Metin Serin 11 Mayıs 2009 Paylaş 11 Mayıs 2009 Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.Güzel günlerde kullanın inşallah.Buraların deyimiyle''allah ayağını düz bastırsın'' Yorum bağlantısı
Turan Genç 11 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2009 Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.Güzel günlerde kullanın inşallah.Buraların deyimiyle''allah ayağını düz bastırsın'' amin cümlemize inşalalh herkese nasip olur bütün temennim odur hayırlı olsun içinin resimleri varmı en kısa zamanda içinin resimlerinide atacam Yorum bağlantısı
Turan Genç 11 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2009 kurban kesip kanını plakaya mı sürdünüz??hayırlı uğurlu olsun kazasız,belasız,cezasız kullanmanız dileğiyle tam focus havası katmış cd çalar ızgara falan evet dogrudur kurban kesip kanını plakaya sürdük amin cümlemize herkese kazasız belasız kullanmak nasip eylesin cenabı rabbim Yorum bağlantısı
Mustafa Özyurt 11 Mayıs 2009 Paylaş 11 Mayıs 2009 Maşallah,güle güle kullanın... tekeriniz düz bassın... Yorum bağlantısı
Guest Fevzi G 12 Mayıs 2009 Paylaş 12 Mayıs 2009 :lol2: :lol2: merak ettiğim bir soru var. acaba anti patinaj iptal düğmesi koymuşlar mı? Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 12 Mayıs 2009 Paylaş 12 Mayıs 2009 Güle güle kullanın, çok güzel oldu Connect keşke arka tamponuda daha dolgun bi tasarımla güncelleselerdi ama yine de güzel Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Mayıs 2009 Paylaş 12 Mayıs 2009 Hayırlı olsun, bakımına yağına suyuna dikkat edin. Ve en önemlisi bildik yerden kaliteli mazot alın. Turboyu çizmemek için hemen stop etmeyin aman Bazı kamyoncular gibi top ederken ara gaz falan vermeyin Yorum bağlantısı
Ömer Salih Yetgil 12 Mayıs 2009 Paylaş 12 Mayıs 2009 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Kesinlikle Evren Bey'in söylediklerine katılıyorum. Çalıştırdıktan 30 saniye sonra hareket edin, kapatmadan en az 30 saniye rölantide bekleyin. Mazot çok önemli mutlaka kaliteli mazot kullanın. Bir de eski tarz yorumlarda dizel motor devir ister derler. Aşırı devirli kullanımlardan kaçının özellikle ilk 1500-2000 kilometre boyunca. Artık dizel motorlar devir istemiyor. Normal devir aralıklarında kullanmak daha faydalı. Nacizane bilgi paylaşımı! Yorum bağlantısı
Murat İmeci 16 Mayıs 2009 Paylaş 16 Mayıs 2009 Yeni connectleri yollarda görmek çok güzel ,TOURNEO CONNECT tiniz hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 16 Mayıs 2009 Paylaş 16 Mayıs 2009 Hayırlı olsun Döşeme renginde farklılıkmı var? Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir 25 Mayıs 2009 Paylaş 25 Mayıs 2009 hayırlı ugurlu olsun .. reklam yapmadım umarım ama bn DH den connectgücü takip eden tanır 2-3 arkadaşımızda aldı ve aracı gittim test ettim %85 eksikler giderilmiş diyebilirim .. bu arada Gökhan Aksu galiba alan arkdaşımız kılıf takmıs Yorum bağlantısı
Guest Yakup 26 Mayıs 2009 Paylaş 26 Mayıs 2009 hayırlı ugurlu olsun .. reklam yapmadım umarım ama bn DH den connectgücü takip eden tanır 2-3 arkadaşımızda aldı ve aracı gittim test ettim %85 eksikler giderilmiş diyebilirim .. bu arada Gökhan Aksu galiba alan arkdaşımız kılıf takmıs Vayyy Anıl naber... hoşceldun buraya focusunu yapmışlar sevindik Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Mayıs 2009 Paylaş 26 Mayıs 2009 Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileklerimle. Yorum bağlantısı
Turan Genç 29 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2009 hayırlı ugurlu olsun .. reklam yapmadım umarım ama bn DH den connectgücü takip eden tanır 2-3 arkadaşımızda aldı ve aracı gittim test ettim %85 eksikler giderilmiş diyebilirim .. bu arada Gökhan Aksu galiba alan arkdaşımız kılıf takmıs eve aracıma kılıf takırdım döşeme aynı deişiklik yok Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileklerimle. teşekkür ederim amin cümlemize Yorum bağlantısı
Yilmaz Özbay 29 Mayıs 2009 Paylaş 29 Mayıs 2009 Hayırlı olsun Mevlam kazasız günlerde kullanmayı nasip eylesin Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir 14 Temmuz 2009 Paylaş 14 Temmuz 2009 Vayyy Anıl naber... hoşceldun buraya focusunu yapmışlar sevindik FORD nerede biz orada kardeşim Yorum bağlantısı
Uğur Çakmak 14 Temmuz 2009 Paylaş 14 Temmuz 2009 Hayırlı olsun valla güzel araba kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin mevlam:D Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 15 Temmuz 2009 Paylaş 15 Temmuz 2009 güle güle kullanın .. nazar değmesin.. Yorum bağlantısı
İlker Anıl 15 Temmuz 2009 Paylaş 15 Temmuz 2009 kazasız belasız günlere inşallah. allah hayırlı etsin.. bu teybe bayılıyorum ya :lol: ama sanki bu eski connect in ön tarafı yenisine göre daha mı güzel bana mı öyle geliyo?? Yorum bağlantısı
Guest Fevzi G 15 Temmuz 2009 Paylaş 15 Temmuz 2009 Yol Bilgisayarından kapatılıyormuş süper ya.valla bende isterdim öyle bir şey.ama artık biz sigortadan yapacağız herhalde Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 15 Temmuz 2009 Paylaş 15 Temmuz 2009 Güle güle kullanın. Güzel makyajlamışlar. Fiestanın içini aynen kopyalamışlar. Kadranlar fan düğmeleri teyp birebir. Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir 16 Temmuz 2009 Paylaş 16 Temmuz 2009 Güle güle kullanın. Güzel makyajlamışlar.Fiestanın içini aynen kopyalamışlar. Kadranlar fan düğmeleri teyp birebir. ASR yol pc den malesef kapatılmıyor ama ESP kapatılabiliyor .. şunu da ekleyeyim ASR yi ESP ile bir bütün yapmışlarsa bilemem ama esp kapanınca asr yide kapatıyorsa yani Yorum bağlantısı
Özgür Arslan 17 Temmuz 2009 Paylaş 17 Temmuz 2009 Merhaba , Benim Sorum Yeni Ford Connect kullanıcılarına, Yol Bilg. İçinde saat göstergesi var mı? Varsa nasıl ayarlanıyor ...Çünkü kullanım kitapçığında var gözüküyor ama bir türlü bulamadım... Teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts