Ugurcan Yogun 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 ikitelli sanayii sitesinde kardelen oto var bir telefon ile sorun isterseniz. Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 (düzenlendi) çıkması,100-150 lira arası, sıfırıda, bosch marka 260 lira olması lazımdı ana merkezsiz, 11 Kasım 2012 tarihinde Murat Akaloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Başaran 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 Ford Ka ile aynı westinghouse kullanıyor değil mi bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 Aradığınız parçayı ben geçenlerde mondeo ma baktım çıkmasına 600tl dediler. Focus un parçası daha ucuzdur. İkitellide çıkmacılara bakın bence. Yorum bağlantısı
Erhan Yıldırım 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 cevaplar için teşekkürler...Şimdilik internetten bakıyorum..C.tesi ikitelliye gitmem gerekecek... Yorum bağlantısı
Erhan Yıldırım 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 Aksaray da Akmanlar Otomobilcilik diye bir yeri aradım..Merkezsiz çıkma 170 tl Merkezli çıkma 330 tl dediler...Ustaya tekrar sorcam merkezli mi lazım merkezsiz mi diye..? Fiyatlar nasıl sizce..?? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 Geçmiş olsun.Fiyat normal gibi..Ancak merkez arızası var mı yok mu net şekilde öğrenin. Yorum bağlantısı
Okan Balcı 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Benim aracın frenler bitmek üzere.Geçen sefer balatalar değişirken diskleri tornalatmıştım.Artık disk alma zamanı geldi.Brembo almayı düşünüyorum.Acaba önlere brembo disk-balata alsam frenlerimde orjinal disklerine göre bir farklılık olurmu?Birde internette okuduklarıma göre türkiyedeki bremboların çoğu ispanyol ve çakma.Orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Yorum bağlantısı
Ünal Ercan 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Brembo 250beygir üzeri güce sahip olan spor veya ralli araçlarda kullanılan profesyonel fren üreticilerinden biri. Lancer Evo(fabrika çıkışı), Honda R, focus RS, porsche..vs. gibi araçlarda kullanılıyor. Teknik olarak 109hp focusa spor profesyonel fren takmak biraz saçma ve gereksiz olur uçuk fiyatlar ödemiş olursunuz. Motorcraft, TRW , ATE gibi alternatiflere de bakabilirsiniz. Brembo ve muadili kaliteli üreticilerin standart araç ve spor serisi ürünleri var. Siz muhtemelen standart araç olana bakıyorsunuzdur. Frenlemede ciddi bir fark olmaz fabrika çıkışı frenlerin hesabı yeterli. Brembo gibi firmanın standart modeli fordun orjinalinden aşırı bir fiyat farkı yoksa tabiki tercih edilir. Ama bütçe sorununuz yoksa profesyonel spor fren focusa uyumlu modelini bulurum diyorsanız. Diskin ısınması azalır, frenlemede durma ciddi azalır, yağmurda daha iyi tutar, yüksek süratte ani frende daha çabuk yavaşlar ama balata daha çabuk aşınır. Brembonun tr distribütörünü arayıp sormanız lazım. Onun yönlendireceği bayiden alabilirsiniz. Fazla talep olmayacağı için Türkiye'ye getirmemişlerdir bulabileceğinizi pek sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 http://www.otosupermarket.com/FORD-FOCUS-2-Fren-Diski-On-278-mm-BREMBO,PR-765.html Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Benim araçta motocraft takılı.Araştırdım.Gerçekten güzel.Sizde tercih edin derim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Mercedes S de üretiyor satıyor A da, buna benzer brembo Yorum bağlantısı
Okan Balcı 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 http://www.otosupermarket.com/FORD-FOCUS-2-Fren-Diski-On-278-mm-BREMBO,PR-765.html bu linki bende gördüm o yuzden bu konuyu açtım.fiyatı uygun geldi.alıp almama konusunda kararsızım. Yorum bağlantısı
Ali Fuat Boncuk 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 ön fren balatalarımı değiştiricem hangi markayı tercih etmeliyim servisinde 200 tl civarı servistemi çaktırmalıyım yoksa dışarıda daha uygun yaptırabilirmiyim Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 Bence forumumuzun sponsoru olan yerden almalı,daha sonra da ustanıza taktırabilirsiniz...marka olarakta motocraft'tan şaşmayın derim. Buyrun linki burda https://www.fordburada.com/default.asp?git=9&urun=82164#. Yorum bağlantısı
Ali Fuat Boncuk 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 Bi ustam yok bu zamana kadar bütün işleri kendi servisinde yaptırdım dışarıdada yaptırmaya tedirginim işten anlamayan biri olursa sıkıntılı olabilir diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Seçkin Sağır 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 Merhabalar, Otomatik vites bir Focus kullanıyorum. Şöyle bir sorum olacak sizlere. Dur-kalk'lar esnasında ki özellikle fren yaptığımda aracın durmaya yakın noktasında balatalardan bir gıcırtı sesi geliyor. Durağan halden tekrar hareket etmeye başlarken frenden ayağı yavaşça kaldrırken yani araç hareketlenmeye başladığı ilk anda yine aynı ses geliyor. Kullandığım otomatik vitesli birkaç farklı marka araçta da buna benzer sesler duydum ama artık sanki rahatsız etmeye başladı beni bu ses.Balataların kuruluğu ya da disk ile ilgili olabilir mi? Genel ve olağan bir durum mudur?O sesin gelmemesi için ne yapılabilir, balata spreyi vs tarzı bir temizleme? Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 Yakın zamanda frenlerle ilgili bir işlem yapıldı mı? yada fren balatalarınız ne durumda? Yorum bağlantısı
Seçkin Sağır 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 Hiç bir işlem yapılmadı. Şu an 40bin km'de ve balataların durumu gayet iyi. Yorum bağlantısı
Mehmet Atlihan 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 parcayi kendiniz alin , sizinle ayni sehirde olan arkadaslardan usta tavsiyesi alin ,balatayi degistirmek icin cok büyük ustalik lazim deyil yinede dedigim gibi tanidiga gidin Yorum bağlantısı
Seçkin Sağır 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 Bende öyle düşünüyorum ama acaba var mı bir çözümü dedim. Otomatik her araç da bunu yaşadım. Kontrolleri yeni yapıldı bir sorun yok balatalarda ama sonraki bakımda değiştirmem gerekecekse değiştireceğim artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts