İçeriğe Yönlendir

Arabada titreme var


Yunus Ermec

Recommended Posts

Yunus Ermec

arabam ile kalkışlarda debrajdan biraz sert çekince ayağımı araba sanki aks de boşluk var gibi vurma yapıyor süraat 90 ile 130 arasında direksiyon titreme yapıyor ama 130 dan sonra yağ gibi akıyor xxx a kadar bastım arabad titreme yok 120 de arabayı sanki kontrol edemeyecek gibi titriyor sizce bu vutma neden titreme neden

Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu

İlk kalkıştaki ses bütün connectlerde var.Titreme için bi balans yaptırın.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

o titreme bende 90 dan sonra başlıyor bir rot balançı vardı evin yanında gittim root balans yaptı daha kötü oldu geçen yine gittim bu seferde jant eğri dedi onu düzeltti oldumu dersiniz daha beter oldu :unsure2: yarın tekrar götürecem.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

yaşar ustam balans yapıldı hemde 3 defa, daha beter oldu araba :vandal: dediğiniz gibi şanzıman kullağına bende baktırayım.

Yorum bağlantısı
Erkan Özel

latikleri bir konrol ettirin derim lastikte bozulma olabilir buna benzer bir olay yaşamıştım

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bilgileri ile yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkürler.

bugün yine gittim ustanın yanına dedim bunda titreme daha fazlalaştı, tekrar kaldırdılar içteki balansları söktüler dıştan balans yaptılar, sorun bir nebze düzeldi sadece 100-105 km arasında biraz yapıyor sonra kesiyor. sizlerin dediği gibi lastiklerden kaynaklanıyormuş yeni lastik olmasa hemen değiştirecem ama yeni daha kore malı arabayı aldığımda üstündeydi bu yazı geçireyim kışa girmeden değiştirecem artık.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...