İçeriğe Yönlendir

Wd 40'ın Kullanıldığı Yerler

Sani Gerşon

Recommended Posts

Servet Aydın

Durduk yerde sapıtan kartlar oluyor. Kart üzerine tatbik edip bir saat bekliyorum. Sonrasında süzüp ılık hava tutuyorum. Hemen hemen hepsi çalışır hale geliyor. Birtek kelliğe çaresi yok :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer

Abi arabanın farlarına sıkılınca mercekli gibi yansımayı azaltıyor.Arabanın kaportasına sürülünce yağmur kaydırıcı gibi davranış gösteriyor.

Emniyet kemerine sıkınca iş yerinden kaçmak için üstünü değiştirme bahanesine yarıyor :) O bu değilde Bagaj açma sistemi nasıl çalışıyor ?

Aracım , 2001 ford fiesta ghıa ,

merkezi kilitin haricinde bagaj kapağı orjinalinde var uzaktan kumanda ile açılyor,

WD-40 kullanmadan önce 3-5 metre mesafeden bagaj kapağını anca açıyordu,deneme yaptım,

fakat WD-40 kullandıktan sonra 40-50 metreden açtı,kapı gergileri ve kilitler daha yumuşak ve sessiz oldu yani araca bir konfor geldi,fark çok fazla belli oldu,tavsiye ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer

Ayrıca sensör bağlantılarına'da kullandım,

araçta bulunan Hız sensör soketi dahil 4 adet sensör soketini açarak wd-40 kullandım,hava tutarak

temizledim. sonuç çok iyi, yarın bir ara zaman bulabilirsem kullandığım yerlerin bir resmini eklerim

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Bizde de fiesta 2001 1.25 flair var bizim niye bagajımız açılmıyor ya :)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
Bizde de fiesta 2001 1.25 flair var bizim niye bagajımız açılmıyor ya :)
Ben yaptirdim aciliyor benimki dogan slx motoru sagolsun :) tarihinde Beyazıt Gündem tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Yasin Şimşek

Konuyu hortlatıp şu linki paylaşıyorum. 1.20 den sonra neler yapıyor öyle  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...