Deniz Tayanç 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 bugün yıldız sanayi (hurdacılardan) 2009 arkadan kazalı focus titanyumdan komple kolçağını ve küllük kısmını söktürdüm tertemiz 150tl ye pazarlık yaparak aldım, sadece montajı kaldı ve diğer bir dükkandada 2009 focus titanyum x in orjinal mercekli farlarını buldum ve 400 tl istedi benim farları almak kaydıyla yalnız farlar daha sıfır arabadan sökülmüş satıcının dediğine göre araç tırdan düşmüş ve parçalarını satıyorlarmış. cumartesi günü anlaşırsak alacağım titanyum x in farlarını. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 deniz şimdiden hayırlı olsun..montajdan sonra resimlerini görelim buradanda.... :lol2: Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 19 Mart 2009 Yazar Paylaş 19 Mart 2009 (düzenlendi) Orjinalci biri olarak takdir ettim seni. 150 TL orjinal kolçak için süper bir rakam. Farlar için 400 fark da iyi aslında. Çünkü normal farlar tanesi 50 liradan bile satılmıyor. Bu yüzden bendekiler depoda öylece duruyorlar. Bu 2 modun fotolarını paylaşırsan seviniriz :lol2: Spoilerin de güzel. Yalnız, kusura bakma jantlarını beğenmedim. Keşke onlar da orjinal ford jantı olsalardı. Fakat araba senin, takdir senin. Güle güle kullan. tşk ederim. kolçakın montajını 3-5 güne kadar yaptırırım. yaptırınca fotolarını çekip yüklerim hemde kolçağın üzerine 2 tane çakmaklık çıkışı var buda avantaj oldu benim için.servisle görüştüm 50tl takacaklar. sizin sinyalli dikizleri sordum aynı yere satamamış hala ve 400 tl istedi takımına zaten satıcıyıda gözüm tutmadı. c.tesi pazarlıkla mercekli farları 300 falan teklif etmeyi düşünüyorum. jantlarıda bir arkadaşım istiyor c-maxına takacakmış belki jantlarıda değiştirebilirim. deniz şimdiden hayırlı olsun..montajdan sonra resimlerini görelim buradanda.... :dil: teşekkür ederim abi yüklerim resimlerini işlem bitince. arkadaşlar bu arada aldığım yerde bir takım daha 2009 focus kolçağı var oda aracın üzerinde duruyor aynı fiyata isteyen varsa alabiliriz. 19 Mart 2009 tarihinde Deniz Tayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 deniz bişey geldi aklıma soruyum bari.bu mercekli far xzenon lumu..?acaba... Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 19 Mart 2009 Yazar Paylaş 19 Mart 2009 deniz bişey geldi aklıma soruyum bari.bu mercekli far xzenon lumu..?acaba... xenonu satmış abi benim xenonu takacağım Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 oda olur tabi.. mercekli farın çok yakışacağından eminim...ST modellerininde aynı mercekli far var galiba..kazalı arabanın donanımı neydi dikkat ettin mi? Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 19 Mart 2009 Yazar Paylaş 19 Mart 2009 (düzenlendi) oda olur tabi.. mercekli farın çok yakışacağından eminim...ST modellerininde aynı mercekli far var galiba..kazalı arabanın donanımı neydi dikkat ettin mi? abi adamlar parçalamış arabayı sadece ön tarafını gördüm. adama dedim oda tek kapılı st dedi ama gözümle görmedim hatta direksiyonuda vereyim dedi. spor 3 kollu bir direksiyonda var dedi. farlara 300 den fazla vermeyeceğim abi 19 Mart 2009 tarihinde Deniz Tayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 300 tl bencede iyi arabana renk katacak o mercekli farlar... :lol2: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Yine toplamda 3-5 adet satılmış St aracın bol bulunan çıkma parçaları :dil: demek artık satamadan Tırdan aşağı atıyorlar Direksiyonu merak ettim, üstünde Cruise düğmeleri de varsa alınabilir :lol2: Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Yine toplamda 3-5 adet satılmış St aracın bol bulunan çıkma parçaları :dil: demek artık satamadan Tırdan aşağı atıyorlar Direksiyonu merak ettim, üstünde Cruise düğmeleri de varsa alınabilir :lol2: abi şu an türk parasıyla 50 bin tl yapıyor kolay kolay kimsede alamaz galiba... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Güle güle kullanın kolçak bedavaya gelmiş.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Giderseniz direksiyon fiyatını öğrenebilir misiniz? Üstünde cruise+airbag var mıdır diye bakarsanız da iyi olur. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Giderseniz direksiyon fiyatını öğrenebilir misiniz? Üstünde cruise+airbag var mıdır diye bakarsanız da iyi olur. bi mod öncesi araştırma mı abi bu :lol2: stlerde ve 3 kollularda cc yok diye biliyom ben :lol2: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Araştırmayı severim, tabii foruma üye olduğumdan beri hiçbir aracımda doğru dürüst çalışma yapmadığım için bana alışık değilsinizdir :lol2: bir değişim için 5 araştırma - 10 görüşme - birkaç firma ziyareti yapmak gibi kötü bir huyum vardır :lol2: Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Deniz Bey hayırlı olsun güle güle kullanın. Kolçağınız siyah mı yoksa krem rengi mi? Ya da oralarda krem rengi kolçak gözünüze çarptı mı hiç, öyle sorayım bari Yorum bağlantısı
Alpaslan Ayık 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Hayırlı olsun, bu tür işlere iyi vakit ayırabiliyorsunuz , valla . Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 20 Mart 2009 Yazar Paylaş 20 Mart 2009 Deniz Bey hayırlı olsun güle güle kullanın. Kolçağınız siyah mı yoksa krem rengi mi? Ya da oralarda krem rengi kolçak gözünüze çarptı mı hiç, öyle sorayım bari teşekkür ederim kolçağımın rengi siyah. form üyelerinden okan çakmak beyle gittik onun c-maxında krem rengi kolçak aldık. yarın bidaha gideceğim bakarım sizin için. Giderseniz direksiyon fiyatını öğrenebilir misiniz? Üstünde cruise+airbag var mıdır diye bakarsanız da iyi olur. çağlar yarın bizzat gideceğim ama sizin için telle sordum 180 dedi ve cc yok, airbag var dedi. Güle güle kullanın kolçak bedavaya gelmiş.. teşekkür ederim sadece kolçağı değil teybin çerçevesine kadar olan kısmını aldım. 3 parça (kolçak, küllük, bide rezizstans düğmesi takılı olan parçayı ) montajdan sonra eski halini ve yeni halinin resimlerini yükleyeceğim. Hayırlı olsun, bu tür işlere iyi vakit ayırabiliyorsunuz , valla . aslında vakitten değil yolum ostime düşünce uğruyorum ama elim ayağım rahat durmuyor ve araçla uğraşmak hoşuma gidiyor yoksa arabama titanyum alacağım paradan daha fazla para harcadım. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 22 Mart 2009 Yazar Paylaş 22 Mart 2009 Giderseniz direksiyon fiyatını öğrenebilir misiniz? Üstünde cruise+airbag var mıdır diye bakarsanız da iyi olur. Çağlar abi cumartesi gittim direksiyonun fiyatını sordum 350 dedi (eskisini vermek kaydıyla) st direksiyonu ve cc yok üzerinde. Abi birde önce yazdığım iletide size çağlar diye hitap etmişim aslında çağlar abi yazacaktım kusura bakmayın. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 22 Mart 2009 Yazar Paylaş 22 Mart 2009 (düzenlendi) farların ve panjurun eskilerini verdim yeni karartmalı mercekli farları ve nikelajı panjurun montajını yaptırdım resimleride yükledim panjur 100, farlarada 300 tl fark verdim. 22 Mart 2009 tarihinde Deniz Tayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 22 Mart 2009 Yazar Paylaş 22 Mart 2009 Güzel olmuş. teşekkür ederim saolun sizin sinyalli dikizlerede eskilerini verirse 250 alırım dedi. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 22 Mart 2009 Yazar Paylaş 22 Mart 2009 İlgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım. Fakat şu an araba modifikasyonunu rafa kaldırmış durumdayım.Ev aldığım için artık harcamalarımı bilinçli yapmam gerekiyor. Daha içine eşyalar alınacak. 3-4 aya kadar da düğün olur inşaallah. Şimdilik öncelik ev modifikasyonu Gümüş renge krom yakışıyor. Pek sırıtmıyor. Mercekler de sislerle takım olmuş Güle güle kullan. tşk ederim. eviniz hayırlı uğurlu olsun ve şimdiden mutluluklar dilerim. bende önce evi modifiye ettim ondan sonra arabayı sıfırlayıp aracı modiye ettim. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 (düzenlendi) deniz, mercekli farlar hayırlı olsun.. maşallah çok güzel yakışmış... bugün buradan geçerken selamını aldım.... 22 Mart 2009 tarihinde ?lker Kad?lar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 22 Mart 2009 Yazar Paylaş 22 Mart 2009 deniz, mercekli farlar hayırlı olsun.. maşallah çok güzel yakışmış... tşk ederim abi bu arada panjur krom larına dikkat etmedin sanırım.. Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 Hayırlı olsun... Ama sağ far tam yerine oturmamış Yorum bağlantısı
Oğuzhan Sonata 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 Hayırlı olsun...Ama sağ far tam yerine oturmamış +1907 :lol2: Yorum bağlantısı
Recommended Posts