İçeriğe Yönlendir

Zorunlu sigorta hakkında bir soru !


İhsan Yargıcı

Recommended Posts

İhsan Yargıcı

bir arkadaşımın şahinine şehir içi çalışan hafriyat kamyonlarının biri çarptı . kusurun % 100 yani 8 de 8 i kamyoncuya ihale edildi. araç servise çektirildi kaporta hasarı olarak masrafları çıkarıldı ancak şimdi pistonlardan biri çalışmıyor . bu sorun bende çok iyi biliyorumki kaza öncesi araçta mevcut değildi sigortaya yeniden (araç hala ilgili serviste henüz boyası yapılmadı ) ekspertiz edilebilirmi ?

Yorum bağlantısı

Eğer eksper aracın pistonundaki hasarın kaza ile ilgili görüse onuda hasar hesabına katar ama görmezse yapacak bişey yok sanırım. Aracın neresinde hasar mevcut ağır olarak.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Eğer eksper aracın pistonundaki hasarın kaza ile ilgili görüse onuda hasar hesabına katar ama görmezse yapacak bişey yok sanırım.

+1

Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı

araç darbeyi ön soldan almıştı . 2 far kaput 2 çamurluk dablumbaz tampon kaputla ilgili meteşe .vs si değişim kapsamına girdi. araç kazadan sonra çekici ile götürülmüş. ancak pistonun çalışmadığı araç toplandıktan sonra belli oldu fakat araç henüz teslim alınmadı . yani şu an yapabileceği bir şey kalmadımı eksper raporunda belirtmemişse ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Pistonlardan biri çalışmıyor cümlesi, nasıl bir arızanın tarifi, bence bunu biraz açmak lazım? Araç şu anda tam olarak ne yapmıyor?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...