Deniz Tayanç 22 Mart 2009 Yazar Paylaş 22 Mart 2009 valla tebrik ederim gözünüzden bişey kaçmıyor tırnaklarından problem var hafta içi halledeceğim Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Hayırlı olsun hoş olmuş iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah... Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 28 Mart 2009 Yazar Paylaş 28 Mart 2009 (düzenlendi) titanyum orta konsolun montajı ve mercekli farların tırnaklarının tam yerine oturtturulması ( servis tarafından ) 28 Mart 2009 tarihinde Deniz Tayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2009 Paylaş 28 Mart 2009 Çok güzel olmuş ,farlar direksiyona duyarlı mı şu an? ve xenon takıldıktan bu özelliği devam ediyor mu ve xenon montajı esnasında bir sıkıntı oldu mu? Dostum ayrıca şu emniyet kemeri susturucusu yerine kemeri kullanmayı dene istersen 4 ay önce kaza gecirdim ve emniyet kemerim takılı olmasaydı ölme riskim vardı.Takmayı adet haline getirin kemeri.Allah kazasız belasız binmeyi nasib etsin... Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 28 Mart 2009 Yazar Paylaş 28 Mart 2009 Çok güzel olmuş ,farlar direksiyona duyarlı mı şu an? ve xenon takıldıktan bu özelliği devam ediyor mu ve xenon montajı esnasında bir sıkıntı oldu mu?Dostum ayrıca şu emniyet kemeri susturucusu yerine kemeri kullanmayı dene istersen 4 ay önce kaza gecirdim ve emniyet kemerim takılı olmasaydı ölme riskim vardı.Takmayı adet haline getirin kemeri.Allah kazasız belasız binmeyi nasib etsin... tşk ederim farlar sürüşe duyarlı değil sadece mercekli. xenon montajı çok basit oldu sıkıntısız geçti zaten aldığım yedek parçacı benim eski farları söktü yenilerini monte etti fakan sağ far tırnağını oturtturamamış serviste konsolu montaj yaptırırken farlarıda hallettirdim. Aracı aldığımdan beri hiç emniyet kemeri kullanmadım kısmetse yarın 200 km bir yola çıkacağım o zaman kullanacağım kemeri. hemde aracın yakıtını ölçeceğim hala 12,3 lt / 100 km gösteriyo açıkçası canımıda sıkıyor yakıt konusu. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2009 Paylaş 28 Mart 2009 Yakıt fazla gibi görünüyor şu an için,benim araçta ilk başlarda çok yakıyordu yavaş yavaş düzeliyor yakıt ,7000 km ye doğru geldi.Bende fabrika çıkışı bu farlardan var fakat servise gittiğimde xenon takılamayacağını söylediler o yüzden sormuştum,bir hevesle aldığım Philips marka H7 xenon kitim elimde patladı Şimdi peşine düştüm olayın takılır mı takılmaz mı diye (servis uğraşsak takarız ama çakma olur falan dedi,ben de o şekilde konuşunca bir şey demedim). Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 28 Mart 2009 Paylaş 28 Mart 2009 abi şu an türk parasıyla 50 bin tl yapıyor kolay kolay kimsede alamaz galiba... ben gözüm kapalı alırım o paraya bulsam 80 bin tl falan benim bildiğim Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 28 Mart 2009 Paylaş 28 Mart 2009 Valla süper olmuş.Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 30 Mart 2009 Yazar Paylaş 30 Mart 2009 (düzenlendi) Yakıt fazla gibi görünüyor şu an için,benim araçta ilk başlarda çok yakıyordu yavaş yavaş düzeliyor yakıt ,7000 km ye doğru geldi.Bende fabrika çıkışı bu farlardan var fakat servise gittiğimde xenon takılamayacağını söylediler o yüzden sormuştum,bir hevesle aldığım Philips marka H7 xenon kitim elimde patladı Şimdi peşine düştüm olayın takılır mı takılmaz mı diye (servis uğraşsak takarız ama çakma olur falan dedi,ben de o şekilde konuşunca bir şey demedim). dün oy kullanmak kullanmak için şehir dışına çıktım sayılır araç beni şaşırttı yarım depo benzinle gittim geldim ( toplam gidiş geliş 430 km ) vede 12,3 lt / 100 km olan ortalamada 11,7 lt / 100 km ye düştü. akşam dönüş yaptım ve mercekli far ve merceksiz farın farkına dün vardım. çok güzel aydınlattılar ve ışığı hiç dağıtmadı. özellikle 35 km lik bir bağlantı yolunda çok karanlık aydınlatmamanın çok yetersiz (hatta hiç aydınlatma direği yok) olduğu yerde önümü çok güzel aydınlattı. xenon takılır benimkinde xenon var çokta memmunum. Denizabi züpper olmuş kazasız belasız kullan. teşekkür ederim kardeşim sen ne yaptın aldın mı konsolu, konsolu alırken dikkat etmen gerekenler: 1. Vitesin körüğünü ve nikelajlı olan parçasını 2. el fireni körüğünü 3. konsolla göğüs arasındaki parçayı mutlaka alman gerekiyor yoksa trendin parçaları kesinlikle uymuyor bu 3 yere. tşk ederim arkadaşlar sağolun 30 Mart 2009 tarihinde Deniz Tayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 1 Nisan 2009 Yazar Paylaş 1 Nisan 2009 (düzenlendi) Abi geçen senin arabayı kıbrıs caddesinde gördüm sanırım uzaktan plakayı göremedim ama sendin doğrumu:)Birde ben sadece kolçak alıyordum Allah'tan uyardında almadım şimdi adamlardan haber bekliyorum temiz bulunca arayacaklar.İlgin için çok teşekkürler valla. rica ederim nedemek uyaracam tabiki. evet kardeş kıbrıs caddesini kullanıyorum eve giderken muhtemelen doğrudur. komple konsolu alman gerek çok dikkat et epey bir parçası var. 1 Nisan 2009 tarihinde Deniz Tayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Erkan Erdo?an 4 Nisan 2009 Paylaş 4 Nisan 2009 dün oy kullanmak kullanmak için şehir dışına çıktım sayılır araç beni şaşırttı yarım depo benzinle gittim geldim ( toplam gidiş geliş 430 km ) vede 12,3 lt / 100 km olan ortalamada 11,7 lt / 100 km ye düştü. akşam dönüş yaptım ve mercekli far ve merceksiz farın farkına dün vardım. çok güzel aydınlattılar ve ışığı hiç dağıtmadı. özellikle 35 km lik bir bağlantı yolunda çok karanlık aydınlatmamanın çok yetersiz (hatta hiç aydınlatma direği yok) olduğu yerde önümü çok güzel aydınlattı. xenon takılır benimkinde xenon var çokta memmunum. Bu değerler benim bayağı kafamı karıştırdı açıkçası... Yaptığım hesaplara göre aracınız 4150 ile 4650 km arasında olmalı... Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 5 Nisan 2009 Paylaş 5 Nisan 2009 aracınız çok güzel.kazasız kullanmak nasip olsun.yanlız bir husus dikkatimi çekti.koltuk kılıfı var araçta yanılıyormuyum? ön koltuklarda hava yastığı var belki bir kere işe yarayacak bir güvenlik önlemi ama kılıf yüzünden o yastıklar açılmaz.bence kılıfı kaldırın Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 6 Nisan 2009 Yazar Paylaş 6 Nisan 2009 Bu değerler benim bayağı kafamı karıştırdı açıkçası...Yaptığım hesaplara göre aracınız 4150 ile 4650 km arasında olmalı... evet doğru tahmin (hemde milimetrik bir tahmin) aracınız çok güzel.kazasız kullanmak nasip olsun.yanlız bir husus dikkatimi çekti.koltuk kılıfı var araçta yanılıyormuyum? ön koltuklarda hava yastığı var belki bir kere işe yarayacak bir güvenlik önlemi ama kılıf yüzünden o yastıklar açılmaz.bence kılıfı kaldırın teşekkür ederim sağolun. evet koltuk kılıfı ve airbaglare göre tasarlanmış orjinal bir kılıf. airbag yerleri ona göre dizayn edilmiştir. Yorum bağlantısı
Aydın Keskin 6 Nisan 2009 Paylaş 6 Nisan 2009 titanyum orta konsolun montajı ve mercekli farların tırnaklarının tam yerine oturtturulması ( servis tarafından ) Süper olmuş çok güzel düşmüş valla Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 6 Nisan 2009 Yazar Paylaş 6 Nisan 2009 Süper olmuş çok güzel düşmüş valla teşekkürler Yorum bağlantısı
Aydın Keskin 25 Nisan 2009 Paylaş 25 Nisan 2009 Yakıt fazla gibi görünüyor şu an için,benim araçta ilk başlarda çok yakıyordu yavaş yavaş düzeliyor yakıt ,7000 km ye doğru geldi.Bende fabrika çıkışı bu farlardan var fakat servise gittiğimde xenon takılamayacağını söylediler o yüzden sormuştum,bir hevesle aldığım Philips marka H7 xenon kitim elimde patladı Şimdi peşine düştüm olayın takılır mı takılmaz mı diye (servis uğraşsak takarız ama çakma olur falan dedi,ben de o şekilde konuşunca bir şey demedim). ( Aynı sorun bende de var sislere kaliteli bir Xenon taksak akşam yardımcı olmazmı tek çağre bu gibi eğer çözüm bulursanuz banada iletirmisniz .) Birde GKF diye bir firmadan geldiler arabadan memlenmusunuz neresini eliştimemeiz gerekir falan dediler sizede geldilermi acaba ayrıca Farlar çok güzel olmuş hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 26 Nisan 2009 Yazar Paylaş 26 Nisan 2009 ( Aynı sorun bende de var sislere kaliteli bir Xenon taksak akşam yardımcı olmazmı tek çağre bu gibi eğer çözüm bulursanuz banada iletirmisniz .) Birde GKF diye bir firmadan geldiler arabadan memlenmusunuz neresini eliştimemeiz gerekir falan dediler sizede geldilermi acaba ayrıca Farlar çok güzel olmuş hayırlı olsun teşekkür ederim ben sislere xenon taktım gayet memmunum fazlasıyla işimi görüyor. Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 13 Mayıs 2009 Paylaş 13 Mayıs 2009 Bende kolçağa takıldım; baya bi süredir çıkma bi kolçak arıyorum ama sizin aldığınız fiyatlara bulamadım. Bir kaçda soru soriyim hazır konuyu bulmuşken. Acaba sizin aldığınız bu kolçak benim 2006 trendy ye uyarmı? Bulunduğum yer itibariye(Kahramanmaraş/Elbistan) gerekli araştırmayı yapmam zor; o yüzden acaba bu parçayı sorabileceğim bi kaç telefon verebilirmisiniz yoksa yerindei bakmam lazım. Ve arabanızda çok güzel olmuş kazasız belasız binin inşallah.. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 13 Mayıs 2009 Paylaş 13 Mayıs 2009 aracınız cok güzel olmuş iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 14 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2009 Bende kolçağa takıldım;baya bi süredir çıkma bi kolçak arıyorum ama sizin aldığınız fiyatlara bulamadım. Bir kaçda soru soriyim hazır konuyu bulmuşken. Acaba sizin aldığınız bu kolçak benim 2006 trendy ye uyarmı? Bulunduğum yer itibariye(Kahramanmaraş/Elbistan) gerekli araştırmayı yapmam zor; o yüzden acaba bu parçayı sorabileceğim bi kaç telefon verebilirmisiniz yoksa yerindei bakmam lazım. Ve arabanızda çok güzel olmuş kazasız belasız binin inşallah.. tşk ederim. serbest piyasa olduğu için farklı fiyatlar ile karşılamamız mümkün. benim aldığım konsol sizinkine uymaz diye düşünüyorum. konsolu alırken dikkat edin parçası ve teferruatı çok fazla. sönmez tic.:0312.354.55.85-354.56.45, alkan oto:3543944,anadolu tic.3851634, oto güven 3545640,3852737 daha çok var firma ama bende kartviziti olan bunlar. aracınız cok güzel olmuş iyi günlerde kullanın sağolun hocam Yorum bağlantısı
Mert Acar 16 Ekim 2009 Paylaş 16 Ekim 2009 hayırlı olsun deniz bey bende kolcak almayı dusunuyorum acaba yardımcı olabılrmısınız?? Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 16 Ekim 2009 Yazar Paylaş 16 Ekim 2009 hayırlı olsun deniz bey bende kolcak almayı dusunuyorum acaba yardımcı olabılrmısınız?? tşk ederim hocam yolum düştüğü zaman hurdacılara bakarım sizin için Yorum bağlantısı
Recommended Posts