İçeriğe Yönlendir

Lpg tankı


Süleyman Akdoğan

Recommended Posts

Süleyman Akdoğan

Belli bir kullanma sonucunda ledlerdeki ışık olması gereken km de 2 ye düşmüştü, sonra nasıl oldu anlamadım 4 ü de yanmaya başladı ve bu şekilde kullanmaya devam ettim. aldığım gazın kaç km gideceğini bildiğimden gaz; tam hesapladığım km de bitti fakat ledlerde 4 ışık yanmaya devam ediyordu. gazcıya gittim gaz almaya fakat depoya gaz dolmadı.

sorun nedir acaba? Ne yapmamı önerirsiniz?

lpg kiti: BRC

depo:simit

Yorum bağlantısı
Süleyman Akdoğan
Büyük ihtimal depo da atikerdir..

Şamandıra bozulmuştur...

lpg kitini ankarada BRC nin bölge bayisinde taktırttım, Atiker depo takacaklarını sanmıyorum? olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Süleyman Akdoğan
(düzenlendi)

ledlerdeki ışıklarının hepsinin yanması cc için gidipte kablolar söküldükten sonra oldu. gerçi carbon cleanda yaptıramadım makine arızasından dolayı ama. lpg kablolarının sökülüp takılması esnasındaki bir hata buna sebep olabilirmi? bu cc deneme aşamasından sonra arabayı gazda 200km daha kullandım 4 ışık yanıyor halde.

tarihinde S tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Elektronik bir arızaya benzemiyor..

Sizin yapacağınız bişey yok.. Lpg zaten alamıyorsunuz, boş depo ile lpgcinize yada herhangi bir lpgciye gitmelisiniz..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ledler sağlıklı çalışmıyo arkadaki gösterge (depodaki ) o çabuk bozuluyor bizide ilk taktığımızda 75 kmde bir ledler düşüyordu şimdi 30 kmde bir düşüyor ve kontağı kapatıp açınca önce full gösteriyor sonra her dakikada bir led sönüyor 1. ledle 120-130 km gittiğimiz oluyor depo bitmeye yakın 4 led birden yanıp sönüyor sonra tekerar 4-3-2-1 şeklinde sönüyor zaten simit tankta ölçüm doğru olmuyormuş ama gaz almıyorsa şamandıra zorlanmış olabilir birisinde görmüştüm balyozla şamandıranın üstünde bir bölüm var oraya vurup düzlettiler lpg alırlken çok zorlatmayaın %80 i geçmek sakıncalı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...