İçeriğe Yönlendir

Fren Balata / Disk / Kampana

Aykut Gürkan

Recommended Posts

Mert Can Üzger

Motocraft balatadan şaşmayın bence. Motocraft temin edemezseniz TRW'de iyidir...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytaç Dursun
(düzenlendi)

Sefaköyde, Ömür fren var, ehil bir fren ustasıdır.

Abdurrahman Bey sefaköyden tanıdığın usta varmı gerçekten ford'tan anlayan ?

tarihinde Aytaç Dursun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Abdurrahman Bey sefaköyden tanıdığın usta varmı gerçekten ford'tan anlayan ?

Sadece fordtan anlayan yok bildiğim malesef..Niyazi usta var maharetli olduğunu söyleyebilirim.

Yorum bağlantısı
Aytaç Dursun
(düzenlendi)

Sadece fordtan anlayan yok bildiğim malesef..Niyazi usta var maharetli olduğunu söyleyebilirim.

yeri tam olarak nerede...

tarihinde Aytaç Dursun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Balataları geçenlerde Bosch markayla değiştirdim.Hiç bir sıkıntı yok şimdilik..

Yorum bağlantısı
Orkun Özbay

aralık ayında 69 tl + kdv'den toptan satış fiyatı vardı.

şu anda 80 + kdv civarında toptan satışı var.

sirkülasyonu yüksek bir ürün olduğundan,

parçacılarda 110 -120 tl'den aşağı olan fiyat muhtemelen sahtedir.

Yorum bağlantısı
Misafir

Mondeo için fren diski bakıyorum. Ustam bir tornalık hakkın var dedi ama benim içim pek rahat etmiyor. Alttaki TRW marka disk buldum. Genel olarak fren parçalarında kalitesini çokça duydum, okudum. bütün ölçüleri de verilmiş. Ölçüler aynı mıdır ve kalitesi sizce nasıldır. Neredeyse tornalatma fiyatına disk alınıyor çünkü.

http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=urun&syf=FORD-JAGUAR-FREN-DISKI-%D6N--HAVA-SOGUTMALI-DF4147-TRW-44&ref=s

Aynı şekilde balata olarak valeo ya da trw düşünüyorum. Ne dersiniz?

Yorum bağlantısı
Misafir

trw sıkça kullanılır

Kısa ve öz noktayı koymuşsun abi :) Al diyorsun yani doğru anladım değil mi ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Evet bugün kaç konu açıldı arkadaşlar... Sayan oldu mu ?

Bizim sponsorda brembo var fiyat iyi gibi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Evet bugün kaç konu açıldı arkadaşlar... Sayan oldu mu ?

Bizim sponsorda brembo var fiyat iyi gibi :)

Kabak bana mı patladı Emmi :D

Ne kadar emmi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kabak bana mı patladı Emmi :D

Ne kadar emmi?

200 liradan az bir paraydı...

Yorum bağlantısı
Serkan Danış
(düzenlendi)

Linktekinin fiyatı ne kadarmış?

Ben önleri de arkaları da tornalattım. Geçen sene 2 ön disk

ve balatalara 270 verdim.markasını hatırlamıyorum, tanıdık bir ustaya götürmüştü kayınederim.

Çok da anlamadığım için o zamanlar diskten falan:-D

Torna sebebi titreme sorunuydu. Ben değiştirmediğim arka disklerden diye sorun onu tornalatacaktım,

40 tl verdim araç üstünde tornalattım. Ama titreme tamamen bitmedi.önleri de tornalattım. Yağ gibi oldu araba, fren de ne bir titreme kaldı ne ses soluk. Çok sağlıklı değil ama disklerin dördü de tornaya müsait olunca şimdilik idare edicez.

tarihinde Serkan Danış tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Corsada ben de aynı işlemi gerçekleştirdim ancak artık 1,5 tonluk bir araçtan bahsediyoruz. Durması çok daha zor :) Tabi ki ona göre bir sistemi var ancak yine de gözüm yemiyor açıkçası.

Bunun tane fiyatı 85 TL.

Alperi ara...Yada beni... :D

Abi yarın akşam haftasonu için samsuna geliyorum. Görüşelim ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Yunus Emre Hocam benim araçta disk ve balata istiyor. Biraz erteledim. Aslında bende araştırıyorum.

Bu şekilde olanlar yerine

disk-fren-aynasi.jpg

Bu şekilde olandan alsak

omni40indirim.jpg

Fiyat ve performans nasıl olur.

Yorum bağlantısı
Misafir

Onlardan ben de istiyorum abi çok güzeller ve çok daha çabul soğutma sağladığı için sağlam tutuşları var diye biliyorum. Yasin beyin satacağı brembolar nasıl acep, ikinci resimdeki midir?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Onlardan ben de istiyorum abi çok güzeller ve çok daha çabul soğutma sağladığı için sağlam tutuşları var diye biliyorum. Yasin beyin satacağı brembolar nasıl acep, ikinci resimdeki midir?

Bilmiyorum. Hİç bir bilgim yok :(

Benim diskler aldığımdan beri üzerindekiler. yani 55bin km ben kullandım. Hİç çizdirmedim. Pekte çizilecek gibi değiller zaten.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben geçmişini bilmiyorum ancak hiç değişmemiş büyük ihtimal. Tırnağa çok rahat geliyor aynadan dışarı doğru sürdüğümde parmağımı. Et kalınlığı düşmüş yani abi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ben geçmişini bilmiyorum ancak hiç değişmemiş büyük ihtimal. Tırnağa çok rahat geliyor aynadan dışarı doğru sürdüğümde parmağımı. Et kalınlığı düşmüş yani abi.

Aynı benimkiyle aynı.

Balataların bitmesini bekliyorum. İkisini birlikte değiştireceğim.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Olcay Eyüboğlu
(düzenlendi)

Bu fiyatlar ön arka takım fiyatı mı? Ben sponsordan ön arka takım 100 tl fiyat almıştım motorcrafta. Bu da mı sahte? :unsure2:

tarihinde Olcay Eyüboğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici

Bu fiyatlar ön arka takım fiyatı mı? Ben sponsordan ön arka takım 100 tl fiyat almıştım motorcrafta. Bu da mı sahte? :unsure2:

Sadece ön takımı 90 lira sponsorda, ben aldım ordan biliyorum. Arkayla beraber 100 olması imkansız. Siz sponsor derken kimden bahsediyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Özünur Otomotiv'den bahsediyorum. Telefonla Yasin Beyden almıştım fiyatı. Belki de yanlış anlama olmuştur. Hatta orjinal ön silecek takımına da 85 tl demişti.

Sadece ön takımı 90 lira sponsorda, ben aldım ordan biliyorum. Arkayla beraber 100 olması imkansız. Siz sponsor derken kimden bahsediyorsunuz?

Hasan Bey kargo ücretine ne kadar verdiğinizi hatırlıyor musunuz? Astarı yüzünden pahalıya gelmesin sonra.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...