İçeriğe Yönlendir

Fren Balata / Disk / Kampana

Aykut Gürkan

Recommended Posts

Süha Demirtaş

parcayi kendiniz alin , sizinle ayni sehirde olan arkadaslardan usta tavsiyesi alin ,balatayi degistirmek icin cok büyük ustalik lazim deyil yinede dedigim gibi tanidiga gidin

+1

motorcraft balatayı sponsorumuzdan 120TL civarına alın ve adam akıllı bir yerde 20TL ye taktırın ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Fuat Boncuk

+1

motorcraft balatayı sponsorumuzdan 120TL civarına alın ve adam akıllı bir yerde 20TL ye taktırın ;)

Sponsor pahalı satıyor ama 100 tl aynı balata başka yerde :)))

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

hiçbrini görmedim bilmem, ama aynı yazı ile satılan ama aynı olmayanlar da çok, enbi harbi motorcraft ise bambaşka bir balata onu da belirteyim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

Çağlar abim farkı nedir? 20 gün önce Sabri ustam kendi elleriyle değiştirdi benimkileri sağolsun. motocraft taktı ;)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sponsor pahalı satıyor ama 100 tl aynı balata başka yerde :)))

Gerçek olduğuna inanıyorsanız oradan alın sıkınti yok

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Çağlar abim farkı nedir? 20 gün önce Sabri ustam kendi elleriyle değiştirdi benimkileri sağolsun. motocraft taktı ;)

Kardeşim senin aracına takılan balata orj Çağlar merdiven altı parçaya dikkat çekiyor :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Motorcraft olsun diye ısrarcı olmayın.Bosch da olur,trw de olur

Abi Bosch denemedim ama TıRıWı diyorum.. Tabi kullanıma göre değişebilir..

Ben hiç memnun kalmadım..

Motorcraft harika bir balatadır.. Kesinlikle tartışılmaz..

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Abi Bosch denemedim ama TıRıWı diyorum.. Tabi kullanıma göre değişebilir..

Ben hiç memnun kalmadım..

Motorcraft harika bir balatadır.. Kesinlikle tartışılmaz..

Motocraftın orijinalleri bulunursa elbet iyi.Ancak piyasa da o kadar çok takliti var ki anlatamam.Satan adam bile bilmiyor ne olduğunu :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Motocraftın orijinalleri bulunursa elbet iyi.Ancak piyasa da o kadar çok takliti var ki anlatamam.Satan adam bile bilmiyor ne olduğunu :)

Abi bugun Otomotiv Yedek Parça tamamen Çin'in esiri olmuş... İthalat yapan kişilerlede bu konuyu tartışıyorum...Neden böyle oldu değince Orjinal Yedek Parçadan kimse para kazanamıyor.. Müşteriler böyle istiyor diyor.. Tamamen arz talep meselesi anlıyacağın..

Turbo'dan tutta piston, yataklara, enjektörlere varıncaya kadar TDCI motor'un tüm ekipmanları var... Ayırt etmek namümkün...

En basiti f3 1 aylıkken Çin'den Stopları geldi...

Şuan Filtrelerin Orjinalini bile bulmak zorlaştı.. Orjinal diye verilen filtrelerin bir çoğu Yan Sanayi..

Otosan bile bu işi yaparken çekinmezken parçacı ne yapsın biz ne yapalım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ambalajı aynı, ama yarı fiyatına satılanı görünce müşteri, ustasına kötü gözle bakıyor, ama içindeki parça aynı çıkmıyor, büyük dert. medivenaltı.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Özyurt

Merhaba arkadaşlar, 2008 Focus II TDCI arabayı aldığım abi balatalara bir baktırmanda fayda var demişti,

İstanbulda ikitelli tarafında tavsiye edeceğiniz usta var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban
(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar, 2008 Focus II TDCI arabayı aldığım abi balatalara bir baktırmanda fayda var demişti,

İstanbulda ikitelli tarafında tavsiye edeceğiniz usta var mı acaba?

Sefaköyde, Ömür fren var, ehil bir fren ustasıdır.

tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Özyurt

Teşekkürler Abdurrahman Bey Balatayı internetten sipariş etsemmi yoksa Ömür frende aynı fiyatlara bulabilirmiyiz?

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mesut Polat

2008 Focus 1.6 hb titanyum modelinde arabam var arka fren balatalarını değiştirdim1 ay sonra ses çıkarmaya başladı tamirciye götürdüm yeniden değiştirdi ama ses gitmedi tam 3 defa değistirdim sorun geçmedi ustada yeni nesil balatalarda asbest denilen maddenin avrupa birliğinin yasakladığını ve o maddenin olmayışından baltanın oturmadığını ondan ses çıkartttığını söyledi acaba ne yapmalıyım eski nesil balata satan yer var mı söyleyebilirmisiniz.?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Mesut bey merhaba,

Öncelikle farklı markaları deneyebilirsiniz ancak ustanız doğru söylemiş. Maalesef pek önüne geçilemiyor.

Bir şey daha, forumumuzda imla ve yazım kurallarına fazlasıyla özen gösteriririz, sizden de aynı özeni bekleriz. İyi forumlar :flowers:

Yorum bağlantısı
Ugurcan Yogun
(düzenlendi)

İşin içinde olmamıza rağmen (babam) aynı sorundan bende şikayetçiyim yukarıda da yazıldığı gibi asbestin tozu ciddi bir kanserojen maddedir ve kullanılmaması çok güzel ama umarım çevreye ve bize zarar vermeyen bir madde ile desteklerler şu balatalarımızı şimdilik sese katlanmak daha iyi.

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Doğru disk ve balata ile kullanıp sıcak diskin gözüne gözüne su tutulmadıkça yada su birikintisinden balataları ıslatacak şekilde geçilmedikçe frenler kolay kolay ötmez.

Ötüyorsa eksik birşeyler var demektir. Disk eskidir, balata yanlıştır vs. vs.

Yorum bağlantısı
Erdi Sağlam

2008 focus'umda Brembo marka standart disk ve balata kullanıyorum. performans olarak çok iyi ses çıkarma vs. gibi durumlarda yok

Yorum bağlantısı
Erman Devrim

İlginç; Bende ön balataları değiştirdim ancak ses çıkmıyor biraz fren yumuşak gibi geldi ,arka balataları sormak istedim onlar 170.000 km kadar gider dedi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...