bu Wd-40 gorursem kesın alacam anlatılanlara göre elbet bır gun işime yarar Bende öyle düşünerek aldım :lol2: Yorum bağlantısı
Fevzi Köse 17 Temmuz 2009 Paylaş 17 Temmuz 2009 Daha önceki tartışmalarda yanlış hatırlamıyosam cam lastiklerine sıkıldığında cam açarkenki gıcırtıyı geçirdiği söylenmişti ancak denedim işe yaramıyor. Sıcak havalarda cam açıp kapatırken çok gıcık sesler çıkıyor buna ne çözüm önerebilirsiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Eylül 2009 Paylaş 17 Eylül 2009 Rıdvan bey, bu WD-40 forumun en sevdiği konudur, arada açılması ve üzerine tartışılması gerekir Eski topiklerde çok hararetli tartışmalar olmuştur.WD-40 la motor temizlenmez ama temizmiş gibi gözükür. Kauçuk aksamı (kapı fitilleri, hortumlar gibi) besleyip koruduğu rivayet olur. Wd-40 iyi bişeydir.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Eylül 2009 Paylaş 17 Eylül 2009 Daha önceki tartışmalarda yanlış hatırlamıyosam cam lastiklerine sıkıldığında cam açarkenki gıcırtıyı geçirdiği söylenmişti ancak denedim işe yaramıyor. Sıcak havalarda cam açıp kapatırken çok gıcık sesler çıkıyor buna ne çözüm önerebilirsiniz? Silikon sprey sıkın. Motora sıktığınızda ya her yeri sileceksiniz yada su tutacaksınız, yoksa acaip toz çeker. Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 17 Eylül 2009 Paylaş 17 Eylül 2009 Diş ağrısına bile iyi geldiği söyleniyo ama Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2009 Paylaş 17 Eylül 2009 Tuzlu sudan çıkarılmış ve yıkanmamış civata-somun elime geçmişti. Mengene-levye-çekiç-buldozer, ne yaptıysam sökemedim. Wd-40 layıp 1 gece bekledim. Pense ucu ile ilk çevirmeden sonra, el gücü ile devamı geldi. Doğan ımın tüm elektrik aksamına fıslardım (yani, 2-3 parça), nem yüzünden hiç yolda kalmadım. Röno Spring bile Wd-40 sonrası yağmurlu havalarda ilk marşta çalışıyordu. Yorum bağlantısı
Ali Emre Öksüz 18 Eylül 2009 Paylaş 18 Eylül 2009 Ben bu WD-40ı 2-3yıl önce bilmeden motor temizlemede kullandım. Fakat kontak sprey gibi uçucu olduğunu varsayarak motor demirinede (Dokunmayın-ellemeyin-el işareti üstünde çizgi olan yere) sıkmışım. Sabah bi sınava gidiyordum takribi 5dakka sonra ışıklarda durunca ön kaputtan beyaz beyaz dumanlar çıktığını gördüm. Allahtan 300-400mt sonra okula vardım durmadan. Kaputu açtım hala alevsiz olarak yanmaya devam edior WD-40. Yana yana bitti soğuyunca motor. Bu deneyimimden sonra evdeki kapılarda kullanıyorum gayet güzel oluyor gıcırtı falan kalmıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Eylül 2009 Paylaş 18 Eylül 2009 Kelliğe bile iyi geldiği söylenir. Selo denemiştir kesin.. Hortlatmışsın. Hayırdır? Birine göstermem gerekiyordu bu konuyu da. Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 18 Eylül 2009 Paylaş 18 Eylül 2009 Kelliğe bile iyi geldiği söylenir. yanlış Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak 24 Temmuz 2010 Paylaş 24 Temmuz 2010 kapılarımdan gıcırtı geliyor camlarım aşşağı yukarı inerken de ses geliyor hb ler için bagajın tavanla birleştiği yerden ses geliyor birde kışın eskişehirde hava -10 dan aşşağı düştüğünde sağ kapı ve sol yolcu kapısı kapanmıyor arkadaşlar kapıları tutarak gidiyorlar klimayı açıyorum araç iyice ısındıktan sonra kapanıyor. bunlardan hangisini wd 40 ile giderebilirim yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Temmuz 2010 Paylaş 24 Temmuz 2010 (düzenlendi) Cam fitillerinin içine Kapı ve bagaj kilitlerine Kapı lastiklerinede sprey silikonlar var onlardan kullanın (wd 40 kullananda var) 5 Mayıs 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts