İçeriğe Yönlendir

Focus 1 e makyajlı far..

Burak İlgin

Recommended Posts

Burak İlgin

2001 focus sport trende makyajlı kasa farı taktırmaya gittim bugün.. farı aldım elektrikçiye gittim far arabaya oturmaı tamponda 0.5 cm 1cmlik boşluk kaldı... ve makyajlı farla bizim farın tutacağı yerler farklıymış..

taktıran, bilgisi olan arkadaşlar yarımcı olursa sevinirim..

iyi formlar..

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
(düzenlendi)

Tuhaf Olması lazım ...

Mehmet abi zamanında taktırmıştı...

tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Alakası yok...

Ya far hatalıdır, dandiktir çin malıdır.. yada usta far takmayı becerememiştir..

Yorum bağlantısı
Burak İlgin

peki mehmet abicim makyajlı farla normal farın bağlantı yerleri aynı mı? sanki makyajlı farın ön tampona yakın yerinde bi bağlantıyeri yok

Yorum bağlantısı
Burak İlgin

eski kasaya makyajlı far takan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim... :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Birkaç tane değişen arkadaşımız oldu, hiç böyle bir sorunu dile getirmediler? Makyajlı farların içi siyah değişik bir marka imalatı mı?

Yorum bağlantısı
Süleyman Akdoğan

bende depo marka taktırmıştım ve de yerine çok güzel oturmuştu. bağlantı yerleride uyumluydu.

sizin kinde üretim hatası olabilir

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
bende depo marka taktırmıştım ve de yerine çok güzel oturmuştu. bağlantı yerleride uyumluydu.

sizin kinde üretim hatası olabilir.

Süleyman bey resim varmı bi gönderseniz baksak bi nasıl olmuş..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
peki mehmet abicim makyajlı farla normal farın bağlantı yerleri aynı mı? sanki makyajlı farın ön tampona yakın yerinde bi bağlantıyeri yok

Önde bağlantı, ne eskide var nede yenide..

iki tane üstten bir tane de alttan bağlantı var..

Bağlantı yerler iaynı, ölçüleri aynı, soket değişik...

Yorum bağlantısı
Burak İlgin

acaba gecen hafiften bi öndeki arabaya dokundum ondan dolayı tamponda bi çaplık olabilir

Yorum bağlantısı
İlker Basmacı

bence kesinlikle ondan bende hafif dokundum 2 ay oluyo kaportacı hemen ayarladı tamponu halloldu bence kaportacı bir görsün

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
acaba gecen hafiften bi öndeki arabaya dokundum ondan dolayı tamponda bi çaplık olabilir

Evet muhtemelen o yüzden çünkü bahsettiğiniz depo marka farların bağlantı yerleri orjinal ile aynı..

Yorum bağlantısı
İlker Basmacı
(düzenlendi)

yarın sabahtan ivedikte sanayideyim telefonum var sende müsaitsen gel baktırıyım

tarihinde ?lker Basmac? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Caner Kırmızı
(düzenlendi)

baglantı soketleri aynı degıl bıraz farklı.bize farı gonderen arkadas soketınıde gondermıstı. baglantı sorunu olmadı. eskı soketi sokmeden yenı soketı paralel bagladık suan ıkısıde mevcut.sızde o soketten bulabılırsenız montaj cok rahat olur.

yerıne oturmama sorunu hiç çıkmadı tam oturdu yerıne ama bizimkiler orjinal çıkmaydı.normal sartlarda tam olarak oturması lazım

tarihinde Caner K?rm?z? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Caner Kırmızı
peki farın kaportaya bağlantı kısmı aynı mı ?

evet aynı oralarda sorun cıkmaz yerıne tam oturur.ben yerıne oturma konusunda hıc sorun yasamadım sen yasıyosan bı anormallık vardır.ama baska sorunlar yasadım buyuk ıhtımal sende yasayacaksın

1 ayar motoru : ıcını acmadan motordan cıkan 3 kablodan en sagdakını kes ve parkın + kablosuna bagla. içini acarsan cıkamazsın işin içinden

2 uzunlar yanınca kısalar sonecek:kısaların sonmemesını ıstıyosan bunun ıcın dıyot kullanacaksın.ben yaparken cok ugrastım cok sigorta yaktık ama en sonun da forumda aldıgım bı yardımla kendım hallettım.sen orda sorun yasarsan resımlerle gonderırım nasıl yapılacagını

3 far yukseklık sorunu:bu en kolayı ama yınede sorun yaratacak bende sorun olmustu cunku.

kısacası hersey sorun. yerıne oturma konusuna bıse dıyemem ama onun dısında herseyde yardımcı olmaya calısırım. üniversiteden 18.00 de gelıyorum 18.00 den sonra sureklı buralardayım yardımcı olurum elımden geldıgınce

Yorum bağlantısı
Caner Kırmızı
(düzenlendi)
Burak bana ulaş , bi yerin adresini verecem git orda taktır kabloları kesme biçme yapmadan takarlar.

kablo kesmeden bıçmeden yukseklık ayarı calısmaz.

tarihinde Caner K?rm?z? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak İlgin

tamamdır can abicim. sen nasıl diyosan :) benim parça geldiğinde konuşuruz.. teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Caner Kırmızı
Buyrun gelin bakalım benim araça.

bizim arabada denedık ayar motorunun + kablosunu parkın +kablosuna baglamadan calısmadı yukseklık motoru .motorun kablosunu parktan aldıktan sonra calıstı.sızın arabada yada farda farklı bı durum var o zaman

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Şerafettin Tuncer
evet aynı oralarda sorun cıkmaz yerıne tam oturur.ben yerıne oturma konusunda hıc sorun yasamadım sen yasıyosan bı anormallık vardır.ama baska sorunlar yasadım buyuk ıhtımal sende yasayacaksın

1 ayar motoru : ıcını acmadan motordan cıkan 3 kablodan en sagdakını kes ve parkın + kablosuna bagla. içini acarsan cıkamazsın işin içinden

2 uzunlar yanınca kısalar sonecek:kısaların sonmemesını ıstıyosan bunun ıcın dıyot kullanacaksın.ben yaparken cok ugrastım cok sigorta yaktık ama en sonun da forumda aldıgım bı yardımla kendım hallettım.sen orda sorun yasarsan resımlerle gonderırım nasıl yapılacagını

3 far yukseklık sorunu:bu en kolayı ama yınede sorun yaratacak bende sorun olmustu cunku.

kısacası hersey sorun. yerıne oturma konusuna bıse dıyemem ama onun dısında herseyde yardımcı olmaya calısırım. üniversiteden 18.00 de gelıyorum 18.00 den sonra sureklı buralardayım yardımcı olurum elımden geldıgınce

Merhaba, arkadaşlar Clup'a yeni katıldım. Bende de Lacivert 2001 Focus HB Ambiante GP var. Geçen ben de ön farları orjinal çıkma makyajlı farlarla değiştirdim. Herşey normal oldu sayılır. Yalnızca Caner'in dediği gibi '' Uzunlar yanınca kısalar sönüyor '' bu sorunu nasıl çözebilirim. Caner, dediğin diyot nasıl birşey voltaj - amper bilgisi var mı ya da standart birşey mi ? Bir de o diyotu nereye bağlayacağız ? Bilgi verebilirseniz sevinirim. ;)

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
İrşat Kandemir

2000 model ambiente focusuma makyajlı kasa farından aldım bağlantılarını mehmet abinin yaptığı şekilde yapayım dedim fakat benim aracın soketi biraz farklı yerleri değişik işin içinden çıkamadım yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak

2000 model ambiente focusuma makyajlı kasa farından aldım bağlantılarını mehmet abinin yaptığı şekilde yapayım dedim fakat benim aracın soketi biraz farklı yerleri değişik işin içinden çıkamadım yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

Soketler farklı ben fiş yapmıştım, siz de yapabilirsiniz, şuraya bir bir bakın http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/226292-makyajsiz-kasa-farlarini-makyajli-olani-ile-degistirme/page__fromsearch__1 Emminin sitesindeki bağlantı şemasını kullanın...

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mustafa Çiçek

Soketler farklı ben fiş yapmıştım, siz de yapabilirsiniz, şuraya bir bir bakın http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/226292-makyajsiz-kasa-farlarini-makyajli-olani-ile-degistirme/page__fromsearch__1 Emminin sitesindeki bağlantı şemasını kullanın...

Konuyu hortlatalım. Makyajlı far takmak istiyorum. Açılmış konuları okudum ancak kafam baya karıştı. Gittiğim bir elektrikçi tesisatı kesmeden olmaz dedi. Bu işlem için tesisatı kesmeden yapılackak işlemleri yapan abilerimden görsel olarak alabilir miyim?

Mustafa tüfekçinin konusunda golf soketlerinden bahsedilmiş ama tam olarak anlayamadım.

Maalesef yapabilecek ustayı da bulamıyorum. Ayrıntılı anlatarak yaptıracağım artık

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...